Ny sportslig leder yngre

Postet av Utleira IL - Håndball den 29. Nov 2020

Styret har jobbet en stund med å fylle rollen som sportslig leder for de yngre årsklassene. Vi har vært så heldig å få Ann Jeanette Østborg med på laget, og hun er allerede i gang med arbeidet.


Ann Jeanette har mye håndballerfaring og en solid porsjon engasjement. Hun har to barn selv i Utleira, og er trener for både J2010 og G2012. Hun har fullført både trener 1 og trener 2. I mange år spilte hun aktivt, men måtte gi seg etter flere skader. Men lysten til å spille har ikke gitt seg, og hun vurderer å ta opp ballen igjen for Utleira i 3.-divisjon.

På fritiden er hun like sporty både i hallen og utenfor. Du møter henne gjerne i fjellet, både med og uten ski på beina.

Vi ønsker Ann Jeanett hjertelig velkommen til håndballstyret, og håper alle bidrar til å hjelpe henne få en flying start på oppgavene.


Sportslig hilsen

Styret i Utleira håndball


Ann Jeanette Østborg, ny sportslig leder yngre

 




Klubbkolleksjon på Nor-Contact

Postet av Utleira IL - Håndball den 19. Nov 2020

Vår samarbeidspartner Nor-Contact er stedet for å handle alt håndballrelatert. Se mer informasjon her.






Skal jeg kontakte klubben eller regionen?

Postet av Utleira IL - Håndball den 18. Nov 2020

Håndballstyret og Regionen opplever at for mange henvendelser fra lagene i Utleira rettes direkte til Regionen, når klubben burde vært et naturlig bindeledd. Dette gjør at klubben oppleves som uryddig av Regionen, og styret mister mulighet til å bistå lagene med spørsmål vi kan løse selv. Styret har større oversikt på tvers av lagene og kan se både muligheter og utfordringer man ikke like lett ser på lagsnivå. Vi etterstreber en dialog med lagene for å forstå ønsker og behov, og det er unødvendig å belaste Regionen med saker vi burde ha kontroll på internt. Eksempler på dette kan være oppmelding og trekking av lag eller gjentatte flyttinger av kamper. Hvis du er i tvil om hvor henvendelsen bør rettes, så prøv styret først, så vil vi raskt henvise til Regionen der dette er riktig. 




Invitasjon til Trener 2-utdannelse

Postet av Utleira IL - Håndball den 18. Nov 2020

Region Nord inviterer til Trener 2-utdannelse

Har du fullført Trener 1, og vil ta mer utdanning? Nå inviterer Region Nord til Trener 2, med en kombinasjon av digital gjennomføring og hallpraksis når det blir mulig.
 
Les mer om oppbygging og gjennomføring av Trener 2-kurs her.




Nye retningslinjer for kamp og trening i Utleirahallen

Postet av Utleira IL - Håndball den 5. Nov 2020

I forbindelse med den pågående pandemien, så vil Utleira Håndball bidra vårt i den store dugnaden. Vi gjør det vi kan for å holde aktiviteten i gang for barn og ungdom. Regjeringen har i dag bedt alle om å redusere sosial omgang og vi følger opp dette med å stenge Utleirahallen for publikum, gjeldende fra i dag.

Våre nye regler er oppdaterte og vi ber alle om å sette seg inn i disse. https://www.utleira.no/p/55536/instruks-for-kampdager

I tillegg pålegger vi alle som skal i hallen å registrere seg via registrer.utleira.no. Dette for å forenkle informasjonsflyt ved evt smittesporing.

Sammen skal vi ta knekken på dette viruset samtidig med at vi klarer å opprettholde og kanskje øke aktiviteten.

Takk for at du bidrar.

mvh 

Styret i Utleira Håndball.