Sone Trondheim, dagssamling søndag 8.september

Postet av Utleira IL - Ski den 29. Aug 2019

Langrennskomiteen har delt opp Sør-Trøndelag skikrets i fem soner; Neadal, Orkladal, Gauldal, Fosen og Trondheim. Tanken bak sonene er å styrke samarbeidet mellom klubbene i kretsen, og prøve å skape samhold mellom utøverne. Dette er viktig i alle klubber, små som store, men kanskje spesielt viktig for å introdusere utøverne fra de klubbene med færre utøvere for nye treningskamerater. Dette vil forhåpentligvis bidra til at barna synes det er morsommere å drive med ski, at ungene gleder seg til å delta på samlinger og skirenn, og på lengre sikt at frafallet forminskes. Flest mulig, lengst mulig.

Det er opprettet en gruppe på Facebook, anbefaler alle med utøvere i ungdomsklassen å følge den og få med seg hva som skjer fremover. Vi prøvde å få til en samling på Utleira, men det kolliderte med andre arrangementer. Men Bratsberg tok ballen og inviterer til dagssamling søndag 8.september. Påmelding gjøres på FB siden, nærmere informasjon om programmet kommer også der. 

Bratsberg er en liten klubb og de trenger hjelp på kjøkken og ute i løypene den dagen. Supert om noen fra oss kan melde seg til det:)


0 Kommentar

Oppstart skitreninger

Postet av Utleira IL - Ski den 22. Aug 2019


Denne uken startet ungdomsgruppa, årsklasse 2004-2007 opp med fellestreninger igjen:) Det vil bli trening på tirsdager og torsdager, og alle treninger frem til høstferien er lagt inn i aktivitetskalenderen.  Gruppe 2008-2010 starter i tirsdag i neste uke, der et det lagt inn trening hver tirsdag fremover.  Den yngste gruppen, 2011-2012 starter etter høstferien. Som vanlig vil dere finne eventuelle oppdateringer og mer informasjon om treningene i kalenderen.

For å gi utøverne et godt tilbud er vi avhengig av at flere foreldre stiller opp i de yngste gruppene. Vi har noen erfarne trenere med oss og har plass til mange flere. Skummelt? Bli med på treninger og se at aktivitetene er basert på basisøvelser, lek og moro. Det er ikke nødvendig med lang erfaring fra langrenn, og det finnes mange gode kurs som klubben dekker. De som har vært med som trenere deler gjerne tips og råd om ulike aktiviteter og  øvelser. 

Vel møtt på trening til både store og små:)0 Kommentar

Levert avIdrettenOnline