Invitasjon til åpent styremøte i Utleira Håndball 8. mai kl 19.00

Postet av Utleira IL den 25. Apr 2023

Åpent styremøte i håndball avdelingen avholdes mandag 8. mai kl 19.00 i Utleirahallen (klubbhuset)

Saker for møtet
Årsmelding for Utleira Håndball 2022
Forslag til endring av treningsavgifter (reduksjon i kostnd for senior og juniorspill)
Budsjett for Utleira Håndball 2023

Den siste saken som er budsjettet for håndball samkjøres med ekstraordinært årsmøte i Utleira IL fra kl. 20.00

Her er aktuelt saksunderlag
https://www.utleira.no/storage/files?uid=1100128935&pfi=75146

Vi håper på godt oppmøte blant medlemene og spesielt fra engasjerte håndballfolk. 

Invitasjon til ekstraordinært årsmøte 8. mai kl 20.00

Postet av Utleira IL den 24. Apr 2023

Årsmøtet besluttet at det var behov for et ekstraordinært årsmøte i Utleira IL. Dette vil bli arrangert mandag 8. mai kl 20.00 i Utleirahallen (Klubbhuset) 

Saker for møtet

Behandle budsjett for håndballavdelingen i Utleira IL, som ikke tidligere har blitt behandlet. Dette påvirker også totalbudsjettet for hele idrettslaget som må behandles på nytt. 

Her er aktuelt saksunderlag
https://www.utleira.no/storage/files?uid=1100128935&pfi=75146
Utleira IL og BUF samarbeider om å øke fokus på rekruttering av fosterhjem

Postet av Utleira IL den 24. Apr 2023

Utleria IL samarbeider med BUF og fosterhjem.no Vi ønsker å bidra til å sette fokus på behovet for fosterhjem, slik at flere familier på sikt vil vurdere å bli fosterhjem for et barn. Våre lag trener og varmer opp i lilla t-skjorter med "En god oppvekst varer livet ut" og fosterhjem.no. Noen av våre lag bruker også denne t-skjorten som bortedrakt. 

Fire av ti barn som flytter i fosterhjem, bor hos noen de kjenner fra før  
Barn og ungdom som ikke kan bo hjemme, foretrekker ofte å flytte til noen de kjenner fra før. Nå ønsker Bufetat at flere tenker over hva de ville gjort dersom behovet oppstod i deres nære krets.  En befolkningsundersøkelse Sentio utførte på vegne av Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet (Bufdir) viser at litt over halvparten ville meldt seg som fosterhjem om et barn i familien hadde behov for det.  

Når et barn ikke kan bo hjemme, skal den kommunale barnevernstjenesten alltid undersøke om barnet kan bo hos noen de har en relasjon til fra før av.  
– Å bo hos noen i familien eller nettverket rundt kan være betryggende for både barnet og familien. Det gjør belastningen mindre, sier Anne Lene Tjeldflåt, enhetsleder for fosterhjemstjenesten i region Midt-Norge.  

Ville du stilt opp?
Det er hele tiden behov for nye fosterfamilier. Stadig flere barn som må flytte i fosterhjem, flytter inn hos noen i familien eller nettverket. I region Midt-Norge var det per 28.februar 27 barn og unge som venter på en fosterfamilie. Siden 2020 og frem til nå er det i regionen 84 barn som har flyttet inn i fosterhjem hos familie og nære nettverk.  

Det er kommunen i samarbeid med Bufetat som rekrutterer nye fosterfamilier. Siden alle barn er forskjellige og har ulike behov, er det viktig å ha mange ulike typer fosterhjem. Fosterhjemsplassering i familie og nettverk kan være onkel, besteforeldre eller nettverk eksempelvis fotballtrener, lærer,  eller andre som har en relasjon til barnet.

Ønsker du mer informasjon om fosterhjem i familie og nære nettverk?
Dersom du vil lære mer om fosterhjem i familie og nære nettverk, finner du informasjon på Fosterhjem i familie og nære nettverk | Bufdir. Bufetats rådgivere svarer gjerne på spørsmål og holder regelmessige informasjonsmøter. Om du ønsker en uforpliktende prat om fosterhjem kan du ta kontakt med ditt lokale fosterhjemskontor. 

Hva er et fosterhjem?
Et fosterhjem er et hjem som tar vare på et barn som for en periode ikke kan bo hos foreldrene sine. Fosterforeldrene har den daglige omsorgen for barnet på vegne av den kommunale barneverntjenesten. Et fosterhjem skal kunne ta imot barn og unge for kortere eller lengre tid. Fosterhjem er en unik mulighet til å gi barn som trenger det, ekstra omsorg og trygghet i hverdagen. 

Hvem kan bli fosterforeldre?
Fosterbarn er ulike, både i alder, personlighet og omsorgsbehov.  Derfor trengs det også et mangfold av fosterhjem. Fosterfamilien kan bestå av gifte, samboere, likekjønnede par eller enslig person. Om du har barn fra før av eller er barnløs, om du bor i bygd eller by, om du er etnisk norsk eller har annen kulturbakgrunn spiller ingen rolle.  Fellesnevner er at det er voksne med god omsorgsevne og overskudd til andre.

Fosterhjem i familie og nære nettverk?
Når det er bestemt at et barn trenger fosterhjem, skal den kommunale barneverntjenesten alltid vurdere om det er noen i barnets familie eller nære nettverk som kan bli fosterhjem. Fosterhjem fra familie og nære nettverk godkjennes på samme måte som andre fosterhjem, og får også tilpasset opplæring og oppfølging.

Hvordan bli fosterhjem?
På fosterhjem.no har vi samlet informasjon om hvordan man går frem for å bli fosterhjem. Her får du også nyttig informasjon om opplæring og kurs, og du kan lese mer om hverdagen som fosterforeldre. Du finner også kontaktinformasjon til de lokale fosterhjemskontorene.

Er du interessert i å vite mer? Da ønsker vi å høre fra deg!
Ekstra runde med sokker og toalettpapirdugnad

Postet av Utleira IL den 20. Apr 2023

Link til påmelding: https://app.rubic.no/Public/Events/12307

Vi hadde litt tekniske problemer på forrige dugnad, som gjode at det var ca halvparten så mange kunder som estimert i forhold til tidligere salgsdugnader. Vi har derfor kjøpt inn mer toalettpapir, tørkepapir og bambussokker enn det som er solgt. Med streik og fare for at butikkene går tom for toalettpapir, så håper vi medlemmene ønsker å kjøpe mer papir. I alle fall de som ikke har kjøpt noen dugnadsprodukter så langt i år. 

Utleira IL arrangerer felles salgsdugnad, der alle kan kjøpe produkter fra Katrin (Toalett- og tørkepapir) og Bambusa (Bambus-sokker) med god kvalitet til gode priser. Vi oppfordrer alle familier med barn i håndball og/eller fotball i Utleira IL å markedsføre produktene så godt man kan i alle sine kanaler for å selge mest mulig til inntekt for aktiviteten i håndball og fotballavdelingene.  

Utleveringen foregår ved Utleirahallen tirsdag 25. april fra kl 17.30-19.00
Utdelingen skjer foran hallen. Følg skilting og kjør forsiktig. Bli sittende i bilen gjennom hele utdelingen. Alle skal registreres hos vakter i gule vester før varene deles ut.

Produkter:
Toalettpapir: Katrin Plus-kvalitet 2-lags sekk med 7 pk a 6ruller (36 m pr. rull)
Tørkerull:         Katrin Plus-kvalitet sekk med 5 pk a 4ruller (14 m pr. rull)
Ankelsokker:    Bambusa bambus ankelsokk Svart eller hvit, 7 par sokker i hver pakke
Høye sokker:    Bambusa bambus høy sokk svart, 5 par sokker i hver pakke.

Velg så mange du selv ønsker av hvert produkt (Vi håper at familier kjøper minimum 5-6 produkter hver)
1 sekk toalettpapir 400,-
1 sekk tørkepapir                400,-
1 pakke ankelsokker hvit   200,-
1 Pakke ankelsokker svart 200,-
1 pakke høye sokker svart 200,-

Bestillingsfrist:
Vi foretrekker at alle bestiller på forhånd via Rubic for å lette gjennomføringen av dugnaden.
Bestillingsfrist innen mandag 24 april kl. 23.59

VELKOMMENTIL UTLEVERING 25. april ved Utleirahallen. 

Kontaktpersoner
ElinI. Blakstad (elin@p-blakstad.no) mob. 93458162 Utleira Fotball
LinaMarie Torvik ( linamarie2105@gmail.com ) mob. 47398342 Utleira Håndball
Pål Wahl, (leder@utleira.no) mob. 93045500, Utleira IL AdministrasjonenDugnadsmulighet, innsamling og loppemarked

Postet av Utleira IL den 11. Apr 2023

Vi trenger dugnadshjelp
Vi trenger hjelp fra et lag, for å fylle opp de siste dugnadsvaktene til helgas loppemarked. Trenger seks personer fredag kl. 17.00-21.30 for rigging og to personer lørdag kl. 09.30-17.00 for salg av kioskvarer og sport- og friluftslivsartikler. Resten av vaktene er fylt opp. Betaler kr 150,- pr dagnadstime til lagskassen.  Send e-post til leder@utleira.no

Loppeinnsamling denne uka
Loppeinnsamling i Utleirahallen tirsdag og onsdag kl 17.00-20.00 og torsdag 17.30-20.00. Håper alle kommer med masse fine lopper som kan selges på helgas loppemarked. Nå har du mulighet til å gi bort alt du ikke bruker lenger. Vi ønsker ikke demonterte mæbler, leksikon og bilstoler, men tar i mot veldig mye annet. 

Loppemarked lørdag og søndag
Åpningstidene er Lørdag 15. april kl 11-16 og Søndag 16. april kl 11-15.
Velkommen.

Facebook-event: https://www.facebook.com/events/1393634248076652/1393634258076651?ref=newsfeedNyhetsbrev fra utstyrsleverandør Nor-Contact

Postet av Utleira IL den 3. Apr 2023

Alt-tekst

ÅRETS KLUBBKOLLEKSJON

Din klubbkolleksjon er på plass. Handle i butikk eller i vår nettbutikk. 

Takk for at du handler hos klubbens utstyrsleverandør. Vi sponser klubben din med masse utstyr - fint for klubben - fint for deg. 

Som medlem får du -20% på alle ordinære varer i butikkene - hele året!

Bildeeksempel

Sesongstart Fotball

Den fine lyse tida er her og unisont med den - fotballsesongen! Kanskje får vi tendenser til bildet over når all snøen smelter også.. Lettvektsfotballer

Lettvektsfotballer

For spillerne tom 9 år.

Størrelse: 4

Vekt: 290-310 gram