Klubbdommerkurs fotball - Onsdag 22. juni

Postet av Utleira IL - Fotball den 11. Jun 2022

Kurset er et enkvelds-kurs, der målgruppen er personer i klubben som skal lede/dømme kamper i barnefotballen (7er, 5er og 3er fotball). 

Kurset starter kl. 1900 på mandag og 1930 på torsdag (flyttet til Onsdag 22. juni). Varer ca. 1 time. Hvem kan melde seg spør du? Gutter og jenter født 2009 og tidligere.

Du melder deg på ved å registrere deg på denne linken https://forms.gle/iTSPpLpb6QuvKW8u9

Kurset vil bli holdt av Terje Brekke

Det vil bli gjennomgang av:

  • Dommerens "Stil og profil"
  • Fair play.
  • Spilleregler.

Det vil bli servert pizza og brus!!!

Velkommen!1 Kommentar

Oppdaterte satser for dømming i fotball

Postet av Utleira IL - Fotball den 8. Jun 2022

Satsene for dømming av fotballkamper er oppdatert. Satsene gjelder fra og med i dag, 08 juni 2022. I all hovedsak dreier det seg om justeringer for å være oppdatert mot NFF Trøndelag (kretsen) sine satser.

Merk at det er forskjell på f.eks barefotball 11-12 år 7er og 9er. Dette fordi 9er vanligvis blir satt opp av krets med kretsdommer, mens 7er fortsatt er klubbens ansvar og det skal benyttes klubbdommer.

Ved evt. treningskamp og/eller kamper hvor kretsdommer ikke møter opp, skal det benyttes sats for riktig klasse, også når det er klubbdommer som dømmer.

NFF sine satser finner du på denne linken https://www.fotball.no/kretser/trondelag/dommer/nyttig-informasjon/dommersatser/

Det anbefales at dommer har med ferdig utfylt skjema som lagleder/trener for hjemmelag signerer. Dommer tar selv med skjema og laster dette opp her https://www.utleira.no/p/24356/dommerskjema

Skjema for utfylling kan lastes ned her https://www.utleira.no/storage/files?uid=1100128936&pfi=7664