Utleira vant på tribunen

Postet av Utleira IL den 31. Aug 2022

Det var knyttet spenning til dagens kamp mot Byåsen Håndball Elite. Spennnende å møte et lag fra Rema 1000 Ligaen som har sin serieåpning allerede på Søndag imot Storhamar.  Det var et tent Byåsen forsvar som startet kampen med en motivert Annick lipman bak i målet som stengte totalt første halvdel av omgangen. Utleira klarte å spille seg til flere gode muligheter , men fikk ikke utelling på sine sjanser. I Utleira sitt mål startet også Ingvild Holmen helt fantastsik. Det gjorde at ikke avstanden ble avskrekkende . Lagene gikk til pause på stillingen 9-16 etter et litt tvilsomt siste mål som ble godkjent i favør Byåsen håndball Elite. siste halvdel av 1.omgang viste Utleira seg frem både i forsvar og angrepsspill.  Det å lykkes mot lag fra øverste nivå er viktig for videre utvikling. 

Synne Olsen født i 2005 gikk uredd til verks imot Rema 1000 liga laget Byåsen Håndball Elite . 

Det ble en ganske lik 2.omgang der Utleira skaper mye i første halvdel av omgangen. De får samtidig litt ekstra juling som det skal være mot lag fra øverste nivå. Utleira holder god stand gjennom hele kampen.De siste  minuttene av kampen blir litt rotete som det ofte blir i håndballkamper. Utleira kan ta med seg denne erfaringen å bruke den godt inn mot seriestart. Største forskjellen er vel at man bør bearbeide enda mer mot et sterkere lag . Noe Utleira til tider klarte veldig bra.Det er bare å glede seg til serie start. 

Magisk stemning på tribunen med allsang gjennom hele kampen ,

Kamp forbredelsene i dag var på et nytt nivå med felles mat, spillemøter i forkant av kampen . noe som blir gjort på alle hjemmekamper i år.  

Felles måltid og spillemøte før hjemmekamper er en del av den nye hverdagen til Utleira sitt seniorlag. 

De yngste i klubben ville bidra med ansiktsmaling før kampen. 

Helt tilslutt må vi takke arrangører på vip, og i hallen som sammen med publikum skaper fantastiske rammer for å se håndball.  

Spillerne var raskt frempå for å takke sitt meget gode hjemmepublikum. Betyr mye for spillere å ha et slikt publikum i ryggen på hjemmebane. Tiger på tur

Postet av Utleira IL den 29. Aug 2022

I vår fikk vi en forespørsel om å besøke Molde breddeklubb for å dele erfaringer innenfor håndball. I helga ble det tur og vi fikk møte en engasjert gjeng med trenere og ildsjeler som hadde lagt til rette for en god samling for sine spillere . Tiger gjennomførte 9 økter på 90 minutt i løpet av Fredag, Lørdag og Søndag. Primus motor Tonje Kvalsnes i Molde Breddeklubb var godt fornøyd med helgas innhold. Lagene hadde sendt inn ønsker om tema i forkant av helga.  Trenere var aktivt med underveis i helga . Det er alltid lærerikt å dele erfaringer på tvers av miljø. 

Det ble mange gode økter med spillere som hadde lyst å lære, prøve ut nye ting i alt fra forsvar, ankomstspill, etablert angrep og i mange spillsituasjoner. Veldig artig at tiger kan ta slike turer å spre positivtet rundt håndballen.  Vi takker alle i molde breddeklubb for en meget god mottagelse og ønsker de lykke til med årets sesong. vi ser dem i Trondheim allerede om 14 dager da de skal spille i åpnigscup. 
De beste lagene i Trøndelag kommer i helga. Kommer du?

Postet av Utleira IL den 24. Aug 2022

3T topphåndballweekend med Byåsen håndball Elite, Levanger 1.divisjon og Charlottenlund 1.Divisjon damer i Utleirahallen i helga.  Vårt senior lag med nytt trenerteam og flere spennende spillere på plass er klare for nye kamper.  https://topphandballweekend.cups.nu/nb/start

https://www.facebook.com/events/708614976839410?ref=newsfeedUtleira håndball bidrar på mange kanter

Postet av Utleira IL den 23. Aug 2022

I helga var det Pstereo festival i Trondheim . I den sammenheng trengs det mange dugnadstimer fra flere hold. Utleira sine juniorspillere bidro med rydding . 

