På treningssamling for guttelandslaget

Postet av Utleira IL den 30. Sep 2021

Utleiras Elias Aarsand ble tatt ut til treningssamling for guttelandslaget for 04/05 (LM04) som ble avholdt i Skien i uke 38. Elias har til vanlig sin treningshverdag sammen med Utleira sitt gutter 16-årslag. På denne samlingen ble han også gjenforent med tidligere lagkamerat fra Utleira g05, målvakt Oskar Engeset-Nordanger Knudsen, som nå spiller for den tyske klubben Gummersbach.

Elias er en ekte Utleiragutt som startet på allidrett siste året i barnehagen. Foruten håndball har han vært innom fotball, ski og friidrett i idrettslaget. Nå er det håndball som tar det meste av treningshverdagen.

Hva var fokus på LM04-oppholdet?

– Fokuset var på styrke og trening med ball på denne samlingen. Det var artig å få kjenne på nivået og få spille med de beste. Når man trener med en slik gruppe ser man hva man må strekke seg etter, forteller Aarsand.

Hva tar du med deg til egen treningsgruppe etter en slik samling?

– Det er viktig å holde et høyt nivå på trening. Det å ha vært og det å være i en prestasjonsgruppe som ønsker kvalitet hjelper på. Det er jo den daglige treningen som legger grunnlaget.

Man kommer jo ikke unna av det er en del trening som ligger bak. Hvor mye treningsarbeid legger du ned i løpet av en uke?

– Akkurat nå ligger treningsuken på 10-14 økter. 4 halløkter med eget lag, 2 styrkeøkter og 1 økt i hall på skolen (Elias går på idrettsfag på Heimdal vgs). Utenom dette har jeg 2 individuelle styrkeøkter fast. I en vanlig uke varierer det med enten ekstra styrkeøkt eller individuelle økter i hall. I sesong med kamper blir treningsbelastningen selvfølgelig mindre.

Noen tanker om årets sesong?

– Det blir jo spennende å delta i BRING-serien og få kjenne på nivået der. Ekstra artig er det å kunne gjøre det sammen med kamerater som jeg har spilt med siden all idretten, avslutter Elias.

 0 Kommentar

Gjenåpning av idretten

Postet av Utleira IL den 27. Sep 2021

Fra og med kl. 16.00 lørdag 25. september fjerner nasjonale myndigheter de aller fleste nasjonale smittevernstiltak. Det betyr at alle arrangementer, samlinger og turneringer, igjen kan gjennomføres som før pandemien. 

Utleira IL ber likevel alle om å være oppmerksom på at koronasmitten fortsatt finnes i samfunnet, slik at noen fortsatt vil bli smittet og syke. Helsedirektoratet påpeker at det viktigste er å holde seg hjemme når man blir syk, og teste seg om det er luftveisinfeksjoner.

Videre må man være klar over at alle må følge restriksjoner og råd som gjelder i kommunene hvor man bor. Grunnreglene mot smittespredning som god håndvask, og hosting i albuen, oppfordres det til å fortsette med.

Se hva idrettsforbundet skriver om gjenåpningen.

Se hva regjeringen skriver om gjenåpningen.


0 Kommentar

Utleira satt standarden fra første sekund

Postet av Utleira IL den 26. Sep 2021

Hjemmelaget var tente og satt et forsvar fra start som gjorde at Gjøvik slet med å finne rom og ro til å skape rytme i eget angrepsspill. Anført av en meget påskrudd Emma Eidem Olsen. To kantspillere som startet i kontra og et kollektiv som ville fremover på banen det sto 8-1 på tavla etter 13 spilte minutter. Gjøvik kom seg ikke i posisjon resten av omgangen . Utleira går til pause med en meget komfortabel 18-7 ledelse. 

Emma Eidem Olsen sa dette etter kampen: 

En veldig god 1.omgang. Vi står tøft bakover og slipper de til få sjanser, noe som gjør det mulig å kjøre stor fart framover i ankomstspillet. Vi går til pause med en god ledelse, 18-7. I 2.omgang faller vi litt ned, og klarer ikke helt å holde samme tempo i angrepsspillet. Fortsatt en god omgang i forsvar, der vi føler vi blir stående lenge. Vi tar med oss en veldig god 1.omgang, og en god forsvarskamp gjennom hele kampen.


Ingvild Følstad var igjen viktig for lagets flyt i angrepsspillet. 

 En kamp med masse fart og et solid forsvar kampen gjennom. Mange som melder seg på og vi får virkelig spilt på bredden i laget, sier Ingvild etter kampen. 


I håndball er det ofte slik at to omganger blir sjelden like intensive når det ene laget har et slikt overtak som Utleira skaffer seg i 1.omgang. Trener team rullerer mye på posisjonene , så alle får godt med spilletid. Det er aldri spennende i 2.omgang. Hjemmelaget holder seg godt i forsvar, men slurver mer i angrepsspillet i 2.omgang. Tilslutt står det 26 - 14 på tavla. Utleira har med det fem strake seire i årets sesong. 


Neste hjemmekamp er mot Sverresborg den 12.oktober 
0 Kommentar

Tilrettelagt håndball ønsker flere spillere

Postet av Utleira IL den 23. Sep 2021

Hver onsdag fra 17.45 til 18.45 trener en fin gjeng håndball. 

Har du lyst til å spille sammen med oss?

 Laget har spillere i alderen 13-23 år. Vi er veldig inkluderende og har stor spilleglede. 

Vil du ha mer informasjon - ta kontakt med Marie 970 68 694 eller Britt 95 98 58 97.


0 Kommentar

Tiger Ekstra har hatt meget godt besøk

Postet av Utleira IL den 23. Sep 2021

Felles trening på tvers av aldersgrupper har blitt et populært tiltak i Utleira hallen. Fokus på øktene har vært og vil bli øvelser med ball.  lite lagfokus , men heller fokus på hver enkelt spiller. Denne type trening skal vi tilby gjennom hele håndballsesongen. Samtidig vil vi la juniorspillere sammen med sportsutvikler få lov til å få praksis på treningsfeltet. Utleira som andre klubber må utvikle nye trenere for fremtiden.

Denne uka tar Tiger ekstra en pause da stort sett alle lag i klubben og  naboklubber deltar på Åpningscup i Trondheim Spektrum. 

I løpet av Fredag vil det komme ut håndballtilbud i høstferien. 


0 Kommentar

En helg fylt med fysisk trening og opplæring

Postet av Utleira IL den 21. Sep 2021

Det ble en meget bra helg sammen med Trondheim Idrettsklinikk for våre spillere på j05 og J06 i helga.

vi har samlet noen bilder fra helgas aktiviteter. 

Nina Stiles hadde mange gode råd å komme med både på forebygging og forberedelser til trening samt styre belastning. Nina har til daglig ansvaret for Byåsen Håndball Elite sin spillerstall.


Sindre Østerås hadde hovedansvaret for de fysiske øktene sammen med Maja Olsen i helga.

Våre spillere lærte at all trening har en sammenheng og at totalen til sammen er det som gir best utvikling over tid. 


0 Kommentar

Flåm og Følstad tok ansvar

Postet av Utleira IL den 17. Sep 2021

I banespillet dominerte Utleira i 1.omgang, men ballen ville ikke i mål. Det ble skapt veldig gode muligheter både i etablert og ankomstspillet. Kantene var aktive og andrebølgen med bakspillere ville fremover på banen. Veldig fin håndball å noe av det beste spillet man har sett så langt i sesongen. Litt mer stang inn, så hadde kampen vært avgjort allerede til pause. Byåsen får med dette muligheten til å henge seg på. Til Pause leder Byåsen 13 -12 . 

Ingvild flåm var helt klart kampens beste mot Byåsen. 

I andre omgang blir det litt det samme i starten, men Utleira begynner nå å få flere baller i mål. Byåsen svarer med et offensivt forsvar som vi på vår side klarer å løse godt. I denne omgangen er det helt klart rutinen til Flåm og Følstad som drar laget fra å ligge bak til en meget komfortabel 8 måls ledelse 3 minutt før slutt. Ekstremt lite tekniske feil på vårt lag.  Banens beste på Utleira ble Ingvild Flåm. 

Ingvild Følstad styrte laget gjennom hele kampen. 

Vi gratulerer spillere og Trener team med en godt gjennomført bortekamp.I helga reiser våre juniorer på NM 20 runde til Follo. Kampene kan du se på direktesport.no. 

 Her kan du se statistikk fra kampen : 

https://www.handball.no/system/kamper/kamp/?matchid=7377886


0 Kommentar

Er Utleira IL Trondheims største idrettslag?

Postet av Utleira IL den 16. Sep 2021

Ny rekord med over 2700 medlemmer i Utleira IL! Vi har kjøpt inn flere drakter og ønsker enda flere medlemmer velkommen. 

I januar ble vi 2400, i juni ble vi 2500, i august ble vi 2600 og nå i september har vi bikket 2700 medlemmer. Gratulerer til alle som bidrar til at Utleria IL er et inkluderende idrettslag som rekrutterer, beholder og utvikler både utøveren og hele mennesker. Fortsetter vi dette gode arbeidet i tiden fremover er Utleira IL Trondheims største idrettslag, foruten NTNUI. Pr i dag kan det hende at Byåsen IL og Ranheim IL har flere medlemmer, men uten sikre kilder kan vi ikke si dette sikkert. 


Utleria IL vil komme med en kampanje i løpet av September hvor temaet er TILBAKE TIL IDRETTEN. Målet er at de som har sluttet med idretten i løpet av pandemien kommer tilbake. Vi ønsker også å nå barn som har falt utenfor idretten av ulike årsaker. 

 


0 Kommentar

Våre J05/06 lag med takeover på Region Nord Instagram

Postet av Utleira IL den 16. Sep 2021

Hel helg med fokus på fysisk trening gjennom foredrag og trening sammen med klubb leverandør

Trondheim Idrettsklinikk. Med Sindre Østerås i spissen vil våre spillere få et godt innblikk og forståelse av totalen som stadig blir viktigere i deres hverdag. 

Følg laget på handballnord i helga. 


Lagene gleder seg til å en helg med mye trening og læring, sier en av flere trenere på J06 Frode Kristiansen

og Lagleder Kari Viken på J05.

Tiger konseptet blir en viktig bidragsyter i Utleira idrettslag fremover.  Helga med J06 er en del av konseptet.  .


0 Kommentar

Vi søker klubb ambasadører

Postet av Utleira IL den 15. Sep 2021

Nå har du muligheten til å bli klubbambassadør i Utleira IL.
Deltidsstilling. Arbeidsmengde vil variere. Fleksibel arbeidstid.

Oppgaver:
- Inkludering av nye medlemmer i treningsgruppene
- Hjelpe trener/lagleder og familie til å forstå hverandre
- Fortelle om idrettslaget, tilbudet og viktigheten av idrett 

Ønskelige kvalifikasjoner:
- Helst fylt 18 år
- Gode språkferdigheter i flere språk, deriblant Norsk)
- Gode sosialeferdighjeter
- Ønsker å bidra med å hjelpe andre.
- God kulturforståelse.

Vi tilby:
- Lønn etter avtale
- God attest ogen bedre CV
- Opplæring og oppfølging
- Kurs med Idrettsrådet

Lever søknad til leder@utleira.no 0 Kommentar

Meld deg på trenerkurs

Postet av Utleira IL den 14. Sep 2021

NFF Trøndelag har nå åpnet opp for påmelding til årets UEFA C-lisens/Grasrottrenerkurs. Utleira er valgt ut til å være arrangørklubb, og det vil bli avholdt kurs i våre lokaler. Utleira dekker påmeldingsavgift for alle trenere som deltar. Det er mulig å melde seg på et eller flere delkurs, men det er en fordel om man følger kursene i stigende rekkefølge.

Delkurs 1 (trenere 6-7 åringer): 23-24 oktober.
Delkurs 2 (trenere 8-9 åringer): 30-31 oktober.
Delkurs 3 (trenere 10-11 åringer): 6-7 november.
Delkurs 4 (trenere 12-16 åringer): 13-14 november.

Følg linken for påmelding

https://www.fotball.no/kretser/trondelag/klubb-leder-og-trener/klubb--og-lederutvikling/kurs-og-utdanning/grasrottrenerkurs-2021/0 Kommentar

Trener- og laglederseminar i ballidrettene

Postet av Utleira IL den 14. Sep 2021

Mandag 20 og tirsdag 21. september avholdes presentasjonsmøte av lagshåndbok for ballidretter i Utleira IL. Møtet finner sted i klubbhuset i hallen. For å gjøre presentasjonen mest mulig treffende for det enkelte lag, deler vi opp i grupper etter alder. Hvert lag kan stille med 2 personer, da helst en trener og en lagleder.

Lagshåndboken i sin helhet finner du ved å trykke her 

Mandag 20. september klokken 17:00 – 18:00:  Gutter og jenter 6-8 år (2013 --)
Mandag 20. september klokken 18:15 – 19:15: Gutter og jenter 9-11 år (2010-2012)
Tirsdag 21. september klokken 19:00 – 20:00: Gutter og jenter 12-14 år (2009-2007)
Tirsdag 21. september klokken 20:15-21:15: Gutter og jenter 15 år + (2006 --)
0 Kommentar

Godt besøkt hjemmekamp og seier

Postet av Utleira IL den 14. Sep 2021

Det ble en jevn første omgang der begge lag var litt unøyaktige i sitt spill som 

førte til litt Hawaii håndball med flere tekniske feil. Det ble jevnt hele veien. 

Lagene gikk til pause  på stillingen 12 - 12 . 

Willy og Marie styrte laget inn mot en viktig hjemmeseier. 


I andre omgang fikk hjemmelaget litt mer flyt i sitt spill å dro sakte, men sikkert ifra

Charlottenlund. Flere av de etablerte spillerne tok ansvar som skapte ro i rekkene og 

et mer balansert spill utover i kampen. 

Laget har nå hatt en god start på sesongen med tre strake seire. Kampene kommer tett i tett 

fremover. Neste hjemmekamp er allerede 26 . September imot Gjøvik . Det var meget bra oppmøte 

på Søndag.  Vi håper alle fikk lyst å komme tilbake og støtte vårt 2.divisjonslag.


Fornøyde spillere etter hjemmeseier. 0 Kommentar

Trondheim Idrettsklinikk er godt i gang med fysisk trening

Postet av Utleira IL den 10. Sep 2021

Utleira idrettslag har inngått et samarbeid med Trondheim Idrettsklinikk . Det vil inneholde faglig påfyll for trenere, spillere både via kurs og treninger med lag, grupper i klubb. Dette er starten på et meget spennende tilbud  i klubben.  Onsdag var det basis økt med Utleira J15/16  etterfulgt av J20. 

Instruktører er Sindre Østerås og Eirin Skogen. Bli bedre kjent med Trondheim idrettsklinikk her : 

https://trondheimidrettsklinikk.no/


0 Kommentar

Papirdugnad 22. september

Postet av Utleira IL den 8. Sep 2021

Bestilling
Bruk denne linken for å bestille varer
https://app.rubic.no/Public/Events/2327

Toalettpapirdugnad Høsten 2021 - 22. september. 18-20.
Håndball og fotballavdelingen har felles toalettpapirdugnad. Det er også åpent for utøvere i andre idretter å kjøpe varer. 

Utleveringen
Utleveringen foregår hos Nor Engros AS, onsdag 22 september kl 18.00-20.00. Adressen er Sluppenvegen 10 B.
Bli sittende i bilengjennom hele utdelingen. Alle skal registreres hos vakter i gule vester før papiret delesut.

Produkter:
Toalettpapir:  KatrinPlus-kvalitet    sekk med 7 pk a 6 ruller (36 m pr. rull)
Tørkerull:       Katrin Plus-kvalitet  sekk med 5 pk a 4 ruller (14 m pr. rull)

Hvor mye må hver spiller/familie selge?
Alle familier, uavhengig av antall spillere, bestiller 1 pakke bestående av 5enheter. 

Det er 3 forskjellige pakker å velge mellom.        

Pakke A:        5 sekker toalettpapir
Pakke B: 4 sekker toalettpapir, 1sekk tørkerull
Pakke C:        3 sekker toalettpapir, 2sekker tørkerull

Pris pr.pakke                       kr 1.600,-        

Flere valg:

·       1 ekstra sekktoalettpapir kr 320

·       1 ekstra sekktørkepapir kr 320


Bestillingsfrist
Alle bestiller på forhånd via Rubic for å lette gjennomføringen av dugnaden.
Bestillingsfrist innen 21 september kl. 20.00

 

VELKOMMEN TIL DUGNAD
Utleira Fotball og Utleira Håndball

Elin I. Blakstad (elin@p-blakstad.no) mob93458162,   Utleira Fotball
Anita Grønning (
anita.gronning@ntnu.no), mob 95031817 Utleira Håndball

Bestilling
Bruk denne linken for å bestille varer
https://app.rubic.no/Public/Events/23270 Kommentar

Da er det klart for første hjemmekamp

Postet av Utleira IL den 8. Sep 2021

Etter en meget god seriestart poengmessig forrige helg. Er det når klart for første hjemmekamp for vårt damelag i 2.divisjon pulje 4 mot Charlottenlund .  Charlottenlund har også et lag i 1.divisjon. Charlottenlund har fått nytt trener team med Alf tore Nilsen i spissen.  De fleste som kommer hit på søndag for å spille mot Utleira har tilhørighet i 1.divisjon troppen .  Forrige helg slo Charlottenlund Molde ballklubb i serieåpningen. 

Sofie Nersund Fuglaas og resten av laget gleder seg til hjemmekamp på Søndag. 

https://www.facebook.com/events/1713389329051654/?ref=newsfeed0 Kommentar

Utleira sine G05 spillere klare for Bring

Postet av Utleira IL den 7. Sep 2021

I helga hadde G05 Utleira og Strindheim sitt felles Bring lag besøk av Ull/kisa og Lillehammer. 

Guttene vant begge kampene og er nå klare for å delta i Bring. 

Martin og Marius dagen etter helgas kamper

Vi fikk to av Utleira guttene til å si litt om helga og håndball hverdagen. 

Martin 

Jeg har vært i Utleira fra jeg startet med All idrett når jeg var 4-5 år, og har vært allsidig med mange idretter gjennom alle år. All idrett, ski, friidrett, fotball og håndball, men i fjor valgte jeg å satse kun på håndball. Jeg har hele tiden vært i Utleira, og er en ekte Utleira gutt. 


I år har jeg valgt å starte på håndball linja ved Strinda VGS for å utvikle meg ytterligere. Det gjør at vi har 4 treninger på skolen + 4 treninger med laget og kamper i helgene. Det blir nok 7-8 håndballøkter i uka, og i tillegg prøver jeg å få til noen styrkeøkter og noen kondis økter i tillegg. 

Vi i gutter 05 har vært veldig heldig som har hatt gode trenere i alle år, trenere som har hatt fokus på at vi skulle spille bra, men også på det sosiale. Derfor har vi også vært mange spillere i alle årene. 

Når vi nå har fått til et godt samarbeid med Strindheim fikk vi muligheten for å kvalifisere oss for landsdekkende Bring serie. Det var utrolig kult å vinne begge kvalik kampene, og få være med i den serien. I Bring serien heter vi Strindheim, men ca halvparten av spillerne er Utleira spillere, fortsatt stolte Utleira spillere! Det er vel det første guttelaget i Utleira som har kvalifisert seg for denne serien, og det er vi fornøyd med. 

Håper mange i Utleira kommer for å se hjemmekampene vi skal spille, vi skal gjøre vårt for å vinne.


Marius 

Når jeg begynte på håndball i starten av 2. klasse var det for å ha noe å gjøre. Nå er det en viktig del av livet mitt og det vil det være i lang tid fremover. Jeg har et ønske om å bli bedre. Jeg dedikerer ikke livet mitt til håndball, men jeg kommer på trening for å utvikle meg og bli bedre.

Bring kvalik var noe jeg og hele laget hadde sett frem til. Vi hadde forberedt oss godt til de to kampene og da sier det seg selv at det var deilig med to seire og 1. plass i kvalik gruppa. Selv er jeg mest fornøyd med kampen mot Lillehammer. En god følelse etter kampen med 6 mål og bestemannspris. Kamp 2 endte i seier og da brøt jubelen løs. Det var fantastisk å vite at man hadde kvalifisert seg til Bring. Bring kvalik kampene er nok de to viktigste kampene jeg har spilt. Jeg synes det var veldig artig å spille Bring kvalik, særlig når laget spilte bra. 


Vi gratulerer hele gruppa med topp prestasjon! 0 Kommentar

Klar for Tigerskolen?

Postet av Utleira IL den 6. Sep 2021

Tigerskolen er spiller- og trenerutvikling, og en del av det totale tilbudet utøvere og lagsapparat har i Utleira IL. Aktivitene i Tigerskolen er i hovedsak for utøvere i alderen 9-16 år. Hvilke aktiviteter som tilbys, avhenger av utøvernes alder og hvilken fase de befinner seg i.

For aldersgruppen 9-14 år gjennomføres i tillegg til lagstreninger en treningsøkt i uka i regi av Tigerskolen. For de tre yngste årsklassene gjennomføres disse øktene i sesong, mens for de tre eldste er det økter hele året. Treningen er på tidlig ettermiddag, og ledes av interne og/eller eksterne trenere. Mens lagstreningene fokuserer mest mulig på spillbasert aktivitet, fokuserer Tigerskoleøktene mer på individuell ferdighetsutvikling både teknisk, taktisk og fysisk.

Gjennom øktene blir utøverne også kjent med hverandre på tvers av ulike lag i avdelingen, da utøvere i ulik alder og kjønn trener sammen.

Utøvere i alderen 15-16 år gjennomfører eget idrettspesifikk treningsprogram. Programmet inneholder øvelser rettet spesifikt mot den idretten utøveren bedriver, og er satt opp av fagpersoner fra vår samarbeidspartner, Trondheim idrettsklinikk. Utøverne vil også få et gitt antall oppfølgingsøkter i grupper for riktig utførelse av programmet.

På utvalgte datoer vil det bli treninger som utøverne kan melde seg på. Trenere fra Tigerskolen gjennomfører disse ekstratiltakene.

Kurs og utdanning er en viktig del av Tigerskolen, og det gjennomfører ulike interne seminar for lagsapparatet. Dette vil være seminar i en bestemt avdeling, eller på tvers av flere avdelinger. Hensikten er å sikre god kommunikasjon og et felles fundament for videre utvikling. I tillegg følger lagsapparatet særidrettens utdanningsstige over eksterne kurs for å utvikle seg i takt med lagets alder.

Det vil bli avholdt presentasjonsmøte for lagshåndbok og Tigerskole i sin helhet 20 og 21. september.

Vi ser fram til oppstart av Tigerskolen over høstferien.


0 Kommentar

Ny seier og full poengfangst i helga

Postet av Utleira IL den 5. Sep 2021

Det er alltid spennende med sesongstart. Det er lite tvil om at Utleira sitt 2.divisjonslag var spente da det ikke ble spilt tellende kamper i fjor årets sesong.  I dag var det ny kamp hvor Storhamar var motstander. 

Det ble en fartsfylt kamp der våre spillere satt standarden fra avkast og traff hverandre godt i spillet.  Til slutt sto det 24 - 33 på tavla etter 11 - 19 til pause. 

Willy etter kampen:

Vi var litt spente hva de kom med! Men vi lyktes fra første minutt Samspill satt bedre, mindre tekniske feil og godt forsvarsspill En bra kamp hvor vi fulgte vår plan. Alle fikk prøvd seg og det er bra å se at de unge bidrar i laget  med tanke på at vi i år har mange nye spillere Det lover godt for sesongen videre! 

Ingvild Holmen leverte en meget god kamp bakerst, begge målvaktene har hatt ei god helg. Nå reiser vi hjem med 4 poeng og skal jobbe godt i uka som kommer og være klar for ny kamp mot CSK til helga

Helena Bekken

En bra lagseier, der alle bidrar. Vi rykker i fra tidlig i kampen og ser oss aldri tilbake. Vi har en god rytme framover og står også bra bakover.

 

Emma Eidem Olsen

Veldig god kamp av alle. Starter kampen med godt forsvar og gode angrep framover. Rykker tidlig i fra, og lar de aldri komme innpå. Artig at alle får spilt, og at nivået ikke faller når vi gjør bytter. For min egen del har jeg fått skuddene litt mer til å sitte i helga, noe som selvfølgelig kjennes godt.

 

Sandra Tran

Det er deilig å starte sesongen med 4/4 poeng!! En fartsfylt kamp med masse mål. Vi spiller godt sammen, selv om vi har mange nye spillere. Det er mye bredde i laget, og er alt i alt veldig fornøyd med egen og lagets innsats! Super lagseier!!


Neste kamp for laget er hjemme mot Charlottenlund  i Utleirahallen kl. 1800  den 12. September . 
0 Kommentar

Det ble en klar seier i første seriekamp

Postet av Utleira IL den 4. Sep 2021

Det ble en skikkelig lagseier i serieåpningen. glade spillere rett etter kampslutt. 


Utleira kom litt skeivt ut fra start, men fikk etter hvert i gang et godt spill som ga dem overtaket i kampen.

Sakte, men sikkert dro de i fra hjemmelaget.  Og vant med sifrene 18 - 29. 


Hovedtrener Willy Refsnes oppsummerer kampen slik :

god start på kampen de første 4 minuttene, så blir det masse rot 

de neste 15 minuttene før laget henter seg inn mot slutten av 1.omgang


2.omgang blir mye bedre med et godt og tett forsvar, samt at laget løser 

dett offensive forsvaret bedre enn i 1.omgang. alt i alt en god kamp etter 

lang tid uten seriekamper. Ingvild Følstad hadde dette å si rett etter kampen :


Dagens kamp ble en skikkelig lagseier. vi satt et ordentlig solid forsvar , med en god del uflaks i 1.omgang der ballen spratt Lillehammer sin vei. Men, med en solid 2.omgang .  der vi tar oss tid til å spille vårt spill fremover på banen, så tar vi totalt styring i kampen. 


Debutant Tuva Wilmann ble toppscorer og kåret til Lagets beste spiller.  


Tuva sa dette etter kampen :

veldig artig å spille kampe igjen. Vi jobber bra sammen som lag, og Til tross for noe stress i 1.omgang henter vi oss inn i 2.Omgang. Det blir tilslutt en komfortabel seier, noe som kjennes veldig godt. For min egen del føler jeg at jeg får til mye av det vi har øvd på på treninger. laget skaper mange gode sjanser. god start på sesongen for oss som lag. 


Allerede i morgen er det ny kamp . 0 Kommentar

Endelig seriestart

Postet av Utleira IL den 3. Sep 2021

For alle 2.divisjonspillere i Norge er det i helga endelig klart for tellende kamper. Utleira sitt 2. Divisjonslag hadde i dag en kort økt med lett angrepsspill før de satt seg på bussen til Lillehammer. I morgen kl. 18 00  er det endelig seriestart.Eirin Skogen er klar til å gi alt for Utleira i årets første seriekamp.

Kampen kan du se her : 
https://arena.joymo.no/api/share/cCmWcKlft1B4aNDCgL87 

Ingvild Flåm 

Emma Olsen 

Vi ønsker trenere og spillere lykke til i serieåpningen!


0 Kommentar

God oppslutning om Tiger Extra

Postet av Utleira IL den 2. Sep 2021


Åpen trening på fredager har blitt godt tatt imot både av Utleira sine aktive og spillere fra naboklubber. Dette er et tilbud for spillere født 2011 - 2006 .  Hittil har det vært 50 % jenter og 50 %  gutter på øktene. Forebyggende trening skuldre, knær og ankler er alltid en del av økt innholdet. 

Link til påmelding: https://www.superinvite.no/#/invitation/38f629170ac3ab74b9d6d2cc411c2f3c 


0 Kommentar

Støtt G16 i Bring -kval. 5. sept

Postet av Utleira IL den 1. Sep 2021

Utleira G16 samarbeider med Strindheim G16 og skal spille BRING kvalik i Utleirahallen på søndag 5. september!


Trenere og spillere vil gjerne ha liv og røre og stor håndballfest i hallen, og håper på masse publikum (innenfor smittevernreglene selvsagt)
Velkommen til en fartsfylt håndballsøndag! 


   Robert Høvde , Linn Finnhaug og Frøydis Kvithyll  ser frem til at samarbeidslaget skal ut i Bring Kvalik etter en lang oppkjøringsperiode. 


LFH 09 - Strindheim kl. 10 00 

Ull/kisa- LFH09 kl. 13 00

Strindheim  - Ull/kisa kl. 16 00

Guttene har trent mye og godt gjennom hele sommeren og høsten . 

Billetter 

Voksne 100 kroner 

Barn      50 kroner


Vi ønsker trenere og spillere lykke til på Søndag ! 0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline