Samspill i egen bydel

Postet av Utleira IL den 14. Jan 2022


Utleira Håndball og Nidelv Håndball møttes torsdag for å signere en avtale som knytter klubbene sammen om å legge til rette for gode utviklingsmuligheter for barn og ungdom.


Klubbene kommer til å samarbeide om flere prosjekter og skal i nær fremtid samles for å se på hvilke tiltak de skal gjøre i felleskap.

Representanter for de to idrettslagene signerte torsdag denne uken en avtale om å legge til rette for gode utviklingsmuligheter for barn og ungdom i alderen 6-20 år. Det er viktig for begge klubbene at spillere i alle aldre har ei utviklingstrapp i egen bydel som gir trygghet og forutsigbarhet. 

Intensjonen med samarbeidet er at det skal øke interessen for håndball, rekruttere flere utøvere samt å forsøke å holde på flere utøvere lengre. Samarbeidet skal også sikre kvalitet i arbeidet som legges ned i bydelen.

Tilstede på signering var styreleder i Utleira Håndball Pål Nøst og styreleder Nidelv Håndball Yngve Sommervoll i front. Bak sportslig leder i Utleira håndball Trond Kvam og sportslig leder Nidelv Tommy Schanke-Stenstvedt.


 


 0 Kommentar

Lagshåndbok pr alder (kortversjon)

Postet av Utleira IL den 12. Jan 2022

9-11 ÅR12-14 ÅR

Hele lagshåndbaoken kan leses her: https://www.utleira.no/storage/Preview?id=c78d34bc-9120-40d9-aa47-8e0066e37b27


0 Kommentar

Vi søker deg som vil bidra i fest og jubileumskomiteen

Postet av Utleira IL den 6. Jan 2022

Vi ønsker å arrangere en stor jubileumsfest 6-8 oktober i anledning at Utleira IL blir 50 år 6. oktober. I tillegg til dette kan det også være at fest og jubileumskomiteen kan bidra for å skape vil fest og jubileum også på våre andre arrangementer i 2022. Vi ønsker å ha med deg som er engasjert og som har et ønsker om å lage en stor bydelsfest over flere dager med stor variansjon i programmet. Her kan det være rom for sportslige aktiviteteter, foredrag, fest, konserter, barneaktiviteter, osv. Vi synes også det er fint med folk som liker å samarbeide og ser verdien av at hele bydelen kan bidra i feiringen. 

Er du interessert eller har gode tips til folk som bør være med i gruppa, send en e-post til leder@utleira.no


0 Kommentar

Vi du bidra til å dokumentere Utleira IL's 50 år lange histore?

Postet av Utleira IL den 6. Jan 2022

Vi søker personer som ønsker å dypdykke i historisk materiale for å komme frem til de viktigste personer, utøvere og øyeblikk i Utleira sin 50 år gamle historie. Målet er at arbeidet presenteres i bokform og eller på digital platform i oktober 2022. Vi har allerede mye materiale, både bilder og tekster. Det vil allikevel være behov for å samle inn mer via samtaler med folk, og samle foto og dokumenter som finnes et sted der ute blant folket.  

Kan du bidra i en gruppe som skal finne de gode historiske øyblikkene og folkene, eller sitter du på bilder g dokumenter som kan være av interesse? Vi kan ta kopi/scann av alle bilder og dokumenter slik at du slipper å gi fra deg noe. 

Håper på mange bidrag. Ta kontakt med daglig leder Pål Wahl, leder@utleira.no

Vi gleder oss, både til en artig prosess og det ferdige resultatet. 


0 Kommentar

Håndball-far skaffet 12000 til laget

Postet av Utleira IL den 4. Jan 2022

Bravida er ny skiltsponsor i Utleirahallen med to flunkende nye skilt. Bravida og Utleira IL har samarbeidet godt siden åpningen av Utleirahallen i 2015. Vi ønsker Bravida velkommen som sponsor og er glade for å ha et godt samarbeid. 

Det var en far på Håndball gutter 2006 som skaffet denne avtalen og han ønsket at første året av treårsavtalen skulle tilfalle Hånfball gutter 2006, som kan juble over friske penger i klubbkassen. I Utleira IL er det slik at alle lag kan selge reklameskilt både inne og ute. Prisen pr skilt er kr 6000 og om det selges for minimum 3 år, vil det første året tilfalle laget. Ta gjerne kontakt med daglig leder Pål Wahl (leder@utleira.no), om det er ønskelig å selge skilt for laget. 


0 Kommentar

Ny femårsavtale med Adidas og Nor-Contact Sport

Postet av Utleira IL den 4. Jan 2022

Utleira IL har skrevet ny avtale med Adidas Norge og Nor-Contact Sport. Vi viderefører dermed å spille i darkter fra Adidas samt øvrig utstyr, sko og klubbekledning for ballidrettene. Ski og Friidrett har annen avtale på bekledning.  Håper dere benytter muligheten til å sjekke Utleira Il klubbkolleksjon på fotballsko.no

https://www.fotballsko.no/utleira-il

Det kommer også nyheter i løpet av jubileumsåret 2022. Så følg med.


0 Kommentar

Way Trafikkopplæring med godt tilbud til deg og laget ditt

Postet av Utleira IL den 4. Jan 2022

Se egen nettside for tilbud og provisjon til laget: https://way.no/utleira/

Det er viktig at man skriver rabattkoden slik at vi forstår hvilket lag som skal få pengene. Om det er fotball jenter 2006 så skriver man FBJ06 og er det håndball gutter 2006 så skriver man HBG06. 

Håndball = HB, Fotball = FB, Innebandy = IB, Basket = BB, Allidrett = AI, Ski =SK, Friidrett =FR, Futsal = FS

Det er mulig for et lag å tjene gode penger på dette, ettersom de kan verve personer til kursene, som ikke er medlemmer i Utleira IL. Om alle sprer info med riktig rabattkode til alle på sitt årskull vil laget få penger om det er andre som bruker rabattkoden for å få rabatten. Her er det penger å tjene, men det viktigste er at laget kan få inntekter på egne utøvere, samtidig som Way tilrettelegger tidspunkt for laget i forhold til treninger og andre aktiviteter. 


0 Kommentar

Nyttårshilsen fra Utleira Håndball Jenter 2006

Postet av Utleira IL den 3. Jan 2022

Pandemien gjør det vanskeligere å møtes og kommunisere hva som skjer i et lag til foreldre og andre. Mange vil i beste fall kun se «sluttproduktet» (kampene), og f.eks foreldrenes kontakt med idretten blir ofte kun å kjøre ungdommene til og fra trening. Trenerne for J15 har derfor laget et nyttårsbrev fra sportslig side for å dele mer av det indre liv i laget og det som skjer på parketten til spillerne, foreldre, familier og eventuelt andre som har interesse av å vite mer om det indre liv i laget – både i fortid og tanker om fremtid.

Les hele nyhetsbrevet fra laget: https://sway.office.com/DDRYNuuHHk1XUW2I?ref=email


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline