Gulvet i hallen snart på plass

Postet av Utleira IL - Håndball den 16. Jun 2015

Det er snart sommerferie og hallprosjektet skrider framover. Foruten utenomhusanlegget jobbes det nå innendørs med gulvet i hallen. Dette blir et kombielastisk dekke som bygges opp i flere lag og hvor de i løpet av uken skal bli ferdige med gulvet. Etter dette blir det oppmerking av baner og klargjøring av festepunker for mål etc. Under ser dere noen bilder fra arbeidet.

Gulvet bygget opp med klosser, parket og duk.
Videre er det lagt på sparkel/heftmasse på duken. Til slutt skal det på kunststoffdekke, maling og ppmerking for ulike idretter.Oversiktsvideo fra hallen.

PKN


Omvisning for trenere og lagledere

Postet av Utleira IL - Håndball den 23. Mai 2015

Det er mange spørsmål rundt framdrift og ferdigstilling av Utleirahallen blant medlemmer og tillitsvalgte i Utleira IL. I korte trekk kan vi si følgende - Prosjektet har god framdrift og det ser ut til at hallen blir ferdig i god tid til datoen 3. september som er avtalt dato for ferdigstilling.

For å kunne gi et lite innblikk i hvordan hallen blir seende ut, inviteres trenere og lagledere i håndballavdelingen for en omvisning i anlegget onsdag 27. mai kl 1900-2000. Oppmøte ved hovedinngangen av hallen. Møt presist da vi må gå rundt i bygget i samlet gruppe.

Vel møtt!
Per Kristian Norddal


Bilde tatt 23. mai 2015


Levert av IdrettenOnline