Utleira Ski avsluttet skisesongen denne helgen med to flotte arrangementer!

Postet av Utleira IL - Ski den 26. Mar 2023

På lørdag ble MelhusBanken Langrennscross arrangert på Sjetnmarka skistadion, med en utfordrende løype med mange morsomme elementer som slalomløype, hopp og orgeltrapp.

På søndag var det klart for felles klubbmesterskap sammen med Brattsberg. Dette var et uhøytidelig renn som inneholdt en morsom runde med innlagte skileikelementer, og alle deltakere - både store og små - fikk premie for innsatsen sin. Det var virkelig en flott måte å avslutte skisesongen på, og Utleira Ski vil takke alle som har bidratt til å gjøre det til en fantastisk opplevelse.


Vi gleder oss allerede til neste år og håper å se enda flere deltagere på våre arrangementer. Tusen takk for en fantastisk skisesong!


Utleirarennet 2023

Postet av Utleira IL - Ski den 14. Feb 2023

Utleirarennet som ble arrangert lørdag 4. februar 2023, ble en suksess med 162 deltakere! Barn og voksne hadde det gøy både i og utenfor løypa. Takk til alle som bidro til å gjøre dagen så fin!
Bli med på Sverresborglekene!

Postet av Utleira IL - Ski den 30. Jan 2023

Søndag 12. februar 2023 er det klart for den 55. utgaven av Sverresborglekene.

Det blir skirenn og leik i bakkene rundt BSK-hytta på Ferista. Arrangementet er åpent for alle barn i barnehage- og grunnskolealder.

Sverresborglekene er et lavterskeltilbud hvor det ikke er tidtaking, men vekt på gjennomføring, lek og gøy. To løyper; en kort på ca. 800 meter og en litt lengre på ca. 1,5 km (foreldre kan følge barna).

Alle som deltar mottar diplom og premie, og deltakere som har gjennomført tre, seks og ni ganger får henholdsvis medalje i bronse, sølv og gull. Mer informasjon og påmelding her: https://www.sverresborglekene.no/Ski-oppstart!

Postet av Utleira IL - Ski den 20. Sep 2022

Tirsdag 18.oktober klokken 18:00 starter den minste gruppa (2. – 4 trinn) med skitrening. De eldste (2012 og eldre) har vært i gang noen uker, men det er ikke for sent å bli med:) Før snøen kommer, har vi barmarkstrening med oppmøte ved Utleirahallen. 

Treningstider: 

De på 2.- 4 trinn vil ha fast treningstid på tirsdager kl. 18:00 - 19:00. 

De som er 2012 modell og eldre, har trening tirsdager 18:00 – 19:30 og torsdager kl. 18:00 – 19:30.

Mer informasjon om treningene til de ulike gruppene vil bli sendt ut via Vigilo. 

Foreldremøte i klubbhuset

Tirsdag 18.oktober kl. 18:00-19:00 inviterer vi også til foreldremøte i klubbhuset i 2.etg i Utleirahallen, mens barna er på trening. Her får du en presentasjon av Utleira ski og vi forteller litt om planene for sesongen.Forhåndsbestill langrennsski 22/23

Postet av Utleira IL - Ski den 7. Sep 2022

Da er Hank Sport i gang med skibestillingen for kommende ski-sesong. 

Benytt muligheten til å få plukket ut de beste skiene til de beste prisene. 

Bestillingsfrist: 11. OKTOBER

Her er lenke til Hank Sport hjemmeside, der all info om skibestilling ligger:  https://www.hanksport.no/forhandsbestilling-ski-22-23/
 

Vedlegg: Katalog forhåndsbestilling langrennsski 22/23