Felles trenermøte - sone Trondheim

Postet av Utleira IL - Ski den 18. Sep 2019

Live Spilker i Sør-Trøndelag skikrets - sone Trondheim, inviterer til felles trenermøte torsdag 26.september. Foreldre/hjelpetrenere er også hjertelig velkommen med innspill til hvordan vi sammen kan tilrettelegge for et best mulig tilbud i sonen. Meld dere på i kommentarfeltet på gruppens Facebook side.

Det er ønske om at jeg og trenerne i klubbene i sonen har et møte for å planlegge hvordan vi skal tilrettelegge for et best mulig tilbud i sonen, både når det kommer til renn, samlinger og treninger. Det blir også muligheter for å stille spørsmål om soneopplegget. Ønsker derfor at så mange som mulig av dere som er trenere for utøvere 11-16 år i sonen deltar på dette møtet. Gi beskjed i kommentarfeltet hvilken treningsgruppe du er trener for, og om du kommer.

Møtet blir avholdt i Nilsbyen, torsdag 26. september kl. 20.00.

PS! Innholdet i møtet vil også være relevant for andre involverte personer i treningsgruppene, for eks. lagledere, oppmenn, og foreldretrenere.Aktivitetsavgift for skisesongen

Postet av Utleira IL - Ski den 4. Sep 2019


Alle medlemmer skal nå ha fått melding om at det er på tide å betale aktivitetsavgiften for skisesongen 2019/2020.  

Betalt aktivitetsavgift pr aktivitet for hele sesongen gir rett til deltagelse på fellestreninger, samlinger og andre aktiviteter i regi av Utleira Ski.  En skisesong går fra 1. mai til 30. april. Aktivitetsavgiften betales ut ifra sesongens årsklasse.  Er det ønskelig å dele innbetalingen inn i to terminer, så bidrar klubben med dette. Priser:

Medlem type
Aktiv
Aktiv
Aktiv
Trening
Gruppe
Ungdom/ junior 13 år og oppover
10-12 år
Under 10 år
Ungdom/ junior 13 år og oppover
Totalårspris ski
1100,-
600,-
400,-
400,-


Refusjon - Utleirabekledning

Postet av Utleira IL - Ski den 1. Sep 2019


Vedlagt ligger skjema for refusjon av Utleirabekledning kjøpt før jul i fjor og før sommeren i år.  Utfylt skjema og kvittering sendes på e-post til Mona Hellesvik. Mistet kvitteringen? Fortvil ikke, du fikk sikkert en ordrebekreftelse fra Bjørn Dæhlie på e-post som kan brukes som bilag. 

Refusjon av klær Utleira ski_friidrett.xlsxSone Trondheim, dagssamling søndag 8.september

Postet av Utleira IL - Ski den 29. Aug 2019

Langrennskomiteen har delt opp Sør-Trøndelag skikrets i fem soner; Neadal, Orkladal, Gauldal, Fosen og Trondheim. Tanken bak sonene er å styrke samarbeidet mellom klubbene i kretsen, og prøve å skape samhold mellom utøverne. Dette er viktig i alle klubber, små som store, men kanskje spesielt viktig for å introdusere utøverne fra de klubbene med færre utøvere for nye treningskamerater. Dette vil forhåpentligvis bidra til at barna synes det er morsommere å drive med ski, at ungene gleder seg til å delta på samlinger og skirenn, og på lengre sikt at frafallet forminskes. Flest mulig, lengst mulig.

Det er opprettet en gruppe på Facebook, anbefaler alle med utøvere i ungdomsklassen å følge den og få med seg hva som skjer fremover. Vi prøvde å få til en samling på Utleira, men det kolliderte med andre arrangementer. Men Bratsberg tok ballen og inviterer til dagssamling søndag 8.september. Påmelding gjøres på FB siden, nærmere informasjon om programmet kommer også der. 

Bratsberg er en liten klubb og de trenger hjelp på kjøkken og ute i løypene den dagen. Supert om noen fra oss kan melde seg til det:)Oppstart skitreninger

Postet av Utleira IL - Ski den 22. Aug 2019


Denne uken startet ungdomsgruppa, årsklasse 2004-2007 opp med fellestreninger igjen:) Det vil bli trening på tirsdager og torsdager, og alle treninger frem til høstferien er lagt inn i aktivitetskalenderen.  Gruppe 2008-2010 starter i tirsdag i neste uke, der et det lagt inn trening hver tirsdag fremover.  Den yngste gruppen, 2011-2012 starter etter høstferien. Som vanlig vil dere finne eventuelle oppdateringer og mer informasjon om treningene i kalenderen.

For å gi utøverne et godt tilbud er vi avhengig av at flere foreldre stiller opp i de yngste gruppene. Vi har noen erfarne trenere med oss og har plass til mange flere. Skummelt? Bli med på treninger og se at aktivitetene er basert på basisøvelser, lek og moro. Det er ikke nødvendig med lang erfaring fra langrenn, og det finnes mange gode kurs som klubben dekker. De som har vært med som trenere deler gjerne tips og råd om ulike aktiviteter og  øvelser. 

Vel møtt på trening til både store og små:)
Levert av IdrettenOnline