NM tilbud på ski

Postet av Utleira IL - Ski den 18. Jan 2021

I forbindelse med NM i Granåsen har Madshus / Hank sport tilbud på ski til medlemmer i skiklubber i NM-Trondheim.  Se vedlegg for mer informasjon, demo og bestilling. 

NM-TILBUD MADSHUS.pdf
INFORMASJON OM PRODUKTER.pdf
Bestillingsskjema.docx
0 Kommentar

Velkommen til skitrening i Bratsberg:)

Postet av Utleira IL - Ski den 12. Jan 2021

Endelig kom snøen og skitreningene er nå på Bratsberg skistadion:) 

Har du barn født i 2009-2013 som har lyst til å prøve ski som aktivitet? Det er ikke for sent å begynne, og det krever ingen forkunnskaper. I Utleira Il ski er det skileik og skiglede som står i fokus. 

Treningstider
Gruppe 1, født 2001-2013 torsdager kl 18:00
Gruppe 2, født 2009-2010 tirsdager og torsdager kl 18:00

Det kreves ikke mye utstyr de første årene og det er alltid et godt smøretips å få hvis det er behov for det. Ett par ski, sko og staver som passer holder i massevis. Spør gjerne trenerne eller andre foreldre om råd rundt utstyr. 

Skigruppa i Utleira IL har lang tradisjon med et godt miljø for både store og små og med aktiviteter for hele familien. Alle foreldre/foresatte oppfordres til å delta på aktivitetene. Når du likevel skal kjøre barna til Bratsberg, er det sosialt å ta seg en liten tur i løypa sammen andre foreldre. Det kan også åpne seg en mulighet for å bli med på en liten stafett i løpet av treningen;) 

I disse koronatider er det viktig at vi overholder smittevernreglene også når vi er ute. Ingen skal møte på trening hvis de er syke. Vi holder god avstand og unngår aktiviteter med mye fysisk kontakt. Og selvfølgelig håndvask/antibac når det er nødvendig.


Velkommen på skitrening!

Hvis du lurer på noe kan du ta kontakt med gruppens hovedtrener:
Gruppe 1 - Fride Vullum-Bruer, 986 67 654
Gruppe 2 - Sten Even Erlandsen, 414 99 722

 

 

 0 Kommentar

Parkeringsdugnad Bekken

Postet av Utleira IL - Ski den 12. Jan 2021

 

Vaktliste Bekken-2021.xlsx

Regler.pdfVi er heldige å få vakter og gode inntekter også denne vinteren😊 Vedlagt finner dere vaktliste og informasjonsskriv.
Vakt på fredag henter vesker og plakater hos Bjarkøys, Stubbanveien51. Siste vakt lørdag leverer de til første vakt søndag, siste på søndag leverer  tilbake til Stubbanveien. 

0 Kommentar

Rutiner for påmelding til skirenn

Postet av Utleira IL - Ski den 8. Des 2020

Første skirenn er rett rundt hjørnet, noen er gamle i gamet og noen er nye. Skirenn kan oppleves som litt skummelt. Men det skal først og fremst være en arena for sosialt fellesskap både i klubb og på tvers av klubbene. Konkurranseelementet er ikke det viktigste, spesielt ikke i de yngste årsklassene. Rangering av resultatlister starter først fra 11 års klassen. Ton ned resultatene og fokuser på opplevelsen og rammene rundt et skirenn. 

Hvis dere aldri har meldt dere på skirenn før, må dere opprette en profil i på minidrett.no. Der skal dere selv melde utøver på individuelle renn. Påmelding til stafetter gjøres av lagleder. Er du ny på skiarenaen? Spør de andre foreldrene om råd og tips! 

I kalenderen på nettsiden vil det komme anbefalte renn. Det er fullt mulig å gå andre/flere renn om det er ønskelig. Se terminlista til Sør-Trøndelag skikrets for mer informasjon om de enkelte renn, samt fullstendig oversikt over skirenn. Klubben betaler startkontingent for terminfestede renn, bortsett fra turrenn. 

Vi håper snøen kommer snart og at det blir mulig å gjennomføre planlagte skirenn i annerledessesongen 2020/2021. Mange ønsker å legge en plan for hvilke renn de skal gå i god tid. Vi ønsker likevel at dere venter med påmelding til uken før rennet. Startkontingent er en av våre største utgifter, og sånn vil vi ha det:) Men det er dumt å betale for renn som ikke blir gått. Hvis vi godkjenner og betaler alle renn nå, er det mye administrasjon for å få pengene tilbake fra arrangør dersom dere må melde forfall pga sykdom eller andre forhold. 

Vi gjør oppmerksom på at det ikke blir mulig med etteranmeldinger denne sesongen. Arrangørene må ha oversikt over antall deltakere i god tid med tanke på smitteverntiltak. Det vil også være begrenset adgang for publikum, se informasjon om dette for hvert skirenn. 

Påmeldingsrutiner oppsummert:

  • Alle melder på selv til individuelle renn via minidrett.no.
  • Mange arrangører legger inne valg der dere kan krysse av «klubben betaler». Ved de tilfeller påmelding skjer med «klubben betaler», må påmeldingen være inne senest dagen før ordinær påmeldingsfrist slik at klubben rekker å betale før fristen.
  • Påmeldingen med «klubben betaler» skal ikke gjøres mer enn 1 uke før selve rennet og senest dagen før påmeldingsfrist. 
  • Klubben står for påmelding til stafetter. Her vil det legges ut «påmelding til stafett» i Spond ca 1-2 uker i forkant av stafetten. 

 

Utleiratelt / Beachflagg
Vi har to telt og beachflagg som gjerne brukes som samlingspunkt på stadion under skirenn. Styret vil se på om det skal utarbeides en liste over hvem som tar ansvar for å ta med dette på de ulike rennene. 


0 Kommentar

Velkommen til snøsamling!

Postet av Utleira IL - Ski den 19. Okt 2020

Samlingen er dessverre avlyst på grunn av koronapandemien. 


Det blir ikke familietur til Köja i Sverige i år, men vi har fått plass på Bortistu Gjestegård i Storlidalen:) Ca 40 minutter kjøring fra Oppdal. Se mer om stedet her: https://www.bortistu.no


Vi tar sjansen på at alle holder seg friske, så får vi heller gjøre endringer hvis pandemien tilsier at det blir nødvendig. Bortistu legger til rette for oss med nødvendig smitterverntiltak, og vi må alle ta ansvar for å holde nødvendig avstand etc. 


Det sosiale er vel så viktig som det sportslige, og vi håper flest mulig har mulighet til å bli med på førjulstur. Det er fint å få gått på ski, og gå til dekket bord en helg før julestria setter inn;) Skigruppa sponser hele 50% av oppholdet. Prisen blir da 750 kroner per person for 2 overnattinger med middag fredag og lørdag, frokost og lunsj lørdag og søndag.


For å bekrefte bookingen trenger vi bindende påmelding i Spond innen 25.oktober. Program for helgen og link til betaling kommer senere.


(Hvis du ikke har tilgang til Spond kan du melde deg på i kommentarfeltet her på nett)


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline