Sonesamling med Sør-Trøndelag skikrets

Postet av Utleira IL - Ski den 18. Nov 2019

Lørdag 16.november arrangerte Sør-Trøndelag skikrets og Utleira IL sonesamling for skiløpere fra klubbene i Trondheim. Godt over 50 deltakere startet dagen med en styrkeøkt i hallen før det ble servert havregrøt til lunsj. Andre økt ble gjennomført i marka med morsomme stafetter og nye konkurranser i Liga de Ski. 

Sonesamlinger er et ledd i å beholde utøverne i sporet så lenge som mulig. I mange av klubbene er det få utøvere som driver med ski, i andre er det veldig mange. Målet med disse samlingene er å skape både mer samarbeid mellom klubbene i sone Trondheim, og samhold  blant utøverne på tvers av klubbene.  Samlingen på Utleira var høstens tredje, og det med rekorddeltakelse:) Arrangører og utøvere var fornøyd med de fine fasilitetene Utleira har, både inne og ute. Det blir en ny samling i desember før konkurransene starter for fullt. Gjennom vinteren tar vi sikte på noen felles treninger før siste samling i mars/april. 


0 Kommentar

Klubbklær - etterbestilling

Postet av Utleira IL - Ski den 12. Nov 2019

Ble du for sen til å bestille klubbklær? Sportshuset Melhus kan ta i mot etterbestillinger:) Men da blir det ikke levering før jul, og det må bestilles noen plagg for at Bjørn Dæhlie skal sette i gang en ny produksjon med Utleiraklær.  

Bestillingsskjema Utleira uke 44-45_2019.xlsx

Send skjema direkte til heiki@sportshusetmelhus.no 

I Utleira ski/friidrett ønsker vi at utøverne våre skal synes, og representere klubben i Utleiras farger. Avdelingen sponser 30% av klubbpris på klærne og hele 50% på boblejakken!

Når dere henter klærne betaler dere klubbpris hos Sportshuset Melhus. Deretter kan dere sende inn refusjonsskjema til klubben (publiseres senere). Husk å ta vare på kvitteringen som skal legges ved skjema. Tips - ta bilde av kvitteringen med en gang;) 0 Kommentar

28 til nå -NY frist for påmelding - Familiesamling på Köja 6.-8.desember

Postet av Utleira IL - Ski den 1. Nov 2019


Velkommen til snøsamling på Köja - påmeldingsfrist 14.november
Tradisjonen tro inviterer Utleira IL Ski alle utøvere med familier på snøsamling i Sverige. Årets samling blir helgen 6. – 8. desember. Utleira IL Ski betaler halvparten (!) av kostnaden for medlemmer som deltar; både utøvere, søsken og foreldre.

Her er det sosiale vel så viktig som det sportslige, og vi håper flest mulig har mulighet til å bli med på førjulstur. Det er fint å få gått på ski, og gå til dekket bord en helg før julestria setter inn;) 

Pris for opphold med alle måltid fra middag fredag kveld til varm lunsj på søndag er 850- kroner pr. person.

Påmelding her: https://www.deltager.no/Samling_Koya_2019

For gruppeledere på idrettsleker som ikke har benyttet kan rabattkode benyttes - skriv idrettsleker og trykk valider for å aktivere.

Påmeldingsfrist er 14. november

Mer om Köja Fjellhotell finnes her:
http://www.edsasdalen.se/kojagarden

Edsåsdalen legger også ut info om løypekjøring etc. på sin FB-side:
https://www.facebook.com/edsasdalen/?fref=ts

For den som ikke er kjent med veien til Köja så er GPS-koordinatene som følger:
 63.315227, 13.087795

Veibeskrivelse:
* Følg E14 til Undersåker, ca. 12 km etter Åre
* Ta av til høyre, kjør gjennom Undersåker og kryss broen over elva
* Ta av til høyre etter broen og følg skilting mot Edsåsdalen
 * Turen er på ca.185 km og tar ca. 2,5 timer.


Foreløpig program for fredag - resten kommer når det nærmer seg 

Ettermiddagen brukes til å sjekke inn og komme seg i orden. Er man tidlig ute er det mulig å prøve ut løypene. Svømmehallen vil være åpen på ettermiddagen.

1900 - Middag 

21.00 - Mulighet for kveldsmat

21.00 - Sosialt samvær

23.00 - Kveldsro for alle utøverne1 Kommentar

Helgens aktiviteter

Postet av Utleira IL - Ski den 27. Okt 2019


I helgen møtte flere utøvere til alternative økter for den avlyste samlingen. Takk til to av våre juniorløpere - William Fuglem og Bernt Emil Rognes, som ledet en morsom kveldsøkt i nærområdet på lørdag. Søndag tok de med gjengen på en totimers langtur i Estenstadmarka:)


0 Kommentar

Spond og samlinger fremover

Postet av Utleira IL - Ski den 15. Okt 2019

Utleira ski har opprettet gruppe på spond, du kan bli medlem ved å følge denne lenken: https://group.spond.com/ZLIRY

Hvis du allerede har Spond finner du Utleira ski og bruker koden ZLIRY for å bli medlem av gruppen. I første omgang legger vi ut felles arrangementer med påmelding, så kommer treninger inn etter hvert.  Vi vil fremdeles bruke nettsiden og kalenderen aktivt og legge ut informasjon begge steder. 

Som nevnt på foreldremøtene i dag, så er det lurt å ta en titt i kalenderen samme dag som treningen skal være. Det kan hende værforholdene tilsier at det blir endringer i forhold til planlagt aktivitet. Når snøen kommer flytter vi oss til Bratsberg, og det kan komme brått på;) Ungdomsgruppa kan få treninger i Granåsen enda tidligere. 

Samlinger før jul
Helgen 26.-27.oktober - Nærsamling på Gjenvollhytta
Lørdag 16.november - Sonesamling 11-16 år ved Utleirahallen
Helgen 6.-8.desember - Familiesamling på Köja i Sverige
Lørdag 21.desember - Sonesamling 11-16 år,  sted ikke avklart enda


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline