Det blir en innholdsrik håndball helg

Postet av Utleira IL den 30. Okt 2021

Vi hadde kick off på håndballhelga med stappfull Tiger ekstra Håndball Fredag med ivrige unge spillere som møttes for å ha litt ekstra balltrening. Målvakt er som sagt et av våre satningsområder. De fikk i går ny økt med full fokus samtidig med at utespillere jobbet med sitt.  

Våre eldre lag har flere kamper i helgen. juniorlaget har dratt nordover for å spille tre kamper mot Mosjøen og Bossmo & Yttern. Utleira J15 spiller  i dag kl. 17 00 mot J15 Charlottenlund i Varmbo Arena . Utleira G15 mot Melhus kl. 1800 i Utleirahallen tett fulgt av Utleira G16 som spiller mot Kolstad kl. 1930. Dette er fremtidens Utleira som legger ned mye tid og energi på sin idrett. Det er vel verdt å se alle tre lag mot god motstand fra andre klubber som også satser friskt på ungdomshåndball i Trøndelag. 

Søndag håper vi alle at hallen fylles til siste sete da 2.divisjon møter elverum kl. 13 00 i Utleirahallen. 

Ønsker alle en strålende håndballhelg ! 

https://www.facebook.com/events/1913832975445200?ref=newsfeedForeldrewebinar: Støtt idrettsungdom rundt vekst, kosthold og bekymringer

Postet av Utleira IL den 29. Okt 2021

Save the date: mandag 8. november kl 19.00-20.45!

For deg som idrettsforelder kan det oppstå usikkerhet rundt ungdommer og deres forhold til mat, kropp og mental helse. Ungdommene er i en sårbar utviklingsfase, og det hersker mange myter om kosthold, trening og dietter. Hvordan kan vi som foreldre møte ungdommen gjennom disse årene?

Etter dette webinaret tar du med deg praktiske tips og råd til din idrettsungdom. Du vil blant annet få innsikt i hvordan trening bør tilpasses utviklingsfasen, hvordan vite at ungdommen spiser nok og variert og hvordan kommunisere med ungdommen rundt kropp og vekt.

Du får også en unik mulighet til å kunne stille konkrete spørsmål du måtte ha til våre kvalifiserte foredragsholdere.

Foredragsholdere

Halvard Grendstad, forsker ved Norges idrettshøgskole

Kristin L. Jonvik og Katja S. Ødegaard, rådgivere Sunn idrett

Mathias Almenningen, rådgiver i psykologi

DELTAKELSE ER GRATIS, MEN KREVER PÅMELDING INNEN 4. NOVEMBER HER.

Kun de som har meldt seg på vil få lenken til arrangementet på mail (den legges ikke ut her).

KILDE: https://sunnidrett.no/foreldrewebinar-stott-idrettsungdom-rundt-vekst-kosthold-og-bekymringer/Storkamp mot Elverum på søndag i Utleirahallen

Postet av Utleira IL den 26. Okt 2021

Nå kommer kampen alle har ventet på i håndballmiljøet i Utleira. På søndag kommer storklubben Elverum på besøk med sitt hardtsatsende damelag. Våre spillere har gledet seg lenge til å få måle kreftene imot Elverum. Begge lag har hatt en meget god start på sesongen å er tabellnaboer med Utleira som serieleder. 

Kantene med sofie i spissen ønsker masse tempo og hurtig håndball 

2.divisjon ønsker å fylle hallen å håper at alle som en kommer på kamp på Søndag for å støtte våre spillere i kampen mot Elverum. Målet er å fylle hallen  med engasjerte Utleira supportere fra topp til bunn på tribunen. 

Ingvild Følstad vil nok styre mye av banespillet fremover. 

Vi kan garantere at Eirin Skogen vil jobbe maksimalt for å vinne hver ball. 

Willy og Marie vil engasjere sine tropper fra benken. 


Det blir loddsalg og høy stemning i hallen på søndag! Kampstart kl. 13 00 i Utleirahallen . 

Meld din ankomst under 

https://www.facebook.com/events/1913832975445200?ref=newsfeedTiger ekstra håndball med full hall Fredag

Postet av Utleira IL den 25. Okt 2021

Det er smått imponerende når man ser ønske om aktivitet rett før ei stor kamp helg 

i Utleirahallen. Store som små møtte opp for å ha ei ekstra balløkt. Det ble gjennomført øvelser som er kamp relaterte og et ekstra fokus på Målvakter. De neste fire fredagene vil det være målvaktstreninger samtidig som de andre posisjonen på banen får øvd med ball.  Tiger ekstra håndball er en felles time hver fredag. 

Har du lyst å bli med , så er det bare å melde seg på i linken under. 

https://www.superinvite.no/#/invitation/38f629170ac3ab74b9d6d2cc411c2f3cBli med på innebandy!

Postet av Utleira IL den 25. Okt 2021Futsal i Utleira

Postet av Utleira IL den 25. Okt 2021

OPPDATERT 26.10.21

All innendørs fotballaktivitet på sportsdekke betegnes som futsal. Bakgrunnen for dette er å definere futsal som egen aktivitet, som vil gi økonomisk tilskudd og fordeler i kommende hallfordelinger. Fotball og futsal er definert som to ulike idretter i Norges Fotballforbund, og ved å følge dette på klubbnivå vil vi oppnå større politisk innflytelse. 

Futsalaktiviteten har siden 2015 gitt fotballavdelingen i Utleira IL større kostnader enn tidligere. Dette uten at treningsavgiften har blitt økt tilsvarende. For å sikre god drift, er treningsavgift nødvendig om vi skal opprettholde futsalaktiviteten.


 
I Utleira IL er det mulig å søke støtte til treningsavgift for utøvere i økonomisk vanskelig situasjon. 

 Avgiften fordeles på følgende måte:

G/J 2008-2012 Kr. 200,-
 
Tilbudet innebærer trening i gymsal eller hall for sitt årstrinn, og temaøkter på tidlig ettermiddag i Tigerskolen for utøvere i aldersgruppen 2008-2009.

G 2006-2007 og J 2005-2007 Kr. 500,-
 
Tilbudet innebærer trening i hall og eventuelle treningskamper.

G19 og Damer Kr. 1500,-
 
Tilbudet innebærer trening i hall og deltagelse i seriespill.

 

Alle som skal være med på futsal vinteren 2021/22, følger linken under for påmelding.

https://app.rubic.no/Public/Events/2533 Spennende kamper i innspurten

Postet av Utleira IL den 22. Okt 2021

Fotballsesongen går mot slutten, og flere av våre lag skal ut i spennende kamper til uka.

Damer senior har hatt en strålende start på kampene i sluttspillet om opprykk til 2 divisjon. Med 3 seire av 3 mulige og 9 poeng, vil mye avgjøres når Tiller er motstander på Utleira kg mandag klokken 20:00. Tiller ligger på 2 plass med 6 poeng.

På tirsdag og onsdag er det semifinaler i OBOS-cup. Begge kampene spilles på Utleira kg.

G14 møter Vestbyen tirsdag klokken 20:00, og J15 møter Ranheim onsdag klokken 20:00.

Klarer noen av lagene å kapre en plass i finalen?

 

Vi ønsker alle lagene lykke til.Det ble en knallgod start på Tigerskolen

Postet av Utleira IL den 22. Okt 2021

Det er gjort mye  forarbeid i Utleira Idrettslag for å få et tilbud som skal gi alle unge utøvere 

et felles opplegg for der tilbudet inneholder Forebyggende , Bevegelighet, Styrke og basis teknikk med ball. Håndball hadde oppstart i går . Spillere i alderen 9-11 år og spillere 12 - 14 år er målgruppe. 

Det er viktig på flere områder å skape et slikt felles tilbud for unge utøvere. Det er sosisalt og samtidig utviklende for hver enkelt utøver. Samtreninger på tvers av aldersgrupper gir større muligheter for å bygge et stort felleskap der alle får de samme tilbudene i oppveksten.  

På hver trening får deltager servert et enkelt måltid i forkant av trening. Alle deltagere får også Tigerskolen T - Skjorte av klubben. Vi anbefaler alle å gi det lille ekstra får å få med seg tigerskolen. Generelt bra for alle barn og ungdom. 

Stor tetthet i instruktører for å ha mulighet til å følge opp flest mulig underveis . Veldig gode tilbakmeldinger og flinke instruktører som jobber med å se deltagere. 

Vi sier oss godt fornøyd med starten av Tigerskolen som helt sikkert vil utvikle seg og  bli et sterkt tilskudd i barne og ungdomsidretten i Utleiras Idrettslag i fremtiden. Masse liv i hallen på klubbkveld Mandag

Postet av Utleira IL den 20. Okt 2021

Mandag var det oppstart på  felles klubbkveld som vil si at  alle lag er involvert. Lagene deler hall hver mandag  gjennnom sesongen. De som ikke har trening Mandag på de elste klassene er da inkludert via hospitering. Det var full rulle fra start til mål. Ekstra artig var det å se de yngste på 7 og 8 år som kom  inn i hallen med sine foreldre for å blir en del av felleskapet fra første stund istedetfor å ha sine økter i en gymsal. 

Det å dele hall gir også muligheter for samspill mellom lag. Samtidig blir det naturlig med mer individuell trening tilpasset plass man har til rådighet. 


Masse liv i hallen og en fin muliget for både trenere, klubb, sportslige ledere , foreldre og spillere å knytte 

tettere bånd over tid. Utleira Håndball har et sterkt ønske om å knytte lagene tettere sammen i fremtiden for 

å øke mulighetene også på langsikt. Klubbkveld var et sterkt ønske fra sportsutvikler i håndball som et ledd i å samle håndballen i nærmijljø . 

Det var full rulle på begge baner hele kvelden. 


Sportslig leder Trond Kvam var mektig stolt å glad da han kom til hallen å så all aktiviteten som pågikk i hallen på Mandag.  Dette kan bli bra for Utleira på mange måter i fremtiden. Øker antall plasser på Tiger Extra Futsal

Postet av Utleira IL den 19. Okt 2021

Plassene til Tiger Ekstra Futsal på fredager ble fulltegnet på få dager. Det er gledelig å se at tilbudet ble godt mottatt, og at det er en god spredning på alder og kjønn. Opprinnelig var det satt en grense på 25 plasser, men vi har nå valgt å øke denne til 30 spillere per gruppe. 

Minner om at det er viktig at spillere som er påmeldt, men som ikke får anledning til å komme, gir beskjed om dette. Da kan vi tilby plassen til spillere som eventuelt står på venteliste. 

Eventuell avmelding gjøres per SMS til 97 13 22 13 eller e-post sport@utleira.no

Vi ser frem til oppstart fredag 22. oktober.

Følg linken under for påmelding til Tiger Ekstra Futsal

https://www.superinvite.no/#/invitation/29a9f8c8460e5e2be4edde557fd83712

Tiger Ekstra Futsal er gratis treninger hvor spillere i alderen 9-14 år (2012-2007) kan melde seg på. Treningene gjennomføres i Utleirahallen på fredager, og tilbudet er gratis for alle medlemmer i Utleira IL og samarbeidsklubben Othilienborg IL. 

Hovedfokus på treningene vil være individuell ferdighetsutvikling og basistrening innen futsal. Spillere og trenere fra Utleira Futsal Elite vil utgjøre deler av teamet som har ansvaret for gjennomføringen av treningene. 

Vi deler opp i to treningsgrupper:

9-11 år (2010-2012) klokken 17:45-18:45

12-14 år (2007-2009) klokken 18:45-19:45

Maks antall deltakere per gruppe er 30 stk.

Tiger Ekstra Håndball starter posisjontrening på fredager

Postet av Utleira IL den 19. Okt 2021

Nå skal vi ta for oss posisjoner på banen. Vi starter med målvakt teknikk på Fredager ledet av Sunniva Kalland 

Skilleås i spissen. Hun med oss skal starte et målvakts team i klubben i alderen 11 - 16 år . oppstart nå på Fredag. Det blir fokus på teknikk tilpasset målvakter. Når vi får etablert et team skal vi ha egen samling for målvakter i klubben. Alle trenere og foreldre må bidra til at vi får motivert enda flere til å ønske å stå i mål. 

vi gleder oss til å sette i gang. Målet er på sikt å invitere Senior sin målvaktstrener Annick lipman til å komme med tips og råd til våre unge målvakter. 


Ingvild holmen viser her at man gir alt for å redde ballen. 


Hannah tornes har gjennom vår partner avtale med Byåsen Håndball Elite fårtt prøvd seg på treninger på øverste nivå i norge. 

Målvakter trenger masse oppfølging og læring som alle andre posisjoner på banen. så dette gleder vi oss til å jobbe med. vi lover at det snart blir oppstart av påosisjontrening også for bakspillere, strekspillere og kantspillere. vi skal skape muligheter for alle posisjoner på banen. 


Meld på de som ønsker målvaktstrening på tigerekstra på Fredager.  vi har lagt ut påmelding for de neste 4 ukene. Det er vanlig Tigerekstra for de andre posisjonene. 

https://www.superinvite.no/#/invitation/38f629170ac3ab74b9d6d2cc411c2f3c


Vel møtt! Tilrettelegger for egenaktivitet

Postet av Utleira IL den 18. Okt 2021

I Utleira IL ønsker vi å legge til rette for at utøvere i ulik alder skal kunne drive med uorganisert egenaktivitet på fritiden. Som et ledd i dette vil lysene på 11er-banen stå på fram til klokken 21:00 hver fredag og lørdag.

I perioder med snø og hvor banen ikke er brøytet,  ønsker vi ikke at det skuffes plass med eget utstyr. Dette da det vil skape problemer med is og klumper hvor snøen samler seg i dunger. 

Håper å se flere store og små drive egenaktivitet på banen.

Det ble en overbevisende hjemmeseier

Postet av Utleira IL den 18. Okt 2021

Etter årets svakeste kamp mot et Sverreborg på Tirsdag som fikk en drømedag på jobb var våre spillere tilbake på rett spor etter å ha forbredt seg godt siden Tirsdag. Sulten var tilbake i øynene og viljen til å stå samlet og gjøre jobben bakover var på plass. Det ble en forykende start på kampen med veldig bra ankomstspill og gode kontrapasninger fra Målvakt Hannah Tornes. Vi fikk brukt tempoet i laget. Fart er noe som passer våre spillere godt. Det gir et stort hjemmepublikum en type håndball som gir mersmak.  Det står 16 - 8 på tavla til pause. 

Det som ofte skjer i håndball når det ene laget har kontroll er at kvaliteten ofte daler litt i andre halvdel. Fortsatt skaper laget mye, men er litt mer unøyaktige i avgjørende pasninger, skudd som gjør at omgangen totaltsett blir litt jevnere. Utleira har god kontroll hele kampen og vinner komfortabelt 28 -16 . Nå venter en meget viktig treningsperiode med forbredelser til toppkamp mot Elverum den 31.Oktober. 

Hannah Tornes blir stadig bedre. Hun takker sin målvaktstrener Annick Lipman for fremgangen og det gode samarbeidet de har opparbeidet over tid.  lipman jubler i bakgrunn etter nok en god redning av Hannah. 

Andrea Sunde 17 år fra Ålesund tok med seg håndballskoa til Trondheim før sesongen for å utvikle seg som håndballspiller. I går fikk hun sitt gjennombrudd i 2.divisjon. 

Ingvild følstad var i scoringshumør i går å ga seg ikke før hun hadde 8 baller i kassa. 

Hannah tornes ble kåret til kampens beste spiller . 

Alle med hjertet i Utleira bør sette av den 31.Oktober kl. 13 00 i Utleirahallen. Da trenger laget full hall i ryggen mot tabellnabo Elverum. 


Her kan du lese kamprapporten. 

https://www.handball.no/system/kamper/kamp/?matchid=7377908Temaøkter futsal i Tigerskolen

Postet av Utleira IL den 17. Okt 2021

Temaøktene i futsal i Tigerskolen for gutter og jenter i aldersgruppen 2008 – 2009 starter opp inne i Utleirahallen i uke 43. Temaøktene er for utøvere som melder seg på vårt futsaltilbud i vinterhalvåret.

Temaøktene fokuserer på individuell ferdighetsutvikling både teknisk, taktisk og fysisk innen futsal.

Gjennom øktene blir utøverne også kjent med hverandre på tvers av ulike lag i avdelingen, da utøvere i ulik alder trener sammen. Øktene ledes av interne og/eller eksterne trenere.

Jentene har temaøkt på tirsdager og guttene på onsdager.

En dag med temaøkt ser slik ut:

  • 15:15 Oppmøte på tribunen. Ferdig skiftet og klar til aktivitet
  • 15:20 Gjennomgang av dagens trening med tema og momenter
  • 16:30 Treningen slutter

 Nærmere informasjon om temaøktene vil bli sendt de aktuelle lagene i starten av uke 42.

Håndballspillere fra Utleira IL på regional landslagsamling

Postet av Utleira IL den 15. Okt 2021

Regional Landslagssamling i håndball er steget unna LK som er landslagsamlinger.  Det er spennnede og lærerikt for unge spillere å få bli med på slike samlinger. Der kommer også landslagstrenere for yngre landslag i Norge innom på noen samlinger i løpet av en sesong. De som ikke når opp på RLM samlinger kan få muligheten på Regionale Utfordrer samlinger.  Spillere som blir tatt ut på Regionalt landsalg møtes på dagsamlinger som består av to treningsøkter og noe teori rundt tema på samlinger.

Vi gratulerer alle våre spillere og trenere med uttaket .

https://www.handball.no/globalassets/region-nord/utvikling/spillerutvikling/regionalt-landslag/20212022/2021-10-28_rlm-j2006.pdf


https://www.handball.no/globalassets/region-nord/utvikling/spillerutvikling/regionalt-landslag/20212022/2021-10-28_rlm-g2006.pdf


https://www.handball.no/globalassets/region-nord/utvikling/spillerutvikling/regionalt-landslag/20212022/2021-10-18_rlm-g2005.pdf

 Tiger Ekstra Futsal sparkes i gang

Postet av Utleira IL den 14. Okt 2021

Fredag 22. oktober sparker vi i gang Tiger Ekstra Futsal. Dette er gratis treninger hvor spillere i alderen 9-14 år (2012-2007) kan melde seg på. Treningene gjennomføres i Utleirahallen på fredager, og tilbudet er gratis for alle medlemmer i Utleira IL og samarbeidsklubben Othilienborg IL. 

Hovedfokus på treningene vil være individuell ferdighetsutvikling og basistrening innen futsal. Spillere og trenere fra Utleira Futsal Elite vil utgjøre deler av teamet som har ansvaret for gjennomføringen av treningene. 

Vi deler opp i to treningsgrupper:

9-11 år (2010-2012) klokken 17:45-18:45

12-14 år (2007-2009) klokken 18:45-19:45

Maks antall deltakere per gruppe er 30 stk.

Følg linken under for påmelding til Tiger Ekstra Futsal

https://www.superinvite.no/#/invitation/29a9f8c8460e5e2be4edde557fd83712

VIKTIG AT DE SOM ER PÅMELDT, MEN IKKE KAN STILLE, MELDER SEG AV SLIK AT DET ÅPNES PLASS FOR ANDRE.

Avmelding gjøres med e-post til sport@utleira.no eller SMS til 97 13 22 13
Godt fornøyd med 289 påmeldinger i høstferien

Postet av Utleira IL den 12. Okt 2021

Tre dager går fort når man har det gøy. I høstferien har vi hatt trening for aldersgruppa 

9 - 15 år år i Utleirahallen.  Det har vært mye balltrening, kamper, fysisk trening og nye vennskap har blitt knyttet på tvers av lag og klubber. Felles treninger for jenter og gutter alle tre dager. 

Det har vært en fantastisk innsats på alle deltager og instruktører.  

Det var en meget tøff fysisk økt på Mandag som viste at det er mange tøffe unge håndballhoder som vokser opp rundt om i Trondheim og nærmiljø .  Ikke en ga seg eller viste tegn til å stå av økta. Alle fullførte med glans.  I dag  avsluttet vi med turnering og kåringer .  Det ble scoret masse flotte mål . Juniorene som var med som trenere ble imponert når de så J/G 06 spille intern kamp på tirsdag, De mente det var et mye høyere nivå enn da de selv var 15 år . Det lover godt for trøndersk håndballfremtid. 

Ingen fikk noe gratis i dagens kamper . Det var full trøkk fra start til mål. 

Det har vært mange foreldre innom for å se på alle dager. Tilbakemeldingene har vært utelukkende positive. Vi gleder oss til å kjøre flere lignende tilbud også i fremtiden.  Det har vært god stemning og treningsglade  barn/ungdom  alle tre dager. 

Pep talk, forbredelser og stor fremgang på blant annet de yngste som i dag etter tre dager med øving hadde fått inn gode rutiner på oppvarming . Noe juniorspillerene brukte god tid på å lære bort til de yngste. 

Det er bare å glede seg til neste gang. Takk til alle som tok turen ! 

Har ditt lag lyst å spille håndball i mellomjula, så anbefales tiger cup

https://tigercup.cups.nu/startFint å få praksis som trener

Postet av Utleira IL den 11. Okt 2021

Det er stor aktivitet i Utleirahallen i høstferien. Håndballavdeling er veldig opptatt av trener utvikling og gir flere muligheten med veiledning og et oppsatt treningsprogram muligheten til å lede barn og ungdom i håndballaktivitet. Skal nye generasjoner få lyst til å bli trenere en gang i fremtiden er det viktig å gi dem muligheter for å praktisere på trening. Tigerpluss i høstferien er en meget fin arena å skape mestring også for nye trenere. 

Malin , Maria , Tuva , aurora og Julie styrer både økter og kiosk i løpet av tigerpluss høstferien . spillere som deltar er veldig fornøyd med jobben de gjør . 


Det har vært meget bra gjennomført av ungdommene som til daglig spiller junior og senior håndball i Trondheim. De har god flyt i øktene og spillere som deltar får mange fine øvelser og tilbakemeldinger underveis i aktiviteten.  Dette og at vi også har flere ungdommer med rundt lag i klubben håper vi skal være starten på en lang rekke av nye og spennende klubb trenere for Utleira i fremtiden , sier Sportsutvikler Asgeir Hatlen .

Her er Tuva i full gang med å instruere spillere i nye øvelser . 

Her oppsummerer Aurora og de yngste føler nøye med. 

Her får de yngste mye ros fra Julie når de prøver ut nye øvelser. 

Det å få hjelp under tekniske øvelser er noe de fleste uansett alder vil ha. 

Tuva og Maria har sammen de andre instruktørene skapt gode rammer der alle føler seg sett , hørt og samtidig hatt en tydelig plan på sine økter. 

Vi vil takke alle fem som har satt av tiden i en uke der de alle har en etterlengtet høstferie for å jobbe med de 250 som har meldt seg på økter i høstferien. Tusen takk for topp innsats ! Utleira sine J/G 06 spillere på lokal samling

Postet av Utleira IL den 7. Okt 2021

I håndball er første møte med Region Nord  noe som heter trenerskole når spillere er 13 - 14 år . Der er trenere på tvers av klubber med og trener spillere og blir samtidig godt kjent med hverandre. Veiledet av instruktører fra Region Nord. 

Guttene følger godt med når trenere fra Region Nord forteller om dagens økt. 


Nytt av året er lokal samling fra 15 år som gir trenere mulighet til å sende flere fra sine lag på samlinger som etter hvert vil ha uttak og to type samlinger litt senere.  15 åringene går inn i et fire års løp som ender opp i Regional Landslags Miljø og for ekstra heldige LK 06 ( Landslaget ). 

Magnus, Ludvik, Linus og Håkon syntes alle det var gøy å være med på Lokal Samling 


Utleira har to meget treningsvillige 15 årsgrupper med stort engasjement rundt begge lagene. Begge lag har hatt fokus på å få med flest mulig spillere inn på lokal samling, så flest mulig spillere får opplevd hvordan Region Nord tenker utvikling.  Dette kan være lærerikt både for trenere og spillere i respektive kull. 


Ingrid, Eline, Celine, Iben, Erle, Ingrid, Lena og Helle var alle godt fornøy med å delta på lokal samling. Utleira/Sjetne J06.

Det skal bli spennende å følge disse årgangene gjennom denne sesongen og videre. Lite tvil om at det er mange spillere som synes det er artig å bruke tiden sin sammen som lag og bli bedre i håndball over tid. 

Vi ønsker alle spillere og trenere lykke til videre med lokal samlinger . 

Her kan dere lese mer om opplegget :

https://www.handball.no/regioner/region-nord/utvikling/Spillerutvikling/spillerutviklingsmodell/om-spillerutvikling/Målet om opprykk lever

Postet av Utleira IL den 5. Okt 2021

Vårt damelag i fotball er klar for sluttspill i årets 3 divisjon. Laget kom på andreplass i sin avdeling i grunnspillet, og er sammen med Strindheim og Ranheim klar for sluttspill.

Med seg får de Tiller, Steinkjer og Malvik, som ble de tre beste lagene i den andre avdelingen.

Vinneren av sluttspillet blir kretsmester og rykker opp til 2 divisjon.

 

Lagets ambisjon og mål for sesongen er opprykk. Trener, Rune Burkeland tror at alle kampene i sluttspillet blir jevne og tette, og mener det er vanskelig å peke på en klar favoritt. Presterer vi opp imot vårt toppnivå og fokusere på en kamp av gangen, er sjansene for å nå målet så absolutt til stede.

 

Laget åpner med kamp hjemme på Utleira kg mot Strindheim onsdag 6. oktober klokken 20:00.


Videre spilles kampene slik:

Ranheim – Utleira mandag 10. oktober klokken 18:00

Steinkjer – Utleira torsdag 21. oktober klokken 20:00

Utleira – Tiller mandag 25. oktober klokken 20:00

Malvik – Utleira søndag 31. oktober klokken 16:00Vi du være en del av vår vekst og utvikling?

Postet av Utleira IL den 5. Okt 2021

Utleira IL har et enormt potensial med flotte anlegg, god økonomi, gode verdier og flere ansatte. Det er utviklet en ny, spennende strategi for de neste årene og det jobbes med å lage rutiner som løfter både styrearbeid og lagsarbeidet til neste nivå. Utleira IL ønsker spesielt å løfte kvaliteten knyttet til det sportslige tilbudet de neste årene. For å skape videreutvikling trenger vi engasjerte personer som ønsker å bidra i ulike verv.

Styreverv

Utleira IL søker nå etter engasjerte personer til ulike styreverv i avdelingene og i hovedlaget, samt valgkomite og kontrollutvalg. Personer som ønsker å bidra til nye anlegg , økt aktivitet, forsterke det sportslige tilbudet, forsterke det sosiale fellesskapet og forbedre samhandling/ kommunikasjon. Vi trenger folk med ulike egenskaper og kvalifikasjoner. Helt vanlige engasjerte folk som ønsker å bidra til utvikling og skape mest mulig idrettsglede. Vi oppfordrer spesielt kvinner, ungdommer og personer med innvandrerbakgrunn til å engasjere seg i idrettslaget.

Rutiner og kurs
Det jobbes kontinuerlig med en styrehåndbok, som skal gjøre det mye lettere for styrene å gjøre en god jobb, uten at man bruker unødvendig mye tid på oppgavene. Utleira IL tilbyr kurs og ønsker å bidra til at alle som tar på seg verv skal lykkes i oppgaven.

Tips
Vi trenger at alle medlemmer går gjennom sitt nettverk og tipser oss om de personer som kan gjøre en god jobb i et styre, komite eller utvalg i Utleira IL. Det er selvfølgelig også lov til å melde seg selv til tjeneste. Ta gjerne kontakt om du ønsker mer informasjon

Ser frem til å motta mange tips om gode kandidater og ikke minst tilbakemeldinger fra personer som ønsker å bidra til å skape verdens beste idrettslag for vår bydel.

Vi snakkes og høres

Hilsen
Utleira ILValgkomite

Kontakt 
Valgkomiteens leder Morten Rasch Eliassen - morten.eliassen @ bedriftsidretten.no 
Daglig leder Pål Wahl - leder@utleira.no

 Følstad styrer laget til sikker borteseier

Postet av Utleira IL den 3. Okt 2021

Molde HK Elite har et ungt , men meget spennende 2.divisjonslag som garantert vil skape utfordringer 

for mange lag i år. I dagens kamp startet Utleira bra, men varierte litt utover i omgangen.  til pause var stillingen 12 -12.  Utålmodighet i grunnspillet førte til en jevn omgang.


Ingvild Følstad har et meget godt Playmaker hode som skaper trygghet i hele laget. 

Ingvild Flåm var meget godt fornøyd med hvordan laget tok tak i kampen utover i 2.omgang.  5 mål i dag. 


I andre omgang fikk Utleira satt sitt spill og ble to nummer for store for Molde HK Elite. Stillingen til slutt ble 18 - 28 . Det er godt å se bredden i stallen da det i dag var fire spillere født i 2002-03 som var med til Molde. Det å jobbe med utvikling og prestasjoner er en god mix som Utleira håndball har stor fokus på.  Vi ønsker spillere og trenere god tur hjem. 

Tuva Wilmann er en av 2003 modellene som har kommet inn i årets stall.  Hun har tatt plass og viser gode fighter egenskaper . 

Neste hjemmekamp er 12.10 i Utleirahallen. 


Her kan dere lese kamprapport :

https://www.handball.no/system/kamper/kamp/?matchid=7377895Utleira håndball har fokus på styrketrening

Postet av Utleira IL den 1. Okt 2021

Det at klubben nå har et samarbeid med Trondheim idrettsklinikk gjør at vi har et bra tilbud til alle våre lag utenfor håndballflaten, sier sportslig leder Trond Kvam.  Det har nå vært en innføring i flere lag på jente/damesiden i klubben . Etter høstferien ønsker vi å introdusere guttelagene i klubben. Samtidig har vi oppstart av tigerskolen for 9 -11 år og 12 - 14 år. Mye og se frem til. 


   Onsdag var flere av våre seniorspillere på sin første økt med Idrettsklinikken. 

   På dette nivået er det tilbud om tilpasset trening til hver enkelt spiller . 

   Sindre Østerås er godt fornøyd med innsatsen og viljen til utvikling på våre spillere.  Tilbakemeldingene         etter økt var positive. 

I helga er flere av våre lag endelig klare for å spille seriekamper .Vi ønsker alle våre lag lykke til en etterlengtet kamp helg !