Nye trener- og dommerkurs

Postet av Utleira IL - Håndball den 16. Jan 2019

Hei alle sammen.

Det går kontinuerlig forskjellige kurs i regi av NHF. VI oppfordrer alle til å melde seg på. Utleira Håndball blir fakturert for alle kurs uansett deltakelse eller ikke fra oss. I 2018 har vi betalt 60.000,- for disse kursene og da er det opp til dere å sørge for at vi får noe igjen for pengene.

Kommende aktuelle kurs:


Se også: https://www.utleira.no/blog/post/133834/kurs-og-utdanning?ispage=true0 Kommentar

Kurs og utdanning

Postet av Utleira IL - Håndball den 1. Nov 2018


Sett av tid til å ta kurs! Vi lover at du får nye impulser og nye kontakter. Du gir et bidrag til å utvikle håndballen i Utleira Håndball ved å heve din egen kompetanse!

NHF Region Nord arrangerer kontinuerlig flere kurs tilpasset ulike nivåer. Om du er en forelder som har sagt ja til å trene et lag for første gang eller har trent lag i flere sesonger, så vil du finne kurs her som vil være med på å øke kompetansen din. Bli med på en faglig utvikling og vær forberedt til nye utfordringer.

Påmelding skjer via din profil på MinIdrett. All info som trengs vedrørende kurset finnes der. Under ligger en link til kommende kurs i Region Nord. 

Oppdatert kursoversikt.


NHF Region Nord har imidlertid egne websider som omhandler alt av kurs og utdanning. Kan være smart å ta en tur dit for å lese seg opp. NHF Region Nord Kurssider.0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline