Tigerskolen med tilbud til alle

Postet av Utleira IL den 29. Jan 2022

Tigerskolen har mange type tilbud som gir muligheter for de minste, men også ungdommen. Gjennom åpen trening på tigerekstra og tigerpluss og tiger høstferie/vinterferie får de treningstilbud i eget nærmiljø. Tre i klubben som har benyttet seg av et tilbud for fra 15 år og opp til 19 år er Kristina Hagnes, Fredrikke Brun og Andrea Sunde. Alle tre legger ned veldig mye tid på håndball både gjennom Heimdal og Strinda Videregående . på klubb og egen trening.  

Fredrikke, Kristina og Andrea klare til å øve på en Fredags ettermiddag. 


Fredrikke Brun , Strinda Videregående håndball ( Utleira ) 

Dette er min andre sesong i Utleira etter kneskade i sesongen 19/20. Jeg valgte å gå til Utleira for det er en klubb med gode fasiliteter og mange ulike spillearena. Det var et enkelt valg , da jeg så etter en plass med mange ulike muligheter hvor jeg kunne utvikle meg som håndballspiller. 

Jeg har nå en treningshverdag på flere ulike arena, noe som gir meg en unik mulighet for å kunne utvikle meg på flere plan. Hovedgrunnen for at jeg prioriterer trening fremfor nesten alt hver dag er fordi håndballbanen er den plassen jeg føler meg mest hjemme.

Jeg våkner hver dag og gleder meg til å trene. Den mestringsfølelsen og det samholdet man føler på utpå en håndballbanen er noe helt unikt, og noe jeg aldri kunne vært foruten.

Mestringsfølelse er nok det som driver meg, og er noe jeg oppnår støtt og stadig på teknisk trening hos Tigerskolen. Der jobber jeg mot mine personlige mål og behov. Tigerskolen er et supert tilbud for både store og små med et ønske om å utvikle seg som håndball spiller, og som ønsker å bli best.


Kristina Hagnes,  Heimdal videregående Håndball (Utleira )


Håndball er noe jeg driver med hver eneste dag fordi det gir mye glede og mestring. Det beste med håndball er følelsen av å lykkes både som lag, men også som individualist. Den allsidige idretten gir rom for en bred utvikling, noe som jeg som håndballspiller jakter etter på hver trening. 

Det motiverer og gir mersmak i å utforske nye teknikker og metoder som jeg kan bruke på banen. Og spesielt når dette fungerer i praksis! 

Tigerskolen er en arena som gir rom for akkurat dette! Diskusjon og refleksjon rundt håndballteknikk og spill gir forståelse og inspirasjon til videre utvikling. Det vi øver inn på i tigerskolen får jeg også prøvd ut i spill på treningene i Utleira. 

Jeg byttet til Utleira IL denne sesongen for å utvikle meg videre som håndballspiller. Et godt tilbud med flere spillere på et høyt nivå og mye konkurranse var det som trigget meg til å bytte til denne klubben. Tigerskolen legger til rette for håndballspillere med ekstra motivasjon til å bli enda bedre og utvikle de avgjørende detaljene!


Andrea Sunde, Strinda Videregående Håndball ( Utleira ) 


Jeg flyttet til Trondheim før denne sesongen for å spille håndball for Utleira IL. Det gjorde jeg for å få nye utfordringer og utvikle meg som spiller. 

Jeg har kommer inn i et bra lag som har en god mix av unge og eldre spillere. Det gir meg muligheten til å lære av de som har vært i gamet flere år enn meg. 

Jeg legger ned x-antall timer til trening hver uke for å utvikle meg. Akkurat hva som driver meg er vanskelig å sette ord på, men jeg elsker følelsen av å score mål og vinne kamper. Samtidig er det utrolig gøy å lære nye teknikker og se at jeg klarer å bruke de i spill. 

Hver fredag har jeg en ren teknisk trening hos Tigerskolen hvor jeg jobber med akkurat slike små detaljer som man ikke får tid til ellers. Tigerskolen er et veldig bra tilbud som gir meg muligheten til å utvikle meg som spiller, slik at jeg på sikt blir en bedre håndballspiller.


Utleira håndball har som mål å skape gode arena fra du møter håndball første gang og gjennom hele ungdommen og som seniorspiller.

 Viktig for Utleira å bygge en modell der hver enkelt spiller føler de blir sett i egen utvikling og laget. 

Det å utfordre spillere i eget spill med hjelp av å se håndball sammen. Jobbe med tekniske detaljer og valg over tid er noe vi har tro på er viktig for å bidra til at spillere blir mer bevist på egen utvikling. 

Vi jobber med å involvere spillere i eget utviklingsløp. Diskusjon blandet med utprøving der vi finner løsninger som spiller mener er gode for sitt spill.  Det eneste som er helt sikkert at man aldri blir utlært verken som spiller eller trener . Alltid detaljer man kan utvikle i eget spill som vil utvikle kollektivet og spiller. Tiden det tar er ofte forskjellen fra spiller til spiller. Tålmodighet bør være din beste venn. 
Vinterferie i Tigerskolen

Postet av Utleira IL den 29. Jan 2022

PR. 16. FEBRUAR: FORTSATT LEDIGE PLASSER PÅ ENKELTE DAGER

Vinterferien 21 - 25. februar

Utleira IL inviterer alle til gratis åpen hall med mange lekaktiviteter. Tigerskolen tilbyr organisert treningsaktivitet i håndball og futsal (for utøvere i Utleira IL og samarbeidsklubber). Alle aktiviteter i Utleirahallen.

•Åpen hall alle dager 10:00 – 14:00

•Organiserte treninger i håndball 2012-2005 mandag – onsdag

•Organiserte treninger i futsal 2012 – 2007 onsdag - fredag

•Åpen kiosk alle dager. 

For påmelding til organisert treningsaktivitet følg linken under

https://www.superinvite.no/#/invitation/1e65040d77567934e4ffed55c656a3cc


Alle som ønsker å delta på den organiserte treningsaktiviteten må melde seg på. Det er viktig at man melder seg av om man blir forhindret til å delta. Vi kan da gi plassen til utøvere som eventuelt står på venteliste. 

Eventuell avmelding HÅNDBALL gjøres via SMS til 45 96 77 51

Eventuell avmelding FUTSAL gjøres via SMS til 97 13 22 13

Utleira Kunstgress bygges ut sommeren 2022

Postet av Utleira IL den 26. Jan 2022Ekstraordinært årsmøte
26. januar 2022 kl 19.00
Utleirahallen,klubbhuset

Signert referat: https://www.utleira.no/storage/Preview?id=c4b5f3ed-01d8-4965-8cdd-2afff82d6fd2


Sak: Beslutte å øke kunstgressarealet rundt 11'er bane med over 1500 kvm for treningsfelt. 

I forbindelse med at Utleira Kunstgress 11'er bane skal renoveres til sommeren er det forslag om å utvide arealet for kunstgress slik at det blir et større treningsareal, hvor man kan ha oppvarming, basisøvelser, 3v3-spill og fotball tennis. Dette området anslås til i overkant av 1500 kvm og det er søkt om spillemidler for dette området som treningsfelt. 

Selv om anleggsutvalget og hovedstyret, samt fotballavdelingen støtter disse planene er det viktig at et ekstraordinært årsmøte godkjenner planene, ettersom det er knyttet ekstraordinære kostnader til dette.  Trondheim kommune har disponert nye arealer for kunstgress med en leiepris på kr 0,-  

På bakgrunn i våre vedtektertolker hovedstyret det slik at årsmøte skal fatte et vedtak i en sak av slik økonomisk omfang og betydning.
§ 19 Disposisjoner av vesentlig betydning, ekstraordinær karakter eller betydelig omfang
1) Disposisjoner av vesentlig betydning, ekstraordinær karakter eller betydelig omfang i forhold til idrettslagets størrelse eller virksomhet, kan kun vedtas av årsmøtet.

Fullstendige saksdokumentasjon kommer innen 8. desember, en uke før møtet.
https://www.utleira.no/storage/files?uid=1100128935&pfi=63182
To strake seire og fair play kort

Postet av Utleira IL den 23. Jan 2022

Det ble en innholdsrik dag for våre G16 spillere da de i Kjelsåshallen gjorde rent bord både mot Viking Stavanger og Kjelsås .  6 måls seier mot Kjelsås og 8 mål mot Viking Stavanger . 


Martin Granheim fikk grønt kort Fair play som blir gitt til den spilleren som en jury vurderer som mest fair play under kamp . 


Etter fire kamper ligger laget på en sterk 2.plass rett bak Elverum som også har vunnet alle sine fire første kamper.  vi ønsker laget, trenere og foreldre god tur hjem.  Under kan dere lese mer detaljert om kampene. 

https://www.handball.no/system/kamper/turnering/?turnid=406907Utleira sine G05 spillere møter tøff motstand i Bring

Postet av Utleira IL den 22. Jan 2022

I samarbeid med Strindheim har våre G05 spillere startet årets Bring serie  med to sterke seire mot Haslum og Flint Tønsberg på hjemmbane i Utleirahallen. I helga reiser de til Oslo for å spille mot Kjelsås og Viking Stavanger.  Kampene blir sendt live, så følg med på Utleira Il håndball på facebook for link. 

Guttene på Utleira G05 har vært ute en vinterdag før å er klare til å gi alt i Kjelsåshallen i helga. 

Hurtigtogene Martin Granheim og Marius Nordlie Norum kommer til å sette sitt preg på kampene i kjelsåshallen.  

Det ligger mange år med trening bak også for de yngste spillere når de deltar på Najsonal arena for første gang. Dette er starten på veien mot at mange en dag blir seniorspillere. Det å møte spillere i samme alder fra hele Norge er med å gi referanser på jobben man gjør i det daglige .  Trenings kultur er noe som bygges gjennom flere år. 

Elias Arsand ser vi til stadighet på egentrening både i hallen og i styrkerommet. Virker å være godt forberedt til helgas bring kamper.  

Utleira har mange spennede spillere i årgangen som allerede har markert seg både i Bring , RLM og LK nivå. Vi ønsker team og spillere lykke til med helgas kamper i kjelsåshallen.

 


til Kampanjetilbud fra eiendomsmegleren

Postet av Utleira IL den 18. Jan 2022

Tenker du å selge din bolig i løpet av 2022? Ta kontakt med vår lokale samarbeidsmegler Proaktiv Eiendomsmegling nå for et skikkelig godt kampanjetilbud! Ingen kjenner vårt nærområde bedre enn dem. I tillegg er de den ledende eiendomsmegleren i vårt nærområde. Alle som signerer et salgsoppdrag med dem innen 09.02.2022 får en svært god kampanjepris på den Digitale markedspakken deres.

Ta direkte kontakt med våre samarbeidsmeglere for nærmere info:
Steinar Skaanes: 970 59 239 eller steinar@proaktiv.no
Tore Resell: 970 59 222 eller tore@proaktiv.no
Tiger Ekstra fredager

Postet av Utleira IL den 18. Jan 2022

FREDAG 21. JANUAR STARTER VI OPP IGJEN MED TIGER EKSTRA-TRENINGER

Dette er gratis treninger hvor spillere i alderen 2012-2008 kan melde seg på. Treningene gjennomføres i Utleirahallen på fredager, og tilbudet er gratis for alle medlemmer i Utleira IL og samarbeidsklubben Othilienborg IL. 

Hovedfokus på treningene vil være individuell ferdighetsutvikling og basistrening innen futsal. Spillere og trenere fra Utleira Futsal Elite vil utgjøre deler av teamet som har ansvaret for gjennomføringen av treningene. 

Vi deler opp i to treningsgrupper:

2010-2012 klokken 17:45-18:45

2008-2009 klokken 18:45-19:45

Maks antall deltakere per gruppe er 30 stk.

Følg linken under for påmelding

https://www.superinvite.no/#/invitation/29a9f8c8460e5e2be4edde557fd83712

VIKTIG AT DE SOM ER PÅMELDT, MEN IKKE KAN STILLE, MELDER SEG AV SLIK AT DET ÅPNES PLASS FOR ANDRE.

Avmelding gjøres med e-post til sport@utleira.no eller SMS til 97 13 22 13Tiger Ekstra-trening på fredager

Postet av Utleira IL den 18. Jan 2022

Fredag 21. januar starter vi opp igjen med Tiger Ekstra-treninger i håndball og futsal.

