Fornyelse av treningskort i Utleirahallen treningsstudio

Postet av Utleira IL den 30. Jun 2022

Endelig er systemet klart for fornyelse, for de som kun har kjøpt frem til i dag 30. juni.  Forlenger du avtaleperioden din vil vi snarets åpne kortet ditt for trening i juli.
Her er linken til betaling for ny periode.
https://app.rubic.no/Public/Events/3786
Å vurdere situasjoner

Postet av Utleira IL den 23. Jun 2022
Ledige vakter på Nor-Fishing i august - inntekt til lagskassen

Postet av Utleira IL den 15. Jun 2022

Utleira IL Håndball har ca 70 ubemannede vakter under Nor-Fishing i august. Disse vaktene legges nå ut for "salg" til 150,- pr time. Om du har mulighet så send gjerne ut linken til idrettslaget om det er flere som ønsker inntekt til lagskasse. 


Her er link til online skjema hvor man kan skrive seg inn direkte: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1me93mYthVEEL_VFjhHbptpR19oHfgUwwdJTnkASpFAw/edit?usp=sharing
Flere gull til Utleira på Tyrvinglekene

Postet av Utleira IL den 13. Jun 2022

Tyrvinglekene er Norges største friidrettsstevne med 1300 deltakere. Her samles de beste utøverne i landet til konkurranse på Nadderud stadion. For første gang deltok Utleira Friidrett på stevnet, og hadde 5 utøvere til start. Da Utleira deltok på innendørsversjonen i vinter, ble vi av speaker omtalt som Utsira. Etter helgas stevne er det ingen som er i tvil om hvordan Utleira skal uttales. For våre utøvere imponerte stort og plutselig visste alle om Utleira Friidrett.

Utøverne fra Utleira. F.v: Sofie Felicia Murai-Ubby, Helle Kjøl-Johansen, Wilma Hollås Hamborg, Kristine Næss og Jonas Hombornes Husby.


Allerede på stevnets første dag kom Utleiras første seier. Dette skjedde fredag kveld da Wilma Hollås Hamborg vant 600 meter for jenter 14 år. Med tiden 1,40,16 min. og et meget godt taktisk løp, vant hun med god margin.


Utleira fortsatt suksessen på lørdag med 2 nye gullmedaljer. Sofie Felicia Murai-Ubby tok seg enkelt videre fra forsøksheatet på 60 meter. Med tiden 8,22 i forsøket var hun favoritt i finalen litt senere på dagen. Sofie innfridde stort i finalen og løp inn til den utrolige tiden 7,89!! Litt for sterk medvin, men det kan nevnes at Norgesrekorden for jenter 13 år er 7,87 og at stevnerekorden til Ingvild Meinseth var 7,90. 
I klassen jenter 14 år stilte vi med Helle Kjøl-Johansen. I motvinden løp hun inn til 8,99 sek på 60 meter. Det holdt til en 4. plass i sitt heat, men dessverre ikke til finale.
Lørdag var også dagen for 200 meter for jenter 15 år og gutter 15 år.  Kristine Næss vant sitt heat med solid ny personlig rekord på 27,51 sek, noe som holdt til 7. plass til slutt.


Jonas også inn på ny personlig rekord på 200 meter, da han løp inn på tiden 25,73 sek. og ble totalt nummer 14 på distansen.  


Senere på dagen var det på nytt klart for mellomdistanse og Wilma skulle i aksjon. Etter å ha vunnet 600 meter i jenter 14 år dagen før, stilte hun lørdag til start på 800 meter for jenter 15 år. Wilma gjorde på nytt et godt taktisk løp og sprang inn på tiden 2,17 min og seier.Søndag var Sofie i aksjon igjen. Man kunne på forhånd se at Sofie var favoritt på 60 meter hekk for jenter 13 år, da hun var den eneste som hadde løpt under 10 sekunder fra før.

Sofie leverte igjen. I motvind løp hun inn til knallsterke 9,84 sek. Klar seier og nytt gull til Sofie. Både Kristine og Jonas hadde ambisjoner om å ta seg til finale på 100 meter. Da handlet det om å løpe inn blant de 8 beste tidene i forsøksheatene tidlig på dagen. Begge klarte oppgaven og fikk løpe finale senere på dagen. Det endte med 6.plass til Kristine og 8. plass til Jonas. Kristine inn på 13.52 og Jonas på 12,38. 


Etter en helg med mye fin friidrett, opphold på hotell med mye sosialt samvær, satte Utleiras utøvere kursen hjem søndag kveld. 

Se alle resultater fra Tyrvinglekene her:

https://tyrvinglekene.no/resultater-2022/
Husk gratis seniorlunsj i Utleirahallen 13. juni

Postet av Utleira IL den 10. Jun 2022

Husk gratis seniorlunsj i Utleirahallen på mandag kl 12.00.
Litt prat om seniortilbudet i bydelen (hva finnes og hva mangler)
Ingen påmelding. Velkommen
Utleira Friidrett på Kruska Trondheimslekene

Postet av Utleira IL den 9. Jun 2022


Helga 4. og 5. juni ble Kruska Trondheimlekene avholdt på Trondheim stadion på Øya. Utleira Friidrett var på plass med 8 utøvere.


Disse unge damene rasket med seg tilsammen 10 medaljer i løpet av helga.  Her under oppvarming søndag. F.v.: Malin Brokhaug Moe, Aurora Aune Wold og Sofie Felicia Murai-Ubby. 


Erle og Iver Vullum-Bruer deltok på på lørdag. Erle med ny pers på 600 meter med tiden 1.58.27 min. Iver med med pers i lengde på 3,17 meter og debut på 600 meter.

Helle Kjøl Johansen tok seieren på 60 meter for jenter 14 år.


Vemund Urdalen før start på 60 meter.  Søndag deltok han på 200 meter og forbedret den personlig rekorden sin fra 33 til 29 sekunder. Han deltok også i kule hvor det ble 2. plass med et støt på 7,12 meter.


Aurora og Sofie mottar premie etter dobbelseier til Utleira i både høyde, 60 meter hekk og lengde i klassen jenter 13 år. 


Malin Brokhaug Moe på toppen av pallen både i 60 meter hekk og i lengde.  

Jonas Hombornes Husby deltok på 100 meter i klassen gutter 15 år. Med tiden 12,26 ble det en solid ny pers og seier i klassen.  Tiden kvalifiserte også til superfinale senere på dagen. Søndag leverte Jonas ny pers også 200 meter med tiden 26,06. 


Se alle resultater fra Kruska Trondheimslekene her:

https://norway.opentrack.run/en-gb/x/2022/NOR/kruska-trondheimslekene/Husk påmelding til Utleiraløpet

Postet av Utleira IL den 7. Jun 2022

Link til påmeldingen er her: https://signup.eqtiming.com/?Event=Utleira_IL_Friidrett