Et spennende håndball år går mot slutten

Postet av Utleira IL den 31. Des 2021

Det har blitt satt i gang mange gode interne prossesser for å stå godt rustet inn i de nærmeste årene i håndball i Utleira. Det er mange flinke folk i klubben som jobber mye for at de yngste, ungdommen og senior spillere skal ha et godt tilbud innen sin idrett. Ingen nevnt ingen glemt. Alle er like viktige for å skape et sterkt kollektiv i klubben.

Fysisk trening ei hel helg med Trondheim Idrettsklinikk der J05 og J06 var samlet. Meget god læring for alle involverte. Trondheim Idrettsklinikk er klubb leverandør både for håndball og fotball. 

Elias August Aarsand var på Landslagsamling høsten 2021. Spiller til daglig for G16 Utleira. 

Hannah Tornes fikk sin debut på Byåsen Håndball Elite . ( Hannah til venstre) Annick Lipman tar godt vare på 

våre senior målvakter. Ser på alle hjemmekamper. 

Høy aktivitet i høstferien med fulle treninger på dagtid der våre Juniorspillere på 2.Divisjon styrte øktene  med full konroll. Og de yngre spillerene var veldig godt fornøyd. 

Gjennom tigerskolen og tigerekstra får mange yngre spillere se seg selv i trener rollen. Flere spillere møtes ukentlig på tvers av lag.  Det er med å skaper flere muligheter også på langsikt.  På nyåret vil mange starte på trener 1 og trenere på de yngste lagene skal ha håndball i praksis gjennom klubben. 

Tiger cup ble kjemepgodt mottat med over 90 påmeldte lag. Gode tilbakemeldinger på Topp håndball weekende i høst . På øverste nivå har 2.divisjon gjennomført en god sesong , så langt. Guttene på G16 Bring har også levert godt .2.divisjon troner øverst på tabellen frem til jul. Det passer derfor godt og avslutte året med en liten oppsummering fra Willy Refsnes som har jobbet i mange roller i klubben de siste 15 årene. 

Her oppsummerer willy årets sesong så langt : 

Kort oppsummering:

 

Etter nesten 17 mnd. uten kampaktivitet og redusert treningsaktivitet for spillerne, ble det seriestart i sept.

 Vi var usikker på hvor vi stod i forhold til alle de andre lagene etter så lang «covid» pause?

 Men når vi oppsummere sesongen så langt, må vi si oss godt fornøyd med resultatene.

 

Vi står etter 11 kamper, med 9 solide seirer og 2 tap. I begge kampene vi tapte ser vi at vi er på høyde og egentlig bedre enn motstanderen..

Men i håndball handler det om å sette sine målsjanser og unngå feil bakover som framover, noe vi ikke klarte i disse kampene.

 

Vi har beholdt hovedstammen av spiller siden nedstengningen i 2020, og i tillegg fått mange nye spennende spillere.Noen nye som har erfaring, men de fleste i årets stall er spillere født 02/03.

 Vi har en treningsvillig og ambisiøs grupper spillere som har ET mål i denne sesongen – opprykk til 1. div.

 

VI har også prestert godt i 3. div., her har vi også store muligheter for opprykk til 2. div hvis første laget klarer sin målsetning.Vi ser fram til en spennende avslutning på sesongen i 2022. Eneste usikkerheten nå er om vi får fullført den pga av «covid?

 

Ønsker alle en fredfull og riktig God jul og et godt nytt år !

 Hilsen spillere, trenere og støtteapparatet i 2. div Utleira


 
0 Kommentar

Påmelding treningsstudio for 2022 er nå åpnet

Postet av Utleira IL den 30. Des 2021

Her er link for påmelding til treningsstudio i 2022.
https://app.rubic.no/Public/Events/2792

Det er ordnet slik at alle som hadde treningsadgang i desember har fri adgang de første dagene i januar. Alle som bestiller innen søndag vil få oppdatert treningsadgang fra mandag 3. januar.0 Kommentar

Jul i Tigerskolen

Postet av Utleira IL den 13. Des 2021

Tigerskolen er et sportslig utviklingstiltak i Utleira IL, og en del av det ukentlige treningstilbudet til våre utøvere. Dette i tillegg til andre tiltak og aktiviteter som er åpen for alle.

Tigerskolen inviterer alle til gratis åpen hall med mange lekaktiviteter, og organisert treningsaktivitet i håndball og futsal (for utøvere i Utleira IL og samarbeidsklubber) i Utleirahallen klokken 11:00-15:00 følgende dager:

  • 20-23. desember (mandag – torsdag)
  • 27-30. desember (mandag – torsdag

Åpen kiosk alle dager. 

For påmelding til organisert treningsaktivitet for utøvere født 2010-2007 følg linken under

https://www.superinvite.no/#/invitation/07dd4d5a72f5740ef0f035f201951476 

Alle som ønsker å delta på den organiserte treningsaktiviteten må melde seg på. Det er viktig at man melder seg av om man blir forhindret til å delta. Vi kan da gi plassen til utøvere som eventuelt står på venteliste. Eventuell avmelding gjøres via SMS til 97 13 22 130 Kommentar

Bylagssamling med fire fra Utleira J/G 06

Postet av Utleira IL den 11. Des 2021

10 -12 Desember var det klart for samling for spillere som har markert seg gjennom klubb lag og på samlinger i regi Region nord gjennom høsten. Utleira fikk med fire spillere . Samlingen ble desverre avlyst da det ble vanskelig å gjennomføre med de nye corona reglene.  

Uansett er det veldig gøy at unge spillere som bruker tiden sin på håndball i Utleira markerer seg å får slike muligheter. Vi gratulerer treningsmiljøene på J/G 06 med et godt stykke arbeid i treningshverdagen som gir spillere slike muligheter. Samtidig har begge miljøene flere spillere som deltar på skyggesamlinger som er samlinger for spillere som også kan ta steget opp. 

Amund, Alette , Erle og Eline bruker mye tid på håndball. Felles for dem alle er at de engasjerte og positive bidragsytere i sine treningsmiljø i hverdagen.  Vi får håpe at samlingen blir gjennomført på et senere tidspunkt. 

Under kan du lese om spillerutviklingsmodellen i Region nord :


https://www.handball.no/regioner/region-nord/utvikling/Spillerutvikling/om-spillerutvikling/
0 Kommentar

Oppdatert 14. desember: Nye koronarestriksjoner i Utleira IL

Postet av Utleira IL den 9. Des 2021

Man holder seg hjemme om man har karantene, symptomer og/eller er syk.

Avstand og sosiale kontakter
Hovedregelen er at man alltid skal holde en meter avstand til hverandre. Det er viktig med god hånd og hostehygiene. Viktig med god ventilasjon og gode rutiner for renhold. Personer med risiko for alvorlig sykdomsforløp og uvaksinerte bør skjerme seg. Man skal begrense antall nærkontakter, men ikke isolere seg. Møt helst folk ute.

Munnbind
 
Påbud om bruk av munnbind når det ikke er mulig å holde minst 1 meter avstand i hele idrettshallen, foruten på hallflatene. Påbudet gjelder også for ansatte og frivillige med mindre det er tatt i bruk fysiske barrierer.

Arrangementer og sammenkomster
 
Det anbefales å redusere antall nærkontakter. Mer tid bør brukes hjemme. Det betyr at en også må begrense antall besøk, sosiale sammenkomster og arrangementer en deltar på.

Maksimalt 20 personer innendørs på privat sammenkomst på offentlig sted, i lånte eller leide lokaler. Utendørs kan man være maksimalt 50 personer. Arrangøren skal sørge for at alle som er til stede ved arrangementer skal kunne holde minst 1 meters avstand til andre som ikke er i samme husstand eller er tilsvarende nære

Maksimalt 20 personer på offentlige innendørs arrangementer uten faste tilviste sitteplasser og 50 personer ved bruk av slike sitteplasser. Arrangøren skal sørge for at alle som er til stede ved arrangementer skal kunne holde minst 1 meters avstand til andre som ikke er i samme husstand eller er tilsvarende nære. Arrangører skal sørge for en oversikt over hvor det enkelte publikum eller gjest sitter ved offentlige arrangementer hvor alle i publikum sitter på faste, tilviste sitteplasser. Munnbind påbys også innendørs på arrangementer

Karantene
 
Felles regler for isolasjon og karantene uavhengig av virusvariant. Karanteneplikt for husstandsmedlemmer og tilsvarende nære med mulighet for å teste seg ut etter 7 dager. Øvrige nærkontakter kan teste seg ut etter 3 dager, men fortatt være i fritidskarantene til negativ test etter 7 dager.

Toppidrett
 
Aktiviteten, både kamper og treninger, går som normalt. 

Kamper og arrangementer avlyses
 
All kampaktivitet, unntatt toppidrett, avlyses eller utsettes. 
 
Tiger Cup og Jul i Tigerskolen er avlyst.

Treninger for barn/ungdom født 2006-2016
 
Barn og unge i barnehage- eller grunnskolealder kan ha organiserte fritidsaktiviteter, som for eksempel fotballtrening eller korpsøvelse, men det blir anbefalte begrensninger i hvor mange som kan være med. Hvis aktiviteten foregår innendørs bør det være maks 20 stykker, med mindre alle deltakerne er fra samme kohort i skole eller barnehage. Aktiviteten i Tigerskolen avlyses i perioden, men lagene som ønsker det kan ha lagstreninger. 

Treninger for ungdom, født i 2005 og eldre
 
Alle som er ferdig med grunnskolen bør holde meteren også ved gjennomføring av fritidsaktiviteter. Det betyr for eksempel at de ikke bør spille fotball eller håndball, hvor det er vanskelig å holde meteren. Det er opp til lagene om de ønsker å holde koronatilpasset aktivitet i perioden. Vi oppfordrer alle til å komme seg ut i frisk luft. Men det er viktig å holde god avstand til hverandre, også når man er ute. Alternativt kan man trene teknisk og fysisk basistrening i mindre grupper, der det er mulig å holde god avstand. 

Treninger for voksne
 
Det anbefales av all aktivitet i grupper for denne gruppen avlyses.
 Sterk % Stødig og Linedance avlyser alle sine aktiviteter i perioden. 

Tigerskolen
 
All aktivitet i Tigerskolen innstilles fa dags dato. Dette gjelder også Ekstra og Pluss-aktivitet på fredager, i tillegg til Tigerøktene på hverdagene. 

Utleirahallen treningssenter
 
Holdes åpent for individuell trening, der man hele tiden skal holde minimum 1 meter avstand, og minimum 2 meter avstand til de som trener med høy intensitet. Høy intensitet i denne sammenheng er høy puls/pust. Det er viktig at alle forholder seg til god hånd og hostehygiene, samt er flink med renhold av utstyr før og etter bruk. Alle som er i karantene, syke eller har symptomer skal holde seg hjemme. 

Det vil komme nye bransjeveiledere for blant annet treningssenter som kan bidra til ytterligere innstramminger. Det samme gjelder lokale forskrifter om situasjonen blir verre lokalt. 

Forsvarlig smittevern ved gjennomføring av treninger.
 
Alle bruker desinfeksjonsspray ved inngangen og bytter deretter sko. Videre går man opp trappa og ut på tribunen der man setter seg i samme område som de andre i treningsgruppen, skifter og gjør seg klar til aktivitet. Man venter til laget som har banen er ferdig med sin økt har gått til sitt område på tribunen, før man går ut på banen. Etter treningen går man ut i første etg mellom banene. Man skal holde avstand før og etter trening. Under trening følger man de avstandskravene som er for den aktuelle alderen. Man ønsker å begrense gruppene til maks 20 utøvere pr gruppe.  Et minimum av trener og støtteapparat deltar på treningen i forhold til behov og nødvendighet. 
0 Kommentar

Stengte garderober

Postet av Utleira IL den 9. Des 2021

Etter at de nye reglene kom for korona har vi valgt å holde alle garderober stengt . 


https://www.trondheim.kommune.no/aktuelt/korona-samleside/lokale-pabud-og-anbefalinger/


0 Kommentar

A-lag herrer ønsker flere spillere

Postet av Utleira IL den 3. Des 2021

Utleira IL fotball A-lag Herrer ønsker flere spillere med på laget

Spillergruppen teller ca. 20 spillere og består i hovedsak av spillere som har spilt barne- og/eller ungdomsfotball i klubben, samt spillere som naturlig sogner til vårt nærområde.

Laget spilte i sesongen 2021 i 5 divisjon avdeling 2 og endte til slutt på 3 plass. Vår ambisjon og uttrykte mål for den kommende sesongen er å kjempe om opprykk til 4 divisjon. På sikt ønsker vi å være et stabilt og godt lag i denne divisjonen.

Vi er en solid og treningsvillig gruppe som jobber hardt for å nå våre mål, og ønsker flere spillere med samme ambisjoner som oss med på laget.

Vi har 3 lagstreninger i uka, og starter sesongoppkjøringen i begynnelsen av januar 2022. I tillegg til lagstreningene har vi egne utviklingsøkter for spillere fra G16, G19 og A-lag som vil litt ekstra.

Vi har et solid team rundt laget med hovedtrener, assistenttrener, lagleder og oppmann.

Virker dette interessant for deg, ta kontakt med oss for en prat.


Sportslig hilsen

Geir Kojen

Hovedtrener A-lag Herrer

971322130 Kommentar

En meget viktig borteseier

Postet av Utleira IL den 3. Des 2021

Etter en liten kamp pause var det klart årets siste 2.divisjonskamp borte mot Orkanger. Det har vært ei vrien nøtt for Utleira å få med seg et godt resultat fra Orkanger Idrettspark tidligere. Kampen starter litt trått, men det løsner for Utleira med tre scoringer på rad av en heltent Eirin Skogen som gir Utleira en 4 målsledelse halveis i 1.Omgang. Utleira går til pause med en soleklar 11-17 ledelse. 

Kampens målgarantist ble Eirin Skogen med hele 10 Fulltreffere. 

Karen Forseth spilte sin første kamp for Utleira å gjorde sine saker meget bra. Et godt samarbeid med Byåsen Håndball Elite har gjort dette mulig.  5 mål i sin første kamp. 

Orkanger får det første målet i 2.omgang, men det er stortsett det de får med seg. Utleira med Eirin i spissen har ingen planer om å legge seg bakpå i 2.omgang. Ledelsen øker jevnt og trutt utover i omgangen. Det ender med en soleklar 20 - 32 seier. Med dette så tar laget pause på tabeltopp . Nå går laget inn i en uke med egentrening før de skal spisse formen inn mot andre halvdel av sesongen. 


Kampfakta kan du lese her : 

https://www.handball.no/system/kamper/kamp/?matchid=7377933
0 Kommentar

Ekstraordinært årsmøte 26. januar kl 19.00

Postet av Utleira IL den 1. Des 2021

Ekstraordinært årsmøte
26. januar 2022 kl 19.00
Utleirahallen,klubbhuset

Påmelding til leder@utleira.no t.o.m 25. januar.


Sak: Beslutte å øke kunstgressarealet rundt 11'er bane med over 1500 kvm for treningsfelt. 

I forbindelse med at Utleira Kunstgress 11'er bane skal renoveres til sommeren er det forslag om å utvide arealet for kunstgress slik at det blir et større treningsareal, hvor man kan ha oppvarming, basisøvelser, 3v3-spill og fotball tennis. Dette området anslås til i overkant av 1500 kvm og det er søkt om spillemidler for dette området som treningsfelt. 

Selv om anleggsutvalget og hovedstyret, samt fotballavdelingen støtter disse planene er det viktig at et ekstraordinært årsmøte godkjenner planene, ettersom det er knyttet ekstraordinære kostnader til dette.  Trondheim kommune har disponert nye arealer for kunstgress med en leiepris på kr 0,-  

På bakgrunn i våre vedtektertolker hovedstyret det slik at årsmøte skal fatte et vedtak i en sak av slik økonomisk omfang og betydning.
§ 19 Disposisjoner av vesentlig betydning, ekstraordinær karakter eller betydelig omfang
1) Disposisjoner av vesentlig betydning, ekstraordinær karakter eller betydelig omfang i forhold til idrettslagets størrelse eller virksomhet, kan kun vedtas av årsmøtet.

Fullstendige saksdokumentasjon kommer innen 8. desember, en uke før møtet.
https://www.utleira.no/storage/files?uid=1100128935&pfi=631820 Kommentar

Levert av IdrettenOnline