Camilla, Hanna, Oda, Jenny og Marthe spiller til daglig håndball for Utleira junior. I helga fikk de muligheten til å rydde etter kultur arrangement Pstereo. Håndballspillere kan bidra med mye også utenfor banen. 

Samtidig er hele håndball avdelingen med på felles stor dugnad på Nor fishing messe i Trondheim spektrum denne uken.  3T topphåndballweekend i Utleirahallen

Postet av Utleira IL den 23. Aug 2022

3T topphåndballweekend blir i år oppstarten til en ny lang håndballsesong for mange senior lag i Regionen. Veldig fint at Byåsen Håndball Elite stiller på årets 3T topphåndball weekend . Samtidig får vi sett både Levanger og Charlottenlund som hadde gode prestasjoner i 1.divisjon i fjor. Utleira sitt seniorlag med med nytt trener team og en del nye spillere som vi gleder oss til å se i Utleirahallen i år. 

Eirin skogen er godt i gang med ny sesong i Utleira 

Senior er nå i gang med siste forbredelser inn mot helgas kamper der de skal spille mot  Strindheim og Sverresborg som de møter senere i seriespill i 2.divisjon.  Mandag var som vanlig fysioterapaut June Svorken på plass på trening. 

June Svorken er ny i teamet rundt Utleira senior i år 

Maria Rekkebo er en av de nye spillerene i årets Utleira stall 

Vi anbefaler alle som liker seniorhåndball å ta turen til Utleirahallen i helga for å få med seg mange av årets lag i Trøndersk håndball. Som vanlig blir det mange gode lokal oppgjør i Trøndelag.  Samtidig skal det bli spennnende å se et nytt Byåsen Håndball Elite med Valery putans i spissen.  Klarer Levanger og charlottenlund å fortsette utviklingen i 1.divisjon og har Utleira tatt noen nye steg i utviklingen fra fjorårs sesongen. 

Denne gjengen gleder seg til å spille på hjemmebane i helga. 

Samtidig som det jobbes godt med sport i Trøndelag, så har våre ildsjeler i klubben gjort et godt stykke arbeid i forkant av helga for å sikre at både spillere,trenere, dommere og publikum får en god opplevelse på 3T topphåndball weekend. 

Det er bare å glede seg til en helg fullpakket med god håndball fra lag som nå gleder seg til å komme i gang med sesongen. 

Kampoppsett finner du i link under : 

https://topphandballweekend.cups.nu/nb/startUtleira j20 klar for regionserien

Postet av Utleira IL den 21. Aug 2022

Det var knyttet litt spenning til J20 i helga da spillere fra rekutt og senior reiste nedover sammen uten å ha hatt noen felles treninger sammen.  Første kamp mot Ranheim gikk veldig bra.  Det ble en 14 - 26 seier der spillere som Kristina Hagnes , Fredrikke Brun, Janne nordnes og Tine Jullumstrø tok kommandoen i kampen. Fra stillingen 5-8 ble den neste perioden enveis kjøring med 7-17. På dette tidspunktet var kampen i realiteten over.   Toppscorer Kristina Hagnes.

Kamp to mot Hødd ble av en litt annen karakter. Der Ble det en jevn batalje som hele tiden vippet frem og tilbake. Hødd gikk opp i en tre målsledelse helt mot slutten, men Utleira klarte å snu kampen i sin favør å reiste hjem med full pott og plass i regionserien. Kampens toppscorer ble Tuva Wilmann. 

I Molde skulle vårt J16 lag for første gang ut i Region kvalik. De spilte mot Sih/Hessa fra Ålesund og Molde . Våre jenter gjorde en heroisk god innsats i begge kamper. Sto meget godt bakover på banen, men det løsnet ikke foran mål. Mot Molde som er tippet til å bli et av topplagene i region spilte jentene helt jevnt gjennom hele kampen og hadde muligheter til å stikke av med seieren. Det ble to knepne 2 målstap . Det gjør at jentene må finne andre utviklingsarena enn regionserie. Om to uker får de nye muligheter i Bring kvalik i Utleira hallen. 

Begge lag reiste hjem i natt og lagene møttes på ferja på tur hjem.  Ny treninguke og nye muligheter venter for alle spillere. Til helga er det 3T Topphåndball i Utleirahallen.  Kamper Fredag, Lørdag og Søndag. Påmelding åpnet til Tigercup fotball 16-18. september

Postet av Utleira IL den 20. Aug 2022

Fotballcup som arrangeres av Utleira IL og Othilienborg IL, 16.-18. september.
Klasser fra G/J 2009 til g/j 2016, fra 3'er fotball til 9'er fotball

Gratis for lag i Utleira Il og Othilienborg Il å melde seg på.
https://tigercupfotball.cups.nu/Utleira senior videre i NM

Postet av Utleira IL den 18. Aug 2022

Det ble en kamp med høyt tempo da utleira gjestet Vikhammer i 1.runde NM senior. Mye kontra og ankomst spill.  Det ble ikke holdt igjen på tempo utover omgangen.  9-25 sto det på tavla til pause. Andre omgang ble ganske lik.  Slutt resultatet ble 19 - 47 .

Belønningen blir storkamp mot Byåsen Håndball Elite i Utleirahallen 31.August . Da blir det kjøpe sesongkort. Kampen mot Byåsen Håndball elite er inkludert i sesongkortet. 

Samtidig som senior nå er godt i gang skal både rekrutt og J16 ut i region kvalik førstkommende helg .  lagene reiser til sunnmøre og romsdal.  Viktig for utleira håndball at lagene i klubben får prøvd seg på regional arena. Vi ønsker begge lag lykke til i helga.  J16 fikk prøvd seg mot fjorårets beste j15 lag i region Rapp på treningskamp i går. Det ble en tøff kamp der utleira fikk øvd seg mot et godt organisert Rapp lag. 

Molde og Sif/Hessa blir motstandre i helgens kamper for J16.  Rekrutt møter Ranheim og Hødd. 
Utleira spilte mot Csk 1.Divisjon i kveld

Postet av Utleira IL den 11. Aug 2022

Nye spillere er kommet inn for å komplementere fjorårets stall.  Samtidig har teamet rundt laget blitt forsterket. Det var en spent gjeng som tok på seg Utleira drakta for å prøve seg mot CSK sitt 1.Div lag. Mange hadde tatt turen for å se på Utleira inkludert Utleira Ultras der noen hadde avbrutt ferien for å rekke treningskampen.  Kampen gikk over tre omganger . 

Første periode kom Utleira best ut av blokkene. Tok en tidlig ledelse som de holdt en stund før hjemmelaget fikk summet seg og kom litt mer i gang. Det ble en jevn omgang. 

Periode to jevnet det seg litt ut med spill mot spill, men Utleira fikk et lite grep halvveis i omgangen før CSK knappet litt innpå og det sto ganske likt etter periode to. 

Bredden i stallen med dobling og flere posisjoner med trippel dekning, kan bli en styrke for den type håndball som Utleira nå ønsker å produsere. Stallen ble godt brukt i dag. Alle spillere fikk rikelig med tid til å prøve seg.

Periode tre ble etter en litt jevn start litt overaskende veldig ujevn da Utleira tok kommandoen og kjørte kampen i sitt spor både fremover og bakover på banen. Det var et tent lag som jobbet godt for hverandre i denne treningskampen. Flere spillere markerte seg med gode prestasjoner.  Noe å bygge videre på inn mot sesongstart.  Trener team var veldig tydelig på at dette var en treningskamp og at det er mye å jobbe med inn mot seriestart for Utleira. 

Synne Olsen, Karin Steen og Maria Rekkebo fikk alle sin første kamp for Utleira i dag. 

Nå kommer det to nye tette treningsuker med cupkamp og 3T Topphåndballweekend inkludert. Bare å glede seg. Sett av helga 26-28 August da blir det flere gode kamper i Utleirahallen. G16 med første test i årets sesong

Postet av Utleira IL den 9. Aug 2022

Det var knyttet en del spenning til treningskampen mot partnerklubb Tiller sitt juniorlag Mandagskveld.Lite tvil om at folk ønsker håndballsesongen velkommen . Det ble godt med folk på tribuenen fra hele Trondheim som ønsket å se håndballkamp. 

Utleira sitt G16 lag har før sesongen vokst å blitt en treningsgruppe på pluss 24 spillere.  Ny hovedtrener Trogeir Bergquist har nå satt sitt preg både på treningskultur og spillestil. Tydelig ønske om at laget skal løpe mye å være godt rustet fysisk for å tåle stor belastning. 

Kampen i går var en treningskamp tidlig i sesong , men ga klare signal på at guttene har gjort et godt stykke grunnarbeid som de kan bygge videre på denne sesongen og inn mot mot Junior håndball fra neste sesong. Det ble i perioder vist meget god ankomst håndball, målvaksspill og forsvarstanker med aggresivt 3-2-1 formasjon. Gledelig å se duellstyrken som vokser seg frem hos guttene.  I siste omgang dro Utleira i fra og endte opp med et meget sterkt resultat . 

Nå går turen videre til Elverum der de i helga skal få bryne seg på både Elverum og Haslum . Haslum skal de også møte senere i Bring kvalik. Trener Bergquist var etter kampen meget godt fornøyd med gjennomførings evne, men var tydelig på at det var mange detaljer og utvikling som lå foran laget i nær fremtid. Ny tiger camp i høstferien

Postet av Utleira IL den 9. Aug 2022

Det ble en veldig god opplevelse med Tiger Camp i sommer, så vi åpner ny Tiger Camp i høstferien. Mandag 10.10 - Onsdag 12.10. Som sist blir det mye fokus på spilleren og samspillet mellom spillere. Samtidig blir det hentet inn ekstern målvakts trener . Vi har med gode instruktører som ønsker å gi masse av egen erfaring videre til deltagere.  Vel møtt til en hektisk og læringsfokusert Håndball camp. 

Link til påmelding 

https://www.superinvite.no/#/invitation/2307ac1cfee5db3a5402aac9db25cc5d
Felles treningshelg for håndball

Postet av Utleira IL den 8. Aug 2022

I helga hadde Utleira senior, Rekrutt, Junior og J16 felles oppstart med treninger fredag, lørdag og søndag. For mange var dette første økt med ball siden før ferien,mens andre allerede hadde en uke med balltrening. oppstart senior var på mandag 1.August.  

Nye trenere , spillere og en helt ny treningsgruppe som heter rekrutt.  Klubben, trenere,spillere,  og lageldere har jobbet godt med å forberede oppstart til ny sesong. Rammene er nå satt og den daglige jobben uke for uke står for tur.  Det er mange arena som skal fylles med Utleira håndball kommende sesong. Lørdag hadde alle gruppene felles lunsj. Trenere, Lagledere, spillere og klubb var samlet . Servert av av ildsjeler i klubben som ønsker og bidra. Uten dem ingen klubb. 

Senior har helt nytt trener team som nå har hatt muligheten til å farge gruppa med sin tilnærming til håndball siden oppstart i mai. Det er en sulten gjeng som viser stor entusiasme i sin nye treningshverdag. En fulltallig tropp er klar for en ny og innholdsrik håndballsesong med første treningskamp allerede på torsdag. De nyeste i troppen har allerede satt farge på treningsgruppa. 

Fokus gjennom helga har vært å skape en oransj tråd i arbeidet i mellom gruppene . Senior og rekrutt har trent sammen.  Junior og J16 har det samme for å skape bånd mellom gruppene og trenere. Det har vært mye terping på de yngste, mens senior og rekrutt har jobber mye med samspill. Felles for alle gruppene er at det skal løpes i Utleira håndball . Hurtig håndball er et felles ønske både fra klubb , trenere og spillere. 

Nå går det slag i slag august og septemeber med treninger, treningskamper, region kvalik 20 og 16. Cupkamp mot Vikhammer for senior, Lerøy kvalik , NM 20 mot Fredrikstad på hjemmebane.  J16 skal arrangere Bring kvalik i Utleira hallen . 3T topphåndball som får flere spennende kamper med topplag 26-28 August. Det er bare å glede seg til en lang og innholdsrik håndballsesong ! Gratis treninger i uke 32 og 33 - Håndball, fotball, basket og sirkeltrening for 9-14 år.

Postet av Utleira IL den 5. Aug 2022

Påmelding finner du her
https://www.superinvite.no/#/invitation/7fd3b80fb1884e2927df46a7139bb8bf 

Alt i UtleirahallenUnge kokker med matkurs i Utleirahallen

Postet av Utleira IL den 3. Aug 2022

Unge kokker har i dag lært barn og bruke opp restemat i flotte kombinasjoner .  

Barna fulgte nøye med å fikk lært mye om det å kombinere mat. 

De lagde stekt ris, fiskekaker wok, muffins av epler og pærer  og smotthies. Kyndig veiledet av Rosalia Redondo som jobber for unge kokker.  Rosalia kommer rett fra matfestivalen i forrrige uke. 

Rosalia Redondo er tilbake neste mandag . 

Det har vært stor pågang, men kanskje du er heldig å får plass

https://www.superinvite.no/#/invitation/7fd3b80fb1884e2927df46a7139bb8bf