Lagoppstilling St. Olavsloppet 2019 - Oppdatert 28.06. kl. 20.30

Postet av Utleira IL - Ski den 24. Jun 2019

Det er straks klart for sommeren vakreste eventyr, St Olavsloppet 2019!

Her er en foreløpig lagoppstilling for begge Utleiras lag i St Olavsloppet. Her bli det sikkert forandringer underveis. Listene vil da bli oppdatert og lagt ut på denne artikkelen, så bruk den versjonen som ligger her til en hver tid.

Det blir et informasjonsmøte i Utleirahallen tirsdag kl. 2000. Her gis det informasjon om St. Olavsloppet for Utleiras løpere. Vi deler også ut startnummer. Hvis du ikke kan delta på møtet, ta kontakt med Stig Ove for å avtale henting. 

Lagoppstilling:

lagoppstilling-lag-1 (1).xls

Lagoppstilling lag 2.xls

overnatting-og-transport-2019.xlsx

Transportplan vil bli oppdatert så fort vi har det klart. 

Onsdag tar vi utgangspunkt i at løperne kommer seg til og fra etappe på egen hånd. Hvis noen ikke får til det, ta kontakt med Stig Ove, så finner vi en løsning. 

Utleira Lag 2 stiller ikke på torsdag. Vi har ikke nok løpere til dette. 

I oversikten er det listet opp hvem som bor hvor. Personen som står øverst på lista på hver leilighet, er ansvarlig.

Vi har 7 leiligheter i Åregårdarna. Det er samme plass som vi bodde i 2017. Det er plass til mellom 4-6 personer i hver leilighet. Torsdag etter dagsetappen til Sandvik, setter vi kursen mot Åre og tar inn på Åregårdarna.  Jeg henter ut nøkler og leverer disse til ansvarlig for hver leilighet. 

Det finnes dyne og pute der, men man trenger å ta med sengetrekk eller sovepose og håndduker.

Line Beate  kommer til å kjøpe inn brødmat, pålegg og drikke som blir fordelt på leilighetene. Vi har også med sportsdrikke og restitusjonsbarer.

Husk Utleirabekledning når dere løper. Hvis noen ikke har slike klær, har jeg noen voksenstrørrelser. 

Det har brukt å være sterkt redusert priser på inngang i badet i Holiday club for alle som deltar i Loppet. Husk badetøy alle som vil bade.


Etappebeskrivelse dag 1 og 2.doc

Etappebeskrivelse dag 3 og 4.docx

Hojdprofiler-dag-1-Trondheim-Levanger-2019.pdf

Hojdprofiler-dag-2-Levanger-Sandvika-2019.pdf

Hojdprofiler-dag-3-Sandvika-Are-2019.pdf

Hojdprofiler-dag-4-Are-Ostersund-2019.pdf


Siste nytt fra arrangøren:

Dag 1:

 • Det er som i fjor startsted ved Erkebispegården.
 • Veksling Ranheim er flytta til nye Ranheim skole, (like ved friidrettshallen og bak fotballstadion) 600 m øst i forhold til fjorårets veksling. Det endrer etappelengdene, og vi ber om forståelse for at det koker så mye med andre ting at vi ikke har prioritert å endre lengdene på nett akkurat nå. Men vi flytter 600 m fra etappen til Malvik til etappen fra Lade.
 • For veksling Steinvikholm er det som før, parkering på Aglo og shuttle buss. Ute i god tid og det er god oppvarming å gå nedover.
 • Veksling Fættenfjord. Svært trangt, som før, kun nødvendig opphold og følg anvisning fra parkeringsvaktene.
 • For etappene Steinvikholm-Fættenfjord og Fættenfjord- Åsenfjord følger ikke bilene løperne. Ikke stopp langs E-6 for å heie, trafikken er for stor.
 • Vi flytter traseen for Åsen Ronglan tilbake til gammel trase etter at veganlegget er ferdig. Da blir etappen 200 m lengre, men betydelig lettere. Vekslingssteder som før.

Dag 2

 • Vekslingene Vaterholmen og Sul er trange og følg parkeringsanvisninger og så få biler som mulig.
 • Vi flytter veksling Sul til Jorde rett sørøst for vegen inn til Samfunnshuset og tar i bruk gammelt vekslingssted til parkering i et forsøk på å avhjelpe kaoset i Sul. Det korter etappen til Sul, mens etappen fra Vaterholmen til Sul blir ca uendret.
 • Vi har ikke enveiskjørt noe, men hvis du skal returnere før loppet har passert, så gjerne vent litt og ta det rolig.
 • Veksling Østnesbakkene er trang, parker gjerne ved Rv 72 og gå bortover, vel 1 km.

 

Dag 3.

 • Vegen er ikke enveiskjørt eller stengt over fjellet.
 • Det er likevel slik at å passere løperne bakfra tar tid, så det er lurt å passere Sandvika før de store puljene starter 0930 og 1015 for å komme på veksling lenger inn.
 • Det samme her, har du løpt og skal tilbake til Norge, ta deg tid og helst vent til de fleste har passert, det er best for oss, for deg og clutchen din.

 

Dag 4.

 • Det er først og fremst på strekningen Andersbøle til Nälden vi venter kø. Det er to ting som virker, det ene er å ha god tid, det andre er at de som kan, bruker stikkveg fra Slåtte til E-14, både for å komme inn hvis du skal øst for Slåtte, og for å komme ut hvis du har løpt før Slåtte og skal ut på E-14.


Håper alle er klare og gleder seg. Det gjør vi!

Mvh

Bjørn og Stig Ove

Spørsmål rettes til

Stig Ove Næss

40540190


0 Kommentar

Snøsamling på Sognefjellet

Postet av Utleira IL - Ski den 23. Jun 2019

8 av Utleiras ungdoms- og juniorløpere har hatt 4 fine dager på Sognefjellshytta. Ikke det beste været kanskje, men fine treningsforhold, god mat og sosialt samvær:) Det har blitt mange kilometer på ski, nå bærer det hjem for å lade opp til St. Olavsloppet. Takk til Bernt Ole og Bjørn for kjøring og oppfølging.


0 Kommentar

Jentecamp 2019

Postet av Utleira IL - Ski den 21. Jun 2019

For femte år på rad inviterer Utleira IL, i samarbeid med Sør-Trøndelag skikrets, til jentecamp for ungdom 13-16 år (årsklassene 2004-2007). Vi synes det er flott å få besøk av så mange blide og aktive jenter til en helg med fokus på samhold og idrettsglede. Bli med på en artig og sosial kick-off for sesongen 2019-20.

I år blir basen vår i Utleirahallen hvor vi også tilby overnatting. 

Utøvere fra nærliggende kretser er også velkommen til å delta, vi har plass til maks 60 deltakere.

Campen arrangeres som en samling over to dager med overnatting i Utleirahallen. Formålet er å legge til rette for et godt jentemiljø på tvers av klubbene. Her kan du treffe igjen gamle skivenninner og bli kjent med nye. Det blir «girl power» i to hele dager, og tanken bak campen er et arrangement for tøffe jenter, av tøffe jenter. Vårt mål er at alle trenere også skal være jenter, flere av Utleira sine juniorløpere vil være trenere på årets camp.

Søndag kommer tidligere skiløper Kristin Gausen for å ha et foredrag om  ungdomsidrett for både utøvere og foreldre. Gausen har selv vært skiløper på toppnivå, og holder foredrag på oppdrag fra blant annet Olympiatoppen i Midt-Norge om gleder og utfordringer i ungdomsidretten.

https://www.aftenposten.no/sport/langrenn/i/8m9P0W/Stortalentet-ble-tvunget-til-a-legge-opp---na-vil-hun-hjelpe-fremtidens-stjerner

Foreløpig program (kan bli endringer) 

Lørdag 24.august
09:45 Velkommen, registrering med utdeling av t-skjorter
10:00 Intervallpreget økt (joggesko) med morsomme øvelser & Yoga
12:30 Lunsj, sosialt samvær
15:00 Sykkeløkt med frukt/mellommåltid
17:30 Dusj
18:00 Grilling og sosialt samvær
21:30 Kveldsmat
22:30 Kveldsro

Søndag 25.august
08:00 Vekking og frokost
10:00 Rolig langtur i Estenstadmarka - med spræll;)
12:30 Lunsj og forelesning med Kristin Clausen for både utøvere og foresatte.
14:00 Takk for nå og vel møtt neste år!


Påmeldingen er åpen
Meld deg på gjerne nå, men senest tirsdag 20.08 (med forbehold om at det er plass).
Pris er 650 kroner pr. deltaker som inkluderer mat, overnatting, t-skjorte, forelesning og lunsj også for foresatte på søndag. Beløpet betales med kort ved påmelding her: https://www.deltager.no/Jentecamp_Utleira_2019

AVLYST
Til tross for 4 vellykkede jentecamper, må vi dessverre avlyse årets camp på grunn av få påmeldte. Vi synes dette er et morsomt arrangement, og ser at det er givende for langrennsjentene i Trøndelag og omegn å møtes til en sosial treningshelg. Så vi satser på ny camp høsten 2020 - velkommen da!