Følg linkene under for påmelding

Påmelding futsal

https://www.superinvite.no/#/invitation/29a9f8c8460e5e2be4edde557fd83712

Påmelding håndball

https://www.superinvite.no/#/invitation/38f629170ac3ab74b9d6d2cc411c2f3c
Trenerseminar i Utleira Håndball

Postet av Utleira IL den 17. Jan 2022

Det er viktig å bygge relasjoner mellom lag og dele erfaringer .

I kveld hadde vi første av flere workshop utover våren for aldersgruppe 7 - 11 år.  I dag var tema å bli litt bedre kjent samt dele litt om sitt eget lag. Det var stor entusiasme fra alle lag som  delte ting de var fornøyd med og ting de ønsket å bli bedre på. 

Det er fantastisk å møte neste generasjon trenere som skal være ryggraden i fremtidens Utleira Håndball, sier sportsutvikler i håndball Asgeir Hatlen. 

Nå har lagene gjennomført en introduksjon. Neste gang de møtes er tema øvingsbildet. Stor enighet om at dette var en fin måte å dele erfaringer . Man lærer bedre når man har flere å spille på lag med. Det gjelder like mye trenere som spillere. 

Alle fikk i oppgave å bli godt kjent med  Utleira il sin håndbok for sine alderstrinn frem mot nest samling.  Dette var en fin Workshop som viser et stort og bredt engasjement i nærmiljø .  Samspill i egen bydel

Postet av Utleira IL den 14. Jan 2022


Utleira Håndball og Nidelv Håndball møttes torsdag for å signere en avtale som knytter klubbene sammen om å legge til rette for gode utviklingsmuligheter for barn og ungdom.


Klubbene kommer til å samarbeide om flere prosjekter og skal i nær fremtid samles for å se på hvilke tiltak de skal gjøre i felleskap.

Representanter for de to idrettslagene signerte torsdag denne uken en avtale om å legge til rette for gode utviklingsmuligheter for barn og ungdom i alderen 6-20 år. Det er viktig for begge klubbene at spillere i alle aldre har ei utviklingstrapp i egen bydel som gir trygghet og forutsigbarhet. 

Intensjonen med samarbeidet er at det skal øke interessen for håndball, rekruttere flere utøvere samt å forsøke å holde på flere utøvere lengre. Samarbeidet skal også sikre kvalitet i arbeidet som legges ned i bydelen.

Tilstede på signering var styreleder i Utleira Håndball Pål Nøst og styreleder Nidelv Håndball Yngve Sommervoll i front. Bak sportslig leder i Utleira håndball Trond Kvam og sportslig leder Nidelv Tommy Schanke-Stenstvedt.


 


 
Lagshåndbok pr alder (kortversjon)

Postet av Utleira IL den 12. Jan 2022

9-11 ÅR12-14 ÅR

Hele lagshåndbaoken kan leses her: https://www.utleira.no/storage/Preview?id=c78d34bc-9120-40d9-aa47-8e0066e37b27Vi du bidra i fest og jubileumskomiteen

Postet av Utleira IL den 6. Jan 2022

Vi ønsker å arrangere en stor jubileumsfest 6-8 oktober i anledning at Utleira IL blir 50 år 6. oktober. I tillegg til dette kan det også være at fest og jubileumskomiteen kan bidra for å skape vil fest og jubileum også på våre andre arrangementer i 2022. Vi ønsker å ha med deg som er engasjert og som har et ønsker om å lage en stor bydelsfest over flere dager med stor variansjon i programmet. Her kan det være rom for sportslige aktiviteteter, foredrag, fest, konserter, barneaktiviteter, osv. Vi synes også det er fint med folk som liker å samarbeide og ser verdien av at hele bydelen kan bidra i feiringen. 

