DAGSORDEN ÅPENT ÅRSMØTE FOTBALL 2017

Postet av Utleira IL - Fotball den 21. Feb 2017

trenerforum.jpg

Utleira Fotball ønsker velkommen til åpent styremøte torsdag 2. mars kl. 18.00

Møtested: Klubbhuset i hallen.


1. Åpning ved styreleder

2. Godkjenning av fullmakter og dagsorden v/ styret

3. Valg av dirigent og sekretær v/styret

4. Valg av 2 desisorer som sammen med styret skal undertegne protokoll v/styret

5. Gjennomgang av forretningsorden v/dirigent

6. Behandle styrets beretning for 2016 herunder:

a. Styret, v/ Stian Eggen

b. Økonomi, v/ Roar Bakås

c. Sport, v/ Ole Mo

7. Behandle regnskap 2016

8. Behandle forslag om anvendelse av årets overskudd

9. Behandle innkomne forslag og saker

10. Behandle forslag om kontingenter og avgifter for sesongen 2017.

11. Behandle budsjett 2017.

12. Foreta valg av styre, kontrollkomite og valgkomite


REPRESENTASJON:

På åpent styremøte møter med tale- og stemmerett:

Alle gyldige medlemmer, jfr. §4 og 5 Lov for Utleira IL


FRISTER:

Frist for innkomne forslag og saker er 28.02.2017.

Forslag rettes til styret skriftlig, ved styrets leder.



En god helg for Utleira

Postet av Utleira IL - Fotball den 20. Feb 2017

Vi snakker selfølgelig om KM i futsal for G19 og J17. Det ene resultatet var kanskje mer overraskende enn det andre.

Det hele startet under kvalliken to uker tidligere. For G19 ble det først tap 0-1 mot Byåesen. Visstnok var scoringen til Byåsen den eneste sjansen de hadde. Våre gutter hadde flere sjanser, men fikk ikke uttelling. Deretter ble det seier 3-1 mot Tillerbyen, noe som Tillerbyen selv omtalte som et arbeidsuhell. Ja ja. Siste kamp i gruppespillet var mot Melhus 2 og seier 4-3. Guttene ble med dette nummer to i sin pulje, med like mange poeng og samme måldifferanse som Tillerbyen, men med færre scorede mål.

Første kamp i sluttspillet på lørdag var mot Strindheim. Utleira vinner til slutt kampen 4-2 og dermed videre til semifinale. Der ble det et nytt møte med Melhus, men denne gangen så var det førstelaget. Utleira fikk det eneste målet i kampen og dermed videre til finale. I finalen var det Tiller som var motstander og det var også de som scoret det avgjørende målet. Vi gratulerer Tiller med seier 2-1 og dermed kretsmestere i klassen G19. Vi er derimot svært fornøyde med andreplassen og selv om støtteapparatet (Espen og Stian R) hadde trua på gode resultater så tror vi guttene presterte langt bedre enn de hadde forventet.

Søndag var det duket for J17 sitt sluttspill. Vi kan vel slå fast at forventningene til jentene våre var vesentlig høyere enn for guttene på lørdag. Skulle bare mangle når de stiller i J19-klassen i Fjernvarmecupen og slår ut begge lagene til Trondheims-Ørn og til slutt vinner finalen mot Ranheim 3-1. Ett par uker senere i J17-klassen, stiller de med to jevne lag, som begge til slutt spiller finale. Nok om det.

I gruppespillet blir det tre seire, henholdsvis 3-1 mot Steinkjer, 4-1 mot Egge 2 og 7-0 mot Kattem. I sluttspillet nå på søndag var første kamp mot Sverre som ble vunnet 6-0. Deretter ble det 2-0 seier mot Charlottenlund.

Som med guttene, så ble det igjen finale mellom Utleira og Tiller. Det eneste målet i kampen kom etter bare ett par minutter. Kampen var svært jevn, med sjanser til begge lag. Vi kan vel konkludere med at det var to verdige finalister og en SVÆRT verdig vinner.

Gratulerer til jentene våre.




Seriefinale i Utleirahallen!

Postet av Utleira IL - Fotball den 19. Feb 2017

Da vi så Utleirahallen sto tom lørdagen vi skulle spille siste serierunde tok det ikke lang tid før vi tok kontakt med kretsen for å høre om muligheten til å avvikle runden i Utleirahallen. Søknaden ble innvilget, og vi kan derfor invitere til serieavslutning i Utleirahallen lørdag 25. februar.


Forutsetningene er litt uklare før helgas kamper. Med Jonsborg-seier i hengekampen mot Nardo vil Jonsborg være oppe i 36 poeng mot våre 37. Vi vil altså uansett sikre playoffplass med seier mot Jonsborg. Øvrige scenarioer vil vi komme tilbake til når hengekampen er spilt.

Foruten to kamper for alle lag i 1. divisjon har vi også gleden av å invitere Fram, Innherred og Trondheim Troll til Utleirahallen denne lørdagen for gjøre opp om to plasser i neste års 1. divisjon.

Vi gleder oss veldig, og håper mange tar turen for å heie oss frem i våre kamper eller ta en titt på noen av de andre kampene. Kiosken vil være åpen gjennom dagen, og vi kan friste med fri inngang til alle som tar turen.