Smittevern-avtale Utleirahallen

Postet av Utleira IL den 31. Aug 2020

Vi trenger at alle lag signerer denne avtalen for å benytte hallen til trening og etterhvert kamper. 

Vi er ansvarlig for at alle regler satt av helsemyndigheter, idrettsforbund, særforbund og kommune overholdes. Det gir ingen mening å sammenligne med skole, barnehage, reiseliv eller uteliv. Vi må gjøre det idretten er forpliktet til for å ha åpent. Vi må vise at vi klarer dette slik at resten av idretten også etterhvert kan åpne. 

Viktig at dere informerer alle og at alle er med på denne dugnaden. 

Det er veldig strenge regler for å ha kamparrangementer og vi må derfor ha god kontroll rundt treningene før vi kan ta på oss å gjennomføre kamparrangementer i Utleirahallen. 

Ser frem til et godt samarbeid.
Håper vi slipper lokale utbrudd som setter aktiviteten i fare. 

Dokumentet finnes her.
https://www.utleira.no/storage/Preview?id=fe303574-d73d-41b6-acf8-f7b9535822e1

Signeres og legges i postkasse utenfor kiosken.

Avtaler ligger også i brosjyrestativet ved skohylla


0 Kommentar

Påmelding til allidrett er åpnet

Postet av Utleira IL den 25. Aug 2020

Vi beklager at dette har tatt lang tid, men det har vært viktig for oss å få avklart hallfordelingen i Idrettslaget og gymsalene fra Trondheim Kommune før vi kan legge ut påmelding. Det har også vært viktig å vurdere oppstart i forhold til smittevern og ulike tiltak som må gjennomføres for å ha en trygg og god aktivitet under uvanlige forutsetninger. Påmeldingen er nå åpnet og aktivitet starter 9. september.
Link til påmelding: https://app.rubic.no/Public/Events/1031 


0 Kommentar

STOPP - Registrer deg før du kommer inn på våre anlegg

Postet av Utleira IL den 24. Aug 2020

Alle skal nå registrere seg for å benytte våre anlegg, uansett om man er aktiv eller kun besøkende. Eneste unntak er barn opptil 12 år som slipper å registrere seg om de er sammen med en ansvarlig voksen som er registrert. 

Slik registrerer du deg

1) trykk inn registrer.utleira.no i din nettleser og skriv deretter inn navn, epost og telefonnummer. 

2) Etter førstegangsregistrering får du en melding om å laste ned en app (SESAM). Denne kan brukes enkelt ved neste besøk. Det er tre enheter som benyttes for å registrer bruk av appen via bluetooth. Det er samme hvilken som brukes. 

All innsamlet info makuleres automatisk etter 14 dager. 


0 Kommentar

Alle må bidra - dugnaden er ikke over!

Postet av Utleira IL den 20. Aug 2020

Kjære medlemmer

Å starte en ny sesong midt i en pågående pandemi er krevende og ikke minst noe ingen av oss har gjort tidligere. Fortsatt er det mange utøvere som ikke får fravike 1 meters regelen i sin aktivitet, og det er forbudt ved forskrift å utøve kamper. I yngre aldersklasser hvor det er lov å spille kamper er det geografiske begrensninger. For at Utleira IL skal klare å holde anlegg med treninger og kamper åpne, må alle bidra med godt smittevern og god smittesporing.   

Vi vet at dere var veldig gode på dette i vår, når idretten så smått åpnet, men vi ser nå at mange i løpet av sommeren har sluppet taket. Det er nå på tide å stramme opp og få alle til å bidra for å holde et smittefritt nærmiljø. Ved lokale smitteutbrudd står vi i fare for å stenge ned idrettshallen, treningsrom og ulike aktiviteter. Dette er noe vi absolutt ikke ønsker. Vi vil heller at idretten skal anstrenge seg i kampen mot Covid-19, og være de beste rollemodeller for godt smittevern og god smittesporing. Vi ønsker å være så gode at alle får utføre sin idrett på trening og i kamp. 

Barn og ungdom blir kanskje ikke så syke av korona, men hverdagen blir ikke den samme om aktiviteter og anlegg må stenge ned. Man kan være smittebærer uten symptomer og dermed smitte andre, som kan bli syke.  

Det er nå viktig at alle i Norsk idrett tar smittevern på alvor og følger myndighetenes anbefalinger. Vi ønsker at alle skal få oppleve en trygg idrett der vi begrenser smittefaren og har gode rutiner for smittesporing om smitte oppstår. Dersom idretten ønsker å komme tilbake til normalen må vi ta vårt samfunnsansvar og kreve at alle deltar i dugnaden.
1) Hold deg hjemme om du er syk
2) Hold en meters avstand, gjerne mer. Unntaket fra regelen gjelder kun i dueller, ikke før, under og etter trening/kamp. Ikke i pausen heller. Hold avstand i oppvarming, i sirkeltrening, osv. Hold avstand alltid det det ikke er nødvendig å ha kontakt. Vi må oppføre oss som noen er smittet, eller at vi selv kan være smittet uten å vite dette.
3) Ha god hånd og hostehygiene. Ta dine forholdsregler. Dette er enda viktigere når det er lov med kontakt under trening/kamp. Gjør dette så ofte at det blir automatikk. Dette kravet kommer til å gjelde i lange tider fremover. Viktig med desinfeksjon før og etter aktivitet, men gjerne før og etter man bruker håndholdt utstyr. 
4) Vask utstyr før og etter bruk.
5) Digitale møter fungerer fortsatt. Ikke samle folk om det ikke er veldig nødvendig. Om mulig bruk uterom fremfor innerom. Store rom heller enn små rom.
6) Vi ønsker ikke at folk oppholder seg unødvendig i hallen. I hallen er man på korte møter med god avstand, trening/kamp, på do eller handler i kiosken. Vi ønsker ikke at hallen er et sosialt møtested slik situasjonen er.
7) Lag som venter på å starte trening må ikke stå i veien for lag som avslutter trening. Vi må bruke ventearealer ute (eller inne) slik at det ikke oppstår opphopning av mennesker. Om ikke vi klarer dette må vi tilbake til 10-15 min mellom hver trening. Vi kan bruke tribune til venteareal, så fremt til smitte ansvarlig vasker/desinfiserer tribunedelen som er brukt, når laget starter trening. Sitt på klistre/avstandsmerker.
8) Smittesporing er viktig. Alle som benytter anlegget skal benytte registreringsskjemaet på http://registrer.utleira.no. Skriv inn navn og tlf. Dersom det er lag som skal på trening eller kamp og har oversikt over laget i annet digitalt media som Fiks, Rubic eller Spond kan de kun registrere laget med idrett.kjønn.årsgang og tlf til person ansvarlig for lagslisten på digitalt media.
9) Treningsstudio vil bli stengt igjen om brukerne ikke klarer å forholde seg til gjeldende regler.
Se her for å repetere reglene: https://www.utleira.no/blog/post/160516/utleirahallen-treningsstudio-er-apent-igjen?ispage=true 


Vi må alle bidra til å opprettholde et trygt idrettstilbud for alle. Vi som jobber på anlegget ønsker også en trygg arbeidsplass. 

Sportslig hilsen
Pål Wahl
Daglig leder Utleria IL

0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline