Omberamming av seriekamper sesongen 2020/2021

Postet av Utleira IL - Håndball den 28. Jul 2020

Til alle lag i Utleira Håndball.

Av og til dukker det opp gode grunner for at en håndballkamp må omberammes. Da må lagleder på laget initiere en omberamming av kamp. Dette gjøres i samarbeid med bortelaget og i hht regler angitt i link under. Evt gebyr som tilkommer for ikke å ha fulgt retningslinjer tilfaller laget.

Hvis lagleder ikke har tilgang til dette i TA, ta kontakt med haandball@utleira.no så fikser vi dette.

For øyeblikket er omberamming i Utleirahallen begrenset til oppsatte kampdager med disse tidsrom. Har man behov for tider utover dette må man ta kontakt med styret.

Dette er kamphelgene i Utleira kommende sesong 2020/2021:

UkenrDagerNotat
39Lørdag 26.9 og Søndag 27.92. div kamp på søndag kl. 15:00.
42Lørdag 17.10 og Søndag 18.10
43Lørdag 24.10 og Søndag 25.10
44Lørdag 31.10 og Søndag 1.112. div kamp på søndag kl. 15:00
45Lørdag 7.11 og Søndag 8.112. div kamp på søndag kl. 13:00
48Lørdag 28.11 og Søndag 29.11

51Lørdag 19.12 og Søndag 20.12

3Lørdag 23.1 og Søndag 24.1
2. div kamp på søndag kl. 15:00
4Lørdag 30.1 og Søndag 31.1

6Lørdag 13.2 og Søndag 14.2
2. div kamp på søndag kl. 15:00
7Lørdag 20.2 og Søndag 21.2
2. div kamp på søndag kl. 15:00
8Lørdag 27.2 og Søndag 28.2

11Lørdag 20.3 og Søndag 21.3

12Lørdag 27.3 og Søndag 28.3

NB! Tidsrammer. Første kamp lørdag og søndag kan berammes fra kl. 09:00. Siste kamp lørdag kan starte 20:00. Siste kamp søndag ferdig kl. 17:00. Husk å sette av nok tid til kamp, pause og ny kamp. Se gjerne hva som er avsatt av tid på annen kamp i samme alderstrinn/nivå.

Hva og hvordan om omberamminger.

Gebyrer i fbm omberamminger. Se punkt I).

Banedagbok for Utleirahallen.

Brukerveiledning for omberamming av kamp i TA.


Noen spørsmål rundt temaet? Ta kontakt med styret.

mvh

Utleira Håndball v/Pål Nøst0 Kommentar

Våre mest erfarne dommere bytter klubb

Postet av Utleira IL - Håndball den 1. Jul 2020

Kjenner det er med litt vemod at jeg skriver dette innlegget. Men mener det er viktig å belyse utfordringer samt å takke av to av våre mest erfarne dommere over mange år.

Ikke alle kjenner til dem men dommermakkerne Terje Hansen og Terje Varmdal Sagøy har dømt håndball kamper for Utleira Håndball i en årrekke. Tilsammen har dem et snitt rundt 300 kamper per sesong noe som er betydelig høyere enn de fleste, kanskje også i hele vår region. Det er trist å miste disse samt det for Utleira vil i praksis si at vi mister 4 - fire - dommere. Dem dømmer såpass mange kamper at dem teller dobbelt. Vi har også brukt gutta til å holde intro kurs for nye dommere, veilede i kamper og vi håper fortsatt at vi kan spørre dem om bistand fremover. Tusen takk for innsatsen til dere begge og velkommen tilbake når Utleira Håndball rykker opp i 1. divisjon. :-)

Så hvorfor bytte nå? Er det så ille å være dommer i Utleira at man skifter klubb? Nei det tror jeg ikke det er og hadde det vært opp til gutta så hadde dem fortsatt å dømme for oss. Nivået til gutta er opp til 2 divisjon, her hvor vi har eget lag med i damer senior. Tidligere kunne dem ikke dømme kamper hvor Utleira spilte selv, forståelig nok, men nå er dette utvidet til å gjelde alle kamper i avdelingen hjemmeklubben har eget lag. Så dette rammer oss ille. I tillegg kan dem heller ikke dømme kamper for 2 div herrer i regionen. Dette fordi vi har en partner-prestasjonssamarbeide med Tiller på gutter/herre siden, og Tiller har lag i 2 div. Ikke enkelt å være klubb som ønsker å utvikle dommere, da dem etter en stund uansett blir tvunget til å slutte i klubben. Diskusjon: skal vi slutte å utvikle dommere og bare betale bøter? Skjønner jo godt at dem vil dømme det meste dem kan i vår region for å minke trykket på reising og da tar dem lokale avdelinger.

Vil neppe tro at Terje og Terjes patriotismen for Utleira forsvinner selv om dem nå er borte fra klubben, men uansett rare regler som vi må forholde oss til. Så nå er det viktig for klubben å fylle på med unge, lovende og engasjerte rekrutt dommere. Her er det bare å melde seg når kurs begynner til høsten. Det koster oss forresten 5.000,- pr dommer vi mangler når vi kommer under en gitt grense. 

Ønsker alle våre dommere lykke til i kommende sesong!

Mvh

Pål Nøst

Utleira Håndball0 Kommentar

Klubb billetter til EURO2020 til salgs!

Postet av Utleira IL - Håndball den 29. Jun 2020

I desember skal Håndballjentene kjempe om EM-gull på hjemmebane – og nå kan ditt lag kjøpe klubbilletter!

EHF EURO 2020 for kvinner spilles 3. - 20. desember 2020, og Norge deler vertskapsansvaret med Danmark. Alle kampene til Håndballjentene vil bli spilt i Norge - innledningen foregår i Trondheim Spektrum, hovedrunden spilles i Stavanger Idrettshall, mens mesterskapet avsluttes med semifinaler, bronsefinale og finale i Telenor Arena på Fornebu. I Danmark er det Frederikshavn og Herning som er mesterskapsbyer.

 

Er du fra et håndballag eller medlem av en klubb som ønsker å overvære EHF EURO 2020 for kvinner? Da kan du være kvalifisert for klubbillett med tilhørende rabatt. Hvert lag eller medlem av en klubb som består av 10 eller flere personer kan booke maks 25 billetter per bestilling.

Pris for en Klubbillett (2-dagers billett) er kr 616


Klubbillett er forbeholdt norske håndballklubber, og det er «først til mølla»-prinsippet som gjelder.

For å kjøpe klubbilletter må du benytte lenken under med tilhørende kode:

 

Trondheim Spektrum

Lenke: http://bit.do/KB_Trondheim

Kode: TRD-ZGcn6M

 

Her følger en veileder til hvordan du kjøper klubbilletter:

 

 1. Trykk på tilsendt lenke for å åpne kampanjesiden.
 2. Velg dato og trykk på «kjøp billetter» 
 3. Du får nå muligheten til å «Velge rabattkode»
 • Velg «WOMAN’S EHF EURO 2020 – Klubbilletter
 • Legg deretter inn tilsendt kode
 • Trykk så på «Vis kampanje.
 • Trykk enten på salkartet for å se hvilke seter som er tilgjengelige, eller be systemet finne de beste tilgjengelige plassene.

 

Dersom arrangementet blir avlyst eller endret slik at billettene ikke kan benyttes i desember 2020, følges Eventims retningslinjer. Refundering av billetter foregår gjennom Eventim, og gebyr og forsikring refunderes ikke.

 

Kampoppsett:

Dag/dato

Kamp

Dag/dato

Kamp

Torsdag 3.12

Romania – Tyskland

Søndag 6.12

Serbia – Ungarn

Torsdag 3.12

Norge – Polen

Søndag 6.12

Kroatia – Nederland

Fredag 4.12

Ungarn – Kroatia

Mandag 7.12

Tyskland – Polen

Fredag 4.12

Nederland – Serbia

Mandag 7.12

Romania – Norge

Lørdag 5.12

Polen – Romania

Tirsdag  8.12

Serbia – Kroatia

Lørdag 5.12

Tyskland – Norge

Tirsdag  8.12

Nederland – Ungarn

Spørsmål om klubbilletter kan rettes til lokal billettansvarlig i den aktuelle arenaen.

Trondheim Spektrum / NHF Region Nord: Toril Carlson - Toril.Carlson@handball.no

Stavanger Idrettshall / NHF Region SørVest: Jan Kåre Jakobsen - JanKare.Jakobsen@handball.no

Telenor Arena / NHF Region Øst: Iver Stølen - Iver.Stolen@handball.no


NB! Utleira Håndball har ikke noe ansvar i denne forbindelse men er kun en videreformidler av informasjonen.
0 Kommentar

Trenerkabal/ressurser rundt Damer 2.-divisjon i år

Postet av Utleira IL - Håndball den 5. Jun 2020

Trenerkabalen for 2.-divisjon er nå klar og vi kan med glede presentere disse ressurspersonene rundt laget.


Hovedtrener: Willy Refsnes

Willy har lang fartstid i håndballen, både på og av banen. Han har Trener 3-utdanning og går nå i gang med Trener 4. I Utleira har han vært trener i 14 år, og har trent jenter junior og damelaget i 1. og 2.-divisjon. De tre siste årene har han også trent Gutter 02/03.Assisterende trener: Marie Henriksen

Marie har spilt i eliteserien for Byåsen og har vært assisterende trener for Byåsen Elite. De to siste sesongene har hun vært assisterende trener i Utleira.
Målvaktstrener: Annick Lipman

Nederlandske Annick er målvakt i Byåsen Elite, og har tidligere spilt i Gjerpen og Vipers. Hun er kåret til årets målvakt i Eliteserien 2019/2020 og ble verdensmester med Nederland i 2019. I Utleira vil hun hjelpe våre suverene målvakter bli enda bedre.Fysisk trener: Vegard Finserås Rasdal

Vegard går inn i sin andre sesong som fysisk trener for 2.-divisjon og har tidligere også vært engasjert med yngre lag i Utleira. Han har Doktorgrad i medisin og helsevitenskap ved Senter for Toppidrettsforskning, NTNU, og flere års bakgrunn fra landslaget i kombinert og Olympiatoppen.Fysisk trener: Birte Kydland Faanes

Birte har vært med oss i mange år og vil fortsette også neste sesong. Som fysisk trener sørger hun for at basisen til jentene opprettholdes og utvikles.
Trenerresurs: Yonas Tewodros

Yonas spiller for tiden i 1.-divisjon for Vikhammer og har vært en trenerressurs for J18/G18 i én sesong allerede.
Utleira Håndball er glade for at disse ressursene har valgt å bli med oss kommende sesong. Vi ser frem til mye håndballglede i hallen.


Med vennlig hilsen

Styret i Utleira Håndball

haandball@utleira.no


0 Kommentar

Utleira Håndball søker trenere

Postet av Utleira IL - Håndball den 27. Mai 2020

Utleira Håndball er en del av Utleira Idrettslag som holder til i område Trondheim Sør-Øst. Vi spiller våre kamper hjemme i vår egen stue; Utleirahallen. Her har vi 2 spilleflater, treningsrom, kafe, møterom, samlingsrom. 

Håndball avdelingen består av om lag 450 spillere fra 7 år og oppover. Utleira Håndball har spillere i nesten alle aldre samt egne TH lag. Klubben har med sin samarbeidsavtale senior herrelag i 2. div, 3. div og 4. div. Senior damelag i 2. div, 3. div og 5. div. Vi har juniorlag både i gutte- og jenteklassen.

Med andre ord gode muligheter for utvikling i Utleira Håndball.

I Utleira Håndball benyttes foreldretrenere i hovedsak fra 7-12 år. Fra 13 år ønsker man fortrinnsvis å sette inn eksterne trenere om man finner de riktige ressursene.

Alle våre trenere skal minimum ha Trener 1 utdanning. Vi setter opp et slikt kurs i egen hall like etter sommeren for dem som ikke har. Da følger vi NHFs modell for utdanning. Erfaring kan på de fleste nivå erstatte formelle kurs, men vi ser helst at man har en felles basis kompetanse.

Utleira Håndball har god økonomi.

Vårt slogan er: «Med hjerte for lokalmiljøet!» 


Utleira Håndball søker etter trenere

Ny sesong står snart for tur og vi vet av erfaring at vi vil få åpninger for nye trenere på ungdomsnivå både på jente- og guttesiden. Vi ønsker derfor å komme i dialog med ressurser som kunne tenke deg en viktig rolle som trener i Utleira Håndball. For klubben er det vel så viktig med de rette holdninger og ambisjoner enn kvalifikasjoner, da dette kan læres. 

Jenter 2004 (J16): Behovet er ny hovedtrener. En spillergruppe på ca 15 spillere. Ikke påmeldt BRING. Kvalifisering toppserie. Laget vil ha mye treningssamarbeid med J2005. Har assistent trener i gruppen samt flere dyktige støttespillere i foreldregruppen.

Gutter 2004 (G16): Behovet er ny hovedtrener. En spillergruppe bestående av ca 10 spillere. Samarbeid med Tiller som har assistent trener for gruppen. Tiller er påmeldt BRING så her er det muligheter for spillere som vil og kan. Utleira påmeldt Nivå 2. I tillegg har vi et prestasjon-partner samarbeide med Tiller som på sikt muliggjør senior spill. Vårt Junior G20 lag har tilsvarende avtale med Tiller.

Du er hjertelig velkommen til å gi gass å søke på begge eller på en av dem.


Ønskede kvalifikasjoner:

 • Utviklende treningsarbeide i samsvar med klubbens sportslige plan og verdier
 • Samarbeidsvillig og teamspiller
 • Positiv
 • Erfaring fra tilsvarende trenervirke er en fordel men ikke et krav
 • Er bestemt og handlekraftig.
 • Evne til å lage en plan for utvikling og følge denne i samarbeid med lag/spiller
 • Gode kommunikasjonsevner

 

Søknadsfrist:     Snarest

Honorar:             I henhold til aldersnivå, erfaring og kvalifikasjoner.

Høres dette interessant ut og du har lyst til å være med og hjelpe oss med å bygge videre på den gode utviklingen vi har i klubben, send en kortfattet søknad med CV til styret i klubben: haandball@utleira.no

Tiltredelse:         Etter avtale.
0 Kommentar

Levert avIdrettenOnline