Juleskirenn i fint vintervær

Postet av Utleira IL - Ski den 28. Des 2017

Il Nor arrangerte 3. juledag sitt tradisjonelle juleskirenn i Meldal. I år det første rennet i Sparebank 1 cup. Herlig vintervær med 11 minusgrader, vindstille og sol fra blå himmel. 

Stor deltakelse med rundt 350 påmeldte skiløpere. God deltakelse også fra Utleira. Johannes Høsflot Klæbo, det mest kjente navnet til start.

Nytt Utleiratelt ble tatt i bruk under rennet. Teltet godt plassert, rundt 10 meter fra starten. 


Blåswixføre og ingen utfordringer med skismurning.
Ny samarbeidspartner - Sportshuset Melhus

Postet av Utleira IL - Ski den 23. Okt 2017


Sportshuset Melhus er valgt som ny samarbeidspartner for ski/friidrett fra og med 19. oktober.  Avtalen er gyldig i 4 år  med mulighet for forlengelse. Gjennom avtalen bidrar Sportshuset Melhus til at Utleira Il Ski/friidrett skal nå sitt mål om å skape et godt miljø for barne- og ungdomsidrett, samt å gi mulighet for toppidrett for eldre utøvere. Avtalen kan brukes av alle avdelinger og medlemmer av Utleira IL, i tillegg til andre samarbeidspartnere og sponsorer tilknyttet ski/fridrett. 


Gjennom samarbeidet tilbyr Sportshuset Melhus gode rabatter for den enkelte, blant annet:

40% på Salomon ski, sko og bindinger

25% på ski, staver, rulleski, skismurning, smøretilbehør og løpesko

20% på alt øvrig sortiment iht. veiledende priser

40-50% på  Exel staver og Swix smøreprodukter som bestilles felles i regi av klubben


I tillegg til gode priser på utstyr inneholder avtalen flere fordeler og tjenester, bla. rådgivning ved valg av ski, smørehjelp på nasjonale renn, gavekort og diverse kurs.


Det vil om kort tid bli arrangert en felles handledag for Utleira IL som kickoff for avtalen. Vi oppfordrer alle til å møte opp denne kvelden; det blir mulighet for å gjøre mange gode kjøp. Info om dato og tidspunkt kommer på nettsiden.


Les mer om Sportshuset Melhus her:

https://mx-sport.no/butikker/s...

https://www.facebook.com/Sport...St Olavsloppet 2017 - Dag 4

Postet av Utleira IL - Ski den 17. Jul 2017

Mila startet vår ferd mot Trondheim siste dagen. Hun løp etappen fra Levanger til Skogn. Nok en dag med varmt og fint vær. For mange løpere så varmt at det bød på utfordringer. Røde Kors oppfordret alle løpere til å drikke mye før de la ut sin etappe.

Mia i gang med sin etappe fra Roglan til Åsen. 

Jonas først ut for Lag 1. Jonas steppet inn for Tuva som hadde blitt syk. Dermed ble denne etappen den første av 2 denne dagen.

Jonas med kontrollert åpning, men jobbet seg oppover i feltet etterhvert og vekslet likegodt først på Skogn, og sendte Julian ut i tet videre mot Roglan.

Julian tilbake i bra slag etter sykdom og skade. Leverte stafettpinnen videre til Sivert på Roglan.

Sivert i ny fight med Søskenbarna Fuglem inn mot Åsen. Sivert ble innhentet noe i starten, men hadde krefter igjen mot slutten og vekslet først.

May Britt og Aksel ut på samme etappe. 

Aksel ut først i retning Åsenfjord. Mona og Jonas heier han fram.

I Åsenfjord venter Kasper på Aksel. Kasper ut på samme etappe som han hadde ifjor. Da gikk det så bra at han fikk fornyet tillit i år. Etappen går først rett opp og så rett ned til Fættenfjorden.

Mens Bernt Emil løp fra Fættenfjorden, venter Henrik ved Steinvikholmen. Denne vekslingsplassen har flere ganger blitt kåret til Loppets beste. For Lag 2 startet superreserve Vibeke. På dette tidspunktet var Lag 2 fortsatt et godt stykke foran Lag 1. Etappen fra Steinvikholmen er et rent motbakkeløp opp til Framnes stadion på Skatval.

Øverlands Minde, Stjørdal. Varmen hadde slått til for fullt. Vegar hjelper Martin med avkjøling. Martin og Sofie løp etappen fra Stjørdal til Gevingåsen, som avsluttes med en kraftig motbakke.

Bjørn på tur inn til veksling for Lag 1.

Sofie tar over for Marit.

9,2 kilometer i 26 grader.

Sofie på tur opp Gevingåsen.

Snart på toppen.


Anne på etappen mellom Gevingåsen og Hommelvik. Her er hun ferdig med nedoverbakken og skal snart inn på Malvikstien.

Hedda løp også fra Gevingåsen til Hommelvik. Her passerte hun en løper som åpenbart ikke kunne holde samme tempo. Mulig han snappet opp noen tips på riktig løpesteg.

Hedda ferdig med etappen og Jonas på god vei mot Vikhammer og sin andre etappe for dagen. Skryt til Hommelvik som var en av få vekslinger som solgte kaffe.

Henrik langer drikke til Jonas ved Storsand. 

Sander løp fra Vikhammer til Ranheim og vekslet med Even ved Grillstad. 

Lag 1 avsluttet som de startet på onsdag. Filip løp både første og siste etappe i St Olavsloppet 2017.

Kristine med siste etappe for Lag 2. Et fornøyd lag følger henne på de siste meterne inn mot mål. 

Fornøyd ankerkvinne. Kristine med sterk sisteetappe.

To lag med tilsammen 102 etapper. Vi har løpt 674,6 kilometer. Alle vekslinger gikk i orden. Fantastisk innsats.

Bankett i Utleirahallen. Lag 2 med velfortjente medaljer.

Medaljer også til Lag 1. Laget stakk av med en meget gledelig 15. plass i klubbkonkurransen og mottok premie på 2000 kroner for innsatsen. 

Vel blåst, vel løpt! Takk til alle løpere, støtteapparat og heiagjeng for fantastiske dager.  Vi gleder oss allerede til neste års utgave av Loppet!

Mvh

Stig Ove Næss

Lagleder


Utleira vant pris i St Olavsloppet

Postet av Utleira IL - Ski den 15. Jul 2017

Utleira Il Lag 1 ble nummer 15 av alle klubblag i St Olavsloppet. Dermed ble vi vinner av en premie på 2000 kroner. 

Langt over all forventing og veldig gledelig. 

St Olavsloppet 2017 - Dag 3

Postet av Utleira IL - Ski den 14. Jul 2017

Brødrene Johansen.  Dag 3 en ny dag med nydelig vær. Odin med første etappe, Jonas med siste inn til Levanger. Etappen fra Sandvika til St Olavs bru var 5,4 km med en lei motbakke i starten på etappen, uten at dette gav Odin noen særlig utfordring.

Nye krefter inn på Lag 2 fredag. Marit løp 9 km fra St Olavs bru til Sul.

Kurt tok over på Sul. Flere minutter foran skjema, etter sterk løping av både Odin og Marit. Mila heier fram Kurt ut fra Sul. 

Henrik, Hedda og Julian klar i Sandvika, hvor Hedda skulle løpe 1. etappe. Spenst Stjørdal satte kvelden før ut et rykte om at de hadde toppet laget for å slå Utleira. Bakgrunnen for dette var nok at det lå an til en duell mellom brødrene Sæther på neste etappe.


Hedda hadde midtveis i løpet god kontroll på løperen fra Spenst Stjørdal. Løperen fra Spenst lengst bak i bildet.

Pål og Bjørn venter i spenning på hvilket utgangspunkt de skal få. Begge løp etappen fra St Olavsbrua til Sul. 

Hedda leverte en sterk etappe og sendte Bjørn ut først i brødreduellen.

Pål ut for Spenst, noen sekunder bak Bjørn og Utleira. Forspranget ble fort tatt inn og lillebror Sæther kan skryte av å være best i familien.

Henrik klar for etappen fra Sul til Vaterholmen. Henrik leverte en meget god etappe. Det ble også slutten på ledelsen for Spenst Stjørdal.

Behov for avkjøling for løperne også denne dagen. Henrik sendte ut Sander videre mot Inndal.

I mellomtiden hadde Lag 2 kommet til Inndal. Ida, Oskar, Lena, Mila og Marit venter på at Mireille skal komme til Inndal og at Oskar skal ta over.

Sofie klar for etappen mellom Leirådal og Stiklestad. En etappe med tøff løypeprofil. På dette tidspunktet hadde bare 2 lag vekslet i Leirådalen. Tante Anne hadde løpt bra og sendt Sofie ut nesten i tet.

På Stiklestad venter Mona på Sofie. Stiklestad en av de fineste vekslingsstedene i Loppet. Veiarbeid i Østnesbakkene førte til at bilene måtte kjøre rundt for å komme seg dit.

Verdalsøra. Aksel, Mireille, Mila og Lena. Mila løp etappen fra Verdalsøra til Mule.

Jonas i gang med siste etappe inn mot Levanger. Lag 2 i meget god fart og umulig for Lag 1 å ta igjen denne dagen. Det at Jonas satte ny pers på 5 km passet godt.

Lenger bak i løypa leverte Sander en ny sterk etappe for Utleira Lag 1. Da Aksel startet på neste etappe hadde Sander øket ledelsen til Spenst Stjørdal med 7 minutter. Slike prestasjoner kan selv ikke onkel Pål demme opp for.

Så var det endelig Julian sin tur for Lag 1. Julian fikk på nytt etappen fra Gropa til Leirådalen pga sine gode egenskaper i motbakker. Her sammen med Marit og Tuva.

Lag 2 tidlig i mål fredag. Her samlet på torget i Levanger, mens de venter på at Lag 1 skal komme i mål.

Torgeir og Jonas tok seg av de to siste etappene inn til Levanger for Lag 1. Dette etter at Even og Kasper hadde løpt etappene mellom Leirådal og Verdalsøra.

Hele Utleiragjengen samlet i Levanger. Nok en vellykket dag for begge lag.
St Olavsloppet 2017 - Dag 2

Postet av Utleira IL - Ski den 12. Jul 2017

Dag 2 startet med enda bedre vær enn dag 1. Over 20 grader og solbriller en nødvendighet. Med leilighetene kun 50 meter unna starten og et litt senere starttidspunkt, ble starten på dagen vesentlig lettere enn dagen før. Her Linnea under oppvarming til førsteetappe for Lag 2.


Julian endelig klar for å løpe en etappe. Men ishockeyskade og lungebetennelse i forkant av Loppet, ble han instruert i å ta det litt rolig i dag.


Aksel, Martin og Sander på torget i Åre hvor Martin skulle løpe første etappe for Lag 1.


Vilde løp 2. etappe i dag. 3,9 km til Duved. Her venter hun på Linnea. Da Vilde kom til Duved hadde de 2 jentene løpt 3 minutter raskere enn lagledelsen hadde forventet. Med kilometertider på rundt 5 minutter på begge, lover det godt for Utleiras framtid.


Yngstemann Granheim ferdig med første etappe på Lag 1. Kilometertiden på 3.58 km/min. sier alt om innsatsen. Filip ut på andre etappe med fullt fokus.


Ut på andre etappe fikk vi en aldri så liten følelse av deja vu. Filip gjør som i fjor og løper Utleira forbi IK Skabbräven. Denne gangen med større margin.


Even og Kasper i Duved. Kasper løp en etappe hver dag i Loppet.


David, Filip, Tuva og Mia på veksling i Staakurvan. Filip en av mange som trengte avkjøling etter etappen.


Kasper sender Tuva ut på etappen mot Tännforsen. 4,2 km med motbakke. Likevel ønsket Tuva å få en tøffere etappe neste dag.


Bernt Emil på plass ved vekslingen i Asån hvor han venter på at David skal komme. Marens mor Hanne løp samme etappe for Skatt Midt-Norge, men hadde ingen ambisjoner om å slå følge med Bernt Emil.

På sin etappe hadde David innhentet et lag av interesse. Det var Søskenbarna Fuglem, som har flere Utleiraløpere på laget.

Martin ut på nest siste etappe. Samtidig startet Edvard for Søskenbarna Fuglem. Begge løpere gav alt, men ingen klarte å få noen luke.


Dermed ble det opp til William og Johannes av avgjøre hvilket lag som skulle komme først i mål. En lang og tøff etappe på 11 km og mye oppover på tur opp på Skalstufjellet.


En kjempeetappe av Edvard, som har gitt alt.


Det hadde Martin også :)


Johannes og William på vei opp til Skalstufjellet. Stor spenning blant dem som fulgte lagene. Lagleder og Aksel dokumenterer duellen med videokamera.


Aksels mamma Irene er maratonløper. Hun tok dermed de lengste etappe for Lag 2. Her er hun i fint driv opp på fjellet.


Stort behov for avkjøling ved drikkestasjonen for William og Johannes.


Utleiraløperne venter spent på hvem som kommer først til Sandvika.


Et bilde sier mer enn tusen ord.


Emil fra Nidelv har trent sammen med Utleira det siste året. Under St Olavsloppet løper han for Bratsberg IL. Her sammen med pappa Tor Ole.


Mona, Line Beate, Jonas og Mila har fått beskjed om at Irene snart skal løpe i mål for Lag 2.


Mens de speider etter Irene, gjør løperne seg klare til å løpe de siste biten inn til mål sammen med henne.


Laget vel i mål og Irene følte seg bare bedre for hver dag som gikk.

Turen gikk deretter tilbake til Åre for mer bading og sosialt samvær.


St Olavsloppet 2017 - Dag 1

Postet av Utleira IL - Ski den 28. Jun 2017

Utleira IL friidrett stilte i år til start i St Olavsloppet for tredje gang. I år med 2 lag som skal løpe alle dagene. Et stort prosjekt for en liten gruppe, men en veldig artig utfordring.

Lag 2 stilte i startgruppe 1, som starter først på dagen, klokken 07:00. Lag 1 stilte i startgruppe 3 med start kl. 10:15.

Dag 1 er den mest utfordrende dagen når det gjelder logistikk. 17 etapper skal gjennomføres, de fleste løperne uten førerkort og bil. Det krever en innsats fra foreldre og en positiv innstilling fra alle.

De fleste av de over 40 personene som deltok den første dagen, ankom i tirsdag kveld og tok seg inn i Åregårdarna i Åre sentrum.


Onsdag klokken 05:06. Oddvar, Kristine, Vilde og Linnea klar til avmarsj til Østersund. Litt trøtte, men ved godt mot.

Vilde var vår førsteetappe-løper på Lag 2. Lettskyet pent vær, men litt kaldt på starten av dagen. Det gikk fort over da sola begynte å varme. Vilde var vår ankerkvinne på Olavstafetten og Dålgårdstafetten tidligere i år, da Utleiras 07 jenter feide all motstand til side. I dag med første etappe og en helt annen stafett.


Odin og Mona kjørte Filip til starten i Badhusparken i Østersund.

Mia, Oskar og Lena var passasjerer hos Torgeir den første dagen.

Lag 2 fikk starte i startgruppe 1. Noe som gjør at man slipper den største køen første del av dagen. Her Mila, Kurt, Guro, Lena, Maren, Marianne og Oskar på Rödön mens de venter på at Sofie skal veksle med Mia.


Bjørns bror Pål hadde rotet seg inn på laget til Spenst Stjørdal. Pål var nøye med å påpeke at de lå foran Utleira, de få gangene det skjedde. For ordens skyld kan det nevnes at Spenst var nesten halvtimen bak vårt Lag 1 i mål.


Sivert i gang med 5 etappe for lag 1. Han åpnet kontrollert, men da ble innhentet av en løper fra Roglan, ble tempoet skrudd opp. Lillebror Martin tipset Sivert om å henge seg på og spurte fra han på de siste 200 meterne. Akkurat det gjorde Sivert og spurtslo konkurrenten på tur inn mot vekslingen i Tullus.


Martin, Even, David og Henrik speider etter Sivert.

Spreke jenter, Mila, Guro, Sofie og Maren. Guro skadet og dermed forhindret fra å løpe, men fulgte løpet som heiagjeng. Jentene bidro sterkt til at det tok nesten hele dagen før lag 1 klarte å ta igjen lag 2.

I Gløsa var det en fin liten dam det var mulig å "fiske" i.

Kristine og Oddvar skulle begge løpe etappen fra Gløsa til Bleckåsen. Da Oddvar kjente det i leggen, måtte Sivert løpe dagens andre etappe. Det ble også etappen hvor Lag 1 passerte Lag 2. Kristine får god hjelp av heiagjengen inn mot mål.


I Bleckåsen venter Lena på Kristine og Tuva venter på Sivert. Lena og Tuva ut på en etappe med mye motbakke opp til Andersbøle.

Lena i gang med den lange motbakken. Som alltid er bakken mye brattere enn det ser ut til på bildet. Oskar tar bilde av Lenas gode innsats.

I Mørsil veksler Even med Jonas, som legger ut på dagens lengste etappe, 11,7 km. Jonas som til vanlig løper hel og halvmaraton, passet godt til oppgaven.

Martin i meget god form fram mot St Olavsloppet. Dermed fikk han den tøffe etappen til Undersåker, der han leverte stafettpinnen videre til Johannes.


De største guttene gav oss en sterk avslutning på dagen. Bernt Emil løp siste del inn til Åre. Da Lag 1 kom i mål, hadde laget bruk 7 timer og 45 minutter på løpe fra Østersund til Åre. Det gav en sterk 27. plass på dagsetappen. En meget positiv overraskelse.

Tuva og Mia ble heldige vinnere av uttrekkspremier.


Med strålende sol og 26 grader var det klart for ulike typer restitusjon resten av dagen :)
Lagoppstilling St Olavsloppet 2017

Postet av Utleira IL - Ski den 22. Jun 2017

Det er klart for sommerens vakreste eventyr, St Olavsloppet 2017.

Her er lagene, med tidsestimat.

Tidsestimat-Lag-1.xls

Tidsestimat Lag 2.xls

Det vil helt sikkert komme noen forandringer på disse lagene. Så bruk den versjonen som ligger her til en hver tid.

Vi har gjort et anslag på hvor lang tid alle skal bruke på etappene og ut fra det kan må se omtrent når man skal løpe. Dette er kun en gjetting, mye kan skje og alle løpere bes møte opp til sin etappe i god tid.

For de som skal til Åre:

Vi skal bo på Åregårdarna i Åre sentrum.

https://www.skistar.com/no/are/online-booking/over...

Foreløpig romfordeling og transportplan:

Overnatting og Transport .xlsx

Vi har 6 leiligheter med plass til 6-8 personer i hver. Det finnes dyne og pute der, men man trenger å ta med sengetrekk eller sovepose og håndduker.

Line og Vibeke kjøper inn mat for alle på tur til Åre. Dette er ment å skal dekke alle måltid i løpet av oppholdet, unntatt middag tirsdag kveld, onsdag kveld og evt. torsdag kveld.

Vi satser på felles middag på kveldene. Ta med penger til dette, samt lommepenger. Husk også badetøy, for de som vil ta en tur i bassenget på Holiday Club.

Den enkelte sjåfør gjør avtale med sine passasjerer om avreise til Åre.

Alle sjåfører møtes tirsdag kveld for å planlegge hvilke løpere som skal være med i de ulike bilene.

Når det gjelder logistikk dag 2 og 3, er det flere sjåfører og færre etapper. Det vil bli et møte med alle sjåfører onsdag kveld for å planlegge dag 2.

På dag 4 er det lagt opp til at den enkelte løper ordner skyss selv. Har noen ikke skyss, må man selv sørge for å varsle lagledelsen, slik at løperen kan få skyss med andre.

Noen fikk startnummer på møtet i dag. Resten får dette av meg i senere. Vi skal ha startnummer både foran og bak.

Vi løper med et armbånd med en chip for tidtaking. Dette hentes ut av meg ved start i Østersund. Etter endt dagsetappe, leveres denne til meg igjen.

Alle løpere får en trøye i Utleira sine farger. Den deles ut av Vibeke i Åre. Det er ønskelig at denne brukes, da klubblag skal løpe i sitt lags farger.

Alle løpere og sjåfører anbefales å se gjennom dette.

Etappebeskrivelser:

http://www.st-olavsloppet.com/wp/wp-content/upload...

Etappebeskrivelser-for-løpere-og-bilister-i-ST-Olavsloppet-2017.doc

Høydeprofiler:

http://www.st-olavsloppet.com/wp/wp-content/upload...

http://www.st-olavsloppet.com/wp/wp-content/upload...

http://www.st-olavsloppet.com/wp/wp-content/upload...

http://www.st-olavsloppet.com/wp/wp-content/upload...


Spørsmål rettes til:

Stig Ove Næss

stigones@hotmail.com

40540190
Resultatliste Utleiraløpet 2017

Postet av Utleira IL - Ski den 17. Jun 2017

Fantasktisk innsats av alle på Utleiraløpet 2017.

Resultatliste


Det er gjort en rettelse på tidene for barneløp 2 km. Løpet ble startet 2 min senere enn planlagt.Kruskaløpet 2017

Postet av Utleira IL - Ski den 8. Jun 2017

Ranheim IL arrangerte for andre gang Kruskaløpet. Løpet er oppkalt etter Ernst Willy "Kruska" Larsen, som tok bronsemedalje i 300 hinder under OL i Melbourne i 1956.

Flere løpere fra Utleira IL friidrett deltok på løpet, både i barneløpet og 5 km. Ikke forhold for å sette rekorder, men mange gode resultater. Beste av alle var Sivert Granheim som tok 2. plass i løpet totalt og vant gavekort for innsatsen.


Se video fra Kruskaløpet 2017.

https://www.magisto.com/album/video/enopVlZDSEt_Ii...


Se resultater her:


http://live.eqtiming.no/35913?focusuid=35913Ingeborg fikk medalje i KM 200 meter

Postet av Utleira IL - Ski den 24. Mai 2017

Ingeborg, Louise og Ingrid

Det var en fin ettermiddag på Øya Stadion da Ingeborg fra Utleira i jenter 15 løp inn til 2.plass og KM medalje. Gratulere!!

Ingrid og Håkon gjennomførte 60 meter, kule, liten ball og lengde i fin stil.

Håkon tar god fart i lengde.


Bilder fra Trønderjogg

Postet av Utleira IL - Ski den 8. Mai 2017

Den 38. utgaven av Trønderjogg ble avholdt onsdag 3. mai. Nytt av året er at løpet er flyttet fra Strindheim til Øya. I år var det bare 5 km som var mulig å løpe samt barneløp inne på stadion.

Hele 16 deltakere fra Utleira IL stilte til start i solskinnet.


Ingrid var yngste løper fra Utleira.

Håkon

Edvard

Jonas

Julian

Sterk laginnsats i klassen gutter 12-13 år. Her Henrik og Sander.

Lena

Mila

Dagen raskeste fra Utleira var Sivert.

Filip og Tuva

William

Julian, Jonas og Sander med gode tider. Bjørn kan glede seg over at guttene er i rute til St Olavsloppet.

Komplette resultater:

http://www.strindheimfriidrett.no/images/dokumente...Strålende sol og gode resultater på Olavstafetten

Postet av Utleira IL - Ski den 1. Mai 2017

5 lag fra Utleira stilte til start på Olavstafetten i solskinnet på Øya, mandag 1. mai.


Kajsa, Linnea, Kristine og Vilde stilte til start i klassen Mix 8-10 år. Jentene viste resten av lagene ryggen og tok hjem seieren i klassen. I alt 9 lag deltok i klassen og det ble en spennende kamp Kyrksæterøras guttelag. Kajsa løp 100 meter på første etappe og sendte Linnea ut i teten. Linnea fikk sterk konkurranse på sin etappe på 50 meter, men takket være godt sporvalg og god veksling, beholdt hun ledelsen.

Da Kristine la ut på den lengste etappen hadde hun en ledelse på 5 meter. Den kom godt med, da hun møtte en meget sterk løper fra Kyrksæterøra som hadde tenkt å ødelegge festen for Utleira. På dette tidspunktet var de andre lagene langt bak og duellen stod kun mellom Utleira og Kyrksæterøra. Kristine måtte gi fra seg noen meter, men ikke mer enn at det var mulig å ta igjen på siste etappe.

Vilde var vår ankerkvinne. Med Vildes vinnervilje og entusiastisk virksomhet på sidelinjen, kom Utleira først i mål, 7 hundredeler foran. Selvsagt med elleville scener i målområdet.

Se hele løpet filmet med drone her:I klassen gutter 11-12 år stilte et sterkt mannskap fra Utleira. Martin, Håkon, Sander, Julian og Filip. Det endte med pallplass for guttene.


På den lengste stafetten stilte vi med lag i åpen klasse. Nok en pallplass til Utleira. På laget var William, Hedda, Nils Ole, Bernt Emil, Bjørn, Henrik og Tonje. Laget fikk løpe i samme heat som elitelagene i herreklassen som holdt et meget høyt nivå.

Utleira stilte også med lag i klassene jenter 13 - 14 år (5.plass) og gutter 13-14 år (4. plass). Vi har dessverre ikke bilder fra disse lagene, men flere bilder fra stafetten mottas med takk.

Sendes til stigones@hotmail.com

Se video fra alle løpene på facebookgruppen Olavstafetten. Eller søk dem opp på YouTube.

Se alle resultater fra stafetten her:

http://www.olavstafetten.no/2017/St Olavsloppet 2017

Postet av Utleira IL - Ski den 13. Mar 2017


Utleira IL friidrett vil invitere alle medlemmer av Utleira til å delta i sommerens vakreste eventyr, St Olavsloppet 2017!


St Olavsloppet er en landeveisstafett som går over 4 dager og går langs den naturskjønne St Olavsleden fra Østersund over Alsen, Mørsil, Åre, Sandvika, Stiklestad, Levanger og til slutt mål i Trondheim.

Målet for dagsetappene er Åre, Sandvika og Levanger.

Etappene er tilpasset slik at de skal passe for alle. Lengden på etappene er fra 2 til 11 km lange. Alle kan født 2007 og eldre kan delta, uansett løpsstyrke.


St Olavsloppet gjennomføres i år fra onsdag 28. juni til lørdag 1. juli.

I år vil vi forsøke å stille 2 lag. Dette slik at alle som ønsker å delta får være med. Da blir det også plass til yngre løpere og foreldre.

En stor utfordring vil være å få med nok sjåfører som kan bringe løperne til sine etapper. Vi oppfordrer alle til å ta noen dager fri og bli med til Sverige for å følge loppet. Vi kan på forhånd love at dette blir fine dager med flott idrett og stor trivsel.


For de som trenger overnatting, er det bestilt 6 leiligheter i Åre med til sammen 48 senger 27.6 – 30.6.

Delta på folkefesten og løp for Utleira IL!

Meld deg på i kommentarfeltet under eller skriv en e-post til stigones@hotmail.com.

Vi trenger å vite hvilke(n) dag(er) du kan løpe og om du kan løpe flere dager, OG om du kan stille som sjåfør. Løperne kan selvsagt bli med til Sverige uten sjåfør. Legg også inn om du trenger overnatting.

Se videoen fra i fjor:


Se også reisebrevene fra fjorårets stafett:

https://www.utleira.no/blog/post/88586/st.-olavslo...

https://www.utleira.no/blog/post/88617/st.-olavslo...

https://www.utleira.no/blog/post/88651/st.-olavslo...

https://www.utleira.no/blog/post/88686/st.-olavslo...


Link til etappeoversikt

http://www.st-olavsloppet.com/information/strackov...


http://www.st-olavsloppet.com/wp/wp-content/upload...
Höjdprofiler-dag-2-Åre-Sandvika.pdf
Höjdkurvor-dag-3-Sandvika-Levanger.pdf
Höjdkurvor-dag-4-Levanger.pdf


Kontaktperson
Stig Ove Næss

40540190


23 Kommentarer

Sivert til Holmenkollen!

Postet av Utleira IL - Ski den 11. Mar 2017


Etter en flott sesong, har Sivert Granheim blitt tatt ut som en av totalt 8 jenter og gutter, 15 og 16 år i Sør-Trøndelag skikrets til å gå Kong Haralds Ungdomsstafett i Holmenkollen på søndag.

Dette er en stafett med to jenter og to gutter på hvert lag fra alle skikretsene i landet, det hver krets kan stille med maks to lag.

Stafetten sendes på NRK søndag kl. 13.30 så vi oppfordrer alle til å benke seg foran skjermen og heie på Sivert og resten av laget.

På lørdag er løperne invitert til bursdagsfeiring sammen med Kong Harald ifm hans 80 års dag.. Presangen fra skinorge er blant annet dette stafetten.

Vi er stolte av å ha Sivert i UIL og gleder oss til å se på TV søndag.


Lykke til!Sterk 3. plass på stafetten på Hovedlandsrennet

Postet av Utleira IL - Ski den 5. Mar 2017

Ny fin dag på Hovedlandsrennet i langrenn. Sivert Granheim, Utleira IL og Edvin Ingebrigtsen, Bratsberg IL, gikk på Sør-Trøndelag skikrets lag 1 .

Super innsats av hele laget, og resultatet ble en sterk 3. plass. Gratulerer til Sør-Trøndelag skikrets!Takk for en fin dag på Utleirarennet

Postet av Utleira IL - Ski den 4. Mar 2017

Utleirarennet 2017 ble gjennomført i strålende sol på Bratsberg skistadion. Håper alle hadde en topp dag med gode skiopplevelser. :-)

Resultatliste Utleirarennet 2017
Sivert Granheim vant Hovedlandsrennet

Postet av Utleira IL - Ski den 3. Mar 2017


Sivert Granheim vant 5 km fristil under hovedlandsrennet på Tolga i dag. 289 av Norges beste skiløpere stilte til start i klassen gutter 15 år. Sivert gikk 5 km på sterke 14.15.5 min. og var 0,6 sekunder foran andremann.

En fantastisk prestasjon av Sivert!. Vi gratulerer!!


Se alle resultatene her:

https://www.langrenn.com/resultater-hovedlandsrenn...


1 Kommentar

Skiholdere

Postet av Utleira IL - Ski den 5. Jan 2017

Utleira Il-ski er sponset med 300 par skiholdere, se bilde. Kvalitet tilsvarende XXL, type neopren.

Disse er nå tilgjengelige for våre medlemmer og selges for selvkost. 5 par for kr 250,- eller 10 par for kr 450,- Hele salgssummen tilfaller Utleira Il- ski.

Legg inn kommentar under om dere er interessert, først til mølla.......


2 Kommentarer