Sonesamling med Sør-Trøndelag skikrets

Postet av Utleira IL - Ski den 18. Nov 2019

Lørdag 16.november arrangerte Sør-Trøndelag skikrets og Utleira IL sonesamling for skiløpere fra klubbene i Trondheim. Godt over 50 deltakere startet dagen med en styrkeøkt i hallen før det ble servert havregrøt til lunsj. Andre økt ble gjennomført i marka med morsomme stafetter og nye konkurranser i Liga de Ski. 

Sonesamlinger er et ledd i å beholde utøverne i sporet så lenge som mulig. I mange av klubbene er det få utøvere som driver med ski, i andre er det veldig mange. Målet med disse samlingene er å skape både mer samarbeid mellom klubbene i sone Trondheim, og samhold  blant utøverne på tvers av klubbene.  Samlingen på Utleira var høstens tredje, og det med rekorddeltakelse:) Arrangører og utøvere var fornøyd med de fine fasilitetene Utleira har, både inne og ute. Det blir en ny samling i desember før konkurransene starter for fullt. Gjennom vinteren tar vi sikte på noen felles treninger før siste samling i mars/april. 


0 Kommentar

Klubbklær - etterbestilling

Postet av Utleira IL - Ski den 12. Nov 2019

Ble du for sen til å bestille klubbklær? Sportshuset Melhus kan ta i mot etterbestillinger:) Men da blir det ikke levering før jul, og det må bestilles noen plagg for at Bjørn Dæhlie skal sette i gang en ny produksjon med Utleiraklær.  

Bestillingsskjema Utleira uke 44-45_2019.xlsx

Send skjema direkte til heiki@sportshusetmelhus.no 

I Utleira ski/friidrett ønsker vi at utøverne våre skal synes, og representere klubben i Utleiras farger. Avdelingen sponser 30% av klubbpris på klærne og hele 50% på boblejakken!

Når dere henter klærne betaler dere klubbpris hos Sportshuset Melhus. Deretter kan dere sende inn refusjonsskjema til klubben (publiseres senere). Husk å ta vare på kvitteringen som skal legges ved skjema. Tips - ta bilde av kvitteringen med en gang;) 0 Kommentar

40 påmeldte :) - Familiesamling på Köja 6.-8.desember

Postet av Utleira IL - Ski den 1. Nov 2019


Velkommen til snøsamling på Köja - påmeldingsfrist 14.november
Tradisjonen tro inviterer Utleira IL Ski alle utøvere med familier på snøsamling i Sverige. Årets samling blir helgen 6. – 8. desember. Utleira IL Ski betaler halvparten (!) av kostnaden for medlemmer som deltar; både utøvere, søsken og foreldre.

Her er det sosiale vel så viktig som det sportslige, og vi håper flest mulig har mulighet til å bli med på førjulstur. Det er fint å få gått på ski, og gå til dekket bord en helg før julestria setter inn;) 

Pris for opphold med alle måltid fra middag fredag kveld til varm lunsj på søndag er 850- kroner pr. person.

Påmelding her: https://www.deltager.no/Samling_Koya_2019

For gruppeledere på idrettsleker som ikke har benyttet kan rabattkode benyttes - skriv idrettsleker og trykk valider for å aktivere.

Påmeldingsfrist er 14. november

Mer om Köja Fjellhotell finnes her:
http://www.edsasdalen.se/kojagarden

Edsåsdalen legger også ut info om løypekjøring etc. på sin FB-side:
https://www.facebook.com/edsasdalen/?fref=ts

For den som ikke er kjent med veien til Köja så er GPS-koordinatene som følger:
 63.315227, 13.087795

Veibeskrivelse:
* Følg E14 til Undersåker, ca. 12 km etter Åre
* Ta av til høyre, kjør gjennom Undersåker og kryss broen over elva
* Ta av til høyre etter broen og følg skilting mot Edsåsdalen
 * Turen er på ca.185 km og tar ca. 2,5 timer.


Foreløpig program for fredag - resten kommer når det nærmer seg 

Ettermiddagen brukes til å sjekke inn og komme seg i orden. Er man tidlig ute er det mulig å prøve ut løypene. Svømmehallen vil være åpen på ettermiddagen.

1900 - Middag 

21.00 - Mulighet for kveldsmat

21.00 - Sosialt samvær

23.00 - Kveldsro for alle utøverne1 Kommentar

Levert av IdrettenOnline