Er du interessert eller har gode tips til folk som bør være med i gruppa, send en e-post til leder@utleira.noVi trenger historiske bidra fra deg

Postet av Utleira IL den 6. Jan 2022

Vi søker personer som ønsker å dypdykke i historisk materiale for å komme frem til de viktigste personer, utøvere og øyeblikk i Utleira sin 50 år gamle historie. Målet er at arbeidet presenteres i bokform og eller på digital platform i oktober 2022. Vi har allerede mye materiale, både bilder og tekster. Det vil allikevel være behov for å samle inn mer via samtaler med folk, og samle foto og dokumenter som finnes et sted der ute blant folket.  

Kan du bidra i en gruppe som skal finne de gode historiske øyblikkene og folkene, eller sitter du på bilder g dokumenter som kan være av interesse? Vi kan ta kopi/scann av alle bilder og dokumenter slik at du slipper å gi fra deg noe. 

Håper på mange bidrag. Ta kontakt med daglig leder Pål Wahl, leder@utleira.no

Vi gleder oss, både til en artig prosess og det ferdige resultatet. Håndball-far skaffet 12000 til laget

Postet av Utleira IL den 4. Jan 2022

Bravida er ny skiltsponsor i Utleirahallen med to flunkende nye skilt. Bravida og Utleira IL har samarbeidet godt siden åpningen av Utleirahallen i 2015. Vi ønsker Bravida velkommen som sponsor og er glade for å ha et godt samarbeid. 

Det var en far på Håndball gutter 2006 som skaffet denne avtalen og han ønsket at første året av treårsavtalen skulle tilfalle Hånfball gutter 2006, som kan juble over friske penger i klubbkassen. I Utleira IL er det slik at alle lag kan selge reklameskilt både inne og ute. Prisen pr skilt er kr 6000 og om det selges for minimum 3 år, vil det første året tilfalle laget. Ta gjerne kontakt med daglig leder Pål Wahl (leder@utleira.no), om det er ønskelig å selge skilt for laget. Ny femårsavtale med Adidas og Nor-Contact Sport

Postet av Utleira IL den 4. Jan 2022

Utleira IL har skrevet ny avtale med Adidas Norge og Nor-Contact Sport. Vi viderefører dermed å spille i darkter fra Adidas samt øvrig utstyr, sko og klubbekledning for ballidrettene. Ski og Friidrett har annen avtale på bekledning.  Håper dere benytter muligheten til å sjekke Utleira Il klubbkolleksjon på fotballsko.no

https://www.fotballsko.no/utleira-il

Det kommer også nyheter i løpet av jubileumsåret 2022. Så følg med.Way Trafikkopplæring med godt tilbud til deg og laget ditt

Postet av Utleira IL den 4. Jan 2022

Se egen nettside for tilbud og provisjon til laget: https://way.no/utleira/

Det er viktig at man skriver rabattkoden slik at vi forstår hvilket lag som skal få pengene. Om det er fotball jenter 2006 så skriver man FBJ06 og er det håndball gutter 2006 så skriver man HBG06. 

Håndball = HB, Fotball = FB, Innebandy = IB, Basket = BB, Allidrett = AI, Ski =SK, Friidrett =FR, Futsal = FS

Det er mulig for et lag å tjene gode penger på dette, ettersom de kan verve personer til kursene, som ikke er medlemmer i Utleira IL. Om alle sprer info med riktig rabattkode til alle på sitt årskull vil laget få penger om det er andre som bruker rabattkoden for å få rabatten. Her er det penger å tjene, men det viktigste er at laget kan få inntekter på egne utøvere, samtidig som Way tilrettelegger tidspunkt for laget i forhold til treninger og andre aktiviteter. Nyttårshilsen fra Utleira Håndball Jenter 2006

Postet av Utleira IL den 3. Jan 2022

Pandemien gjør det vanskeligere å møtes og kommunisere hva som skjer i et lag til foreldre og andre. Mange vil i beste fall kun se «sluttproduktet» (kampene), og f.eks foreldrenes kontakt med idretten blir ofte kun å kjøre ungdommene til og fra trening. Trenerne for J15 har derfor laget et nyttårsbrev fra sportslig side for å dele mer av det indre liv i laget og det som skjer på parketten til spillerne, foreldre, familier og eventuelt andre som har interesse av å vite mer om det indre liv i laget – både i fortid og tanker om fremtid.

Les hele nyhetsbrevet fra laget: https://sway.office.com/DDRYNuuHHk1XUW2I?ref=email