Informasjon og oppdateringer
Følg med på Uteira IL Ski/friidrett sine nettsider: https://www.utleira.no/p/3142/skifriidrett


Kontakt/spørsmål
Line Beate Tveit
Tlf. 905 799 46
E-post: linebeatetveit@gmail.com

 

Vi sees på campen!

Med vennlig hilsen
Utleira IL Ski/friidrett


3 Kommentarer

Utleira i sentrum på Leinstrandstafetten

Postet av Utleira IL - Ski den 6. Jun 2019

Onsdag kveld gikk den første utgaven av Leinstrandstafetten av stabelen på Skogly skistadion. 

Arrangørklubben Leinstrand friidrett, hadde laget et veldig bra opplegg med start, mål og alle vekslinger inne på stadion foran klubbhuset. 

I finværet fikk løperne prøve seg på etapper på 250 m, 380 m, 620 m og 1400 meter. Løypene gikk på fine stier i lysløypa på Skogly. 


Av i alt 25 lag kom 7 av disse fra Utleria IL friidrett. Men stadion full av utøvere kledd i orange og sort, og lag i alle klasser, var Utleira lett å legge merke til.


Mange nye utøvere har kommet til Utleira Friidrett i sommer. Blant annet denne kompisgjengen. Fv: Johannes, Silas, Håkon, Ronald, Emil F. og Emil H.S. 


Det startet med jenter 8-10 år. Her er Ingrid i gang med andre etappe etter å ha tatt over brikken fra Lone. 


Erle avsluttet stafetten for de yngste jentene. Lite fokus på resultater i de yngste klassene, men..


Glade jenter. Fv. Lone, Ingrid og Erle. 


Klar til start i gutter 8-10 år. Utleira med to lag i denne klassen. Håkon med startnummer 7 og Iver(6) med startnummer 8.  


Andre etappe i gang. Ronald til høyre i tett duell med løperen fra Byneset.


Jenter 11-12 år.  Marie løp første etappe og sendte Malin ut i ledelse på andre etappe.


Utleiras jenter i 11-12-års klassen er ikke så enkle å slå. Kristine løper laget inn til seier i klassen. 


Start for gutter 11-12 år. Silas skulle egentlig ha løpt i gutter 8 -10 år, med stilte sporty opp og tok første etappe på laget for gutter 11-12 år. Det klarte han veldig bra og veklset som nummer 2 og sendte Tobias ut på neste etappe. 


Trygve løp siste etappe for laget i 11-12-års klassen. Trygve med fantastisk framgang den siste tiden. Under Idrettsleker 2019, hadde han beste tid på 600 meter av alle 182 deltakerne. Her løper han laget inn til 2. plass.


Startnummer 26 var Utlerias lag i klassen gutter 13 -14 år. Håkon løp første etappe og sendte Filip videre. 


Filip sender Aksel ut på siste etappe. Ny 2. plass til Utleira. 


Even, Edvard og Henrik (alle 15) har vært på samme stafettlag mange ganger før. Om vinteren er de ivrige langrennsløpere og naturlig nok gode med joggesko på beina.  I dag stilte de i klassen 15-19 år og i samme felt som menn senior. 


Opptur for Henrik som distanserte feltet på sin 1400 meter lange etappe og sendte Even videre på siste etappe. Begge klare for Utleiras lag på St Olavsloppet i slutten av juni. 


Leinstrand ble for sterke til slutt, men med 3 stk 15 åringer på laget, må 2. plass være mer enn godkjent. Merk også at alle seniorlag ble langt bak. 


Vi venter fortsatt på resultatliste fra arrangøren. Publiseres så fort den er klar. Neste uke er vi klare for Dalgårdstafetten. Påmeldingsfrist er søndag kl 1600. Påmelding i Spond.


0 Kommentar

Snøsamling på Sognefjellet

Postet av Utleira IL - Ski den 2. Jun 2019

Vi loddet interessen for samling på Sognefjellshytta 20.-23.juni tidligere i vår. Nå er det helt klart at vi har rom til de som ønsker å delta. Stig Nilsen og Christian Fuglem blir med som trenere, vi jobber nå med å få på plass transport og rominndeling. 

Påmelding i kommentarfeltet innen 7.juni


8 Kommentarer

Levert av IdrettenOnline