Nye trener- og dommerkurs

Postet av Utleira IL - Håndball den 16. Jan 2019

Hei alle sammen.

Det går kontinuerlig forskjellige kurs i regi av NHF. VI oppfordrer alle til å melde seg på. Utleira Håndball blir fakturert for alle kurs uansett deltakelse eller ikke fra oss. I 2018 har vi betalt 60.000,- for disse kursene og da er det opp til dere å sørge for at vi får noe igjen for pengene.

Kommende aktuelle kurs:


Se også: https://www.utleira.no/blog/post/133834/kurs-og-utdanning?ispage=true
Kurs: Innføring i barnehåndball

Postet av Utleira IL - Håndball den 5. Jan 2019

En innføring i barnehåndballens egenart, verdigrunnlag, prinsipper for tilrettelegging av konkurranseaktivitet for barn og spilltilbud, spilleregler, Fair Play, trenerrollen – hvem er vi på trening og kamp. I tillegg praksis hvor man viser hvordan skape mye aktivitet i ulike rom (gymsal, hall, ballbinge…). Lekøvelser opp mot kast og mottak, koordinasjon, ulike former for lek og spill. Maler for kampoppsett, «Fair Play møter» og annen viktig informasjon for hvordan skape gode arrangementer. 

Tid: 4. februar 2019 kl. 17:00 - 20:00 (Teori: 17:00-18:30, praktisk: 18:30-20:00)

Sted: Utleirahallen

Påmeldingsfrist 01.02.2019

Link for påmelding https://mi.nif.no/Event#1744586-010

Kurs og utdanning

Postet av Utleira IL - Håndball den 1. Nov 2018


Sett av tid til å ta kurs! Vi lover at du får nye impulser og nye kontakter. Du gir et bidrag til å utvikle håndballen i Utleira Håndball ved å heve din egen kompetanse!

NHF Region Nord arrangerer kontinuerlig flere kurs tilpasset ulike nivåer. Om du er en forelder som har sagt ja til å trene et lag for første gang eller har trent lag i flere sesonger, så vil du finne kurs her som vil være med på å øke kompetansen din. Bli med på en faglig utvikling og vær forberedt til nye utfordringer.

Påmelding skjer via din profil på MinIdrett. All info som trengs vedrørende kurset finnes der. Under ligger en link til kommende kurs i Region Nord. 

Oppdatert kursoversikt.


NHF Region Nord har imidlertid egne websider som omhandler alt av kurs og utdanning. Kan være smart å ta en tur dit for å lese seg opp. NHF Region Nord Kurssider.
Levert av IdrettenOnline