Åpen hall sommeren 2020

Postet av Utleira IL den 30. Jun 2020

Vi holder åpent i sommer med masse morsomme aktiviteter. Åpningstiden er 11.00-14.30. Se påmeldingen for alle dagene vi har åpent. https://app.rubic.no/Public/Events/959 

Hver åpningsdag tilbyr vi i Utleirahallen: Hoppeslott, teppecurling, boccia, bordtennis, sjakk, sjoelbak, høydehopp/fristil, innebandy, badminton, fotball, basket, håndball. Enkelte dager blir det også åpne treninger i en spesifikk idrett. Utenfor hallen tilbyr vi slak line, fotball-tennis, løkkefotball, hinderløype og skatepark.
Stort spenn i aktiviteter som passer for barn og ungdommer i alle aldre. Vi ønsker også at foreldre deltar i aktivitetene. Åpent for barn, ungdom og voksne. Gjerne hele familier. 
Vi har masse giveaways og premier.

Maks 150 personer pr dag. Vi er opptatt av at alle skal ha det bra hos oss og at alle smittevernsregler følges

Utleira Idrettspark og Utleriahallen finner du i Utleirveien 99. 
Buss 11 til Risvollan Senter. 

Pris pr dag er kr 30, inkl saft og kaffe. (Det er også mulig å betale med vipps i døra om det er ledig plass)
Alle besøkende må betale inngang. Barn under 10 år må ha med en foresatt. 

Midtbyen Basketball tilbyr åpne basketballtreninger på hver tirsdag
Gruppe 1  6 - 9 år     kl. 11.00
Gruppe 2 10 - 13 år  kl. 12.00
Gruppe 3 14 - 17 år   kl. 13.15

Utleira Fotball tilbyr åpne fotballtreninger på hver onsdag
Gruppe 1  12 og og eldre  kl. 11.00
Gruppe 2 10 og 11 år  kl. 12.15
Gruppe 3 8 og 9 år kl. 13.30

Kjør for livet tilbyr utendørs aktiviteter mandager og torsdager kl 10.00-12.00

Det jobbes med flere åpne treninger og ulike aktiviteter. Vi vet at også Kjør for livet kommer med sine aktiviteter. Følg med, for her kommer det flere nyheter.0 Kommentar

Takk for alle søknader

Postet av Utleira IL den 16. Jun 2020

Vi har mottatt nesten 40 søknader på sommerjobb og har valgt ut sju personer som har startet i jobben som aktivitetsledere i sommer. Takk til alle søkere. Det er uttrolig mange kjekke og flinke ungdommer der ute og vi skulle ønske at vi kunne gitt jobb til så mange flere. 

----------------------------------------------------------------------------

Utleira IL er på jakt etter ungdom i alderen 17-25 år som ønsker sommerjobb hos oss.  Utleira Il er et fleridrettslag på Stubban/Risvollan med åtte forskjellige idretter og ca 2200 medlemmer.  I sommer ønsker vi å ha åpen hall for at barn og ungdom skal få muligheten til et rimelig, sporty og morsomt aktivitetstilbud.  Vi trenger 6 aktivitetsledere (sommerhjelpere). Det er pr i dag litt usikkert når hallen blir åpnet, men vi ser for oss at det blir 3-4 dager pr uke gjennom sommeren. Det er ønskelig med sommerhjelpere som har mulighet til å jobbe store deler av sommeren.

Aktivitetsleder (Sommerhjelp)
Vi søker etter ungdommer mellom 17 og 25 og er sosiale og omgjengelige. Erfaring med servicehåndtering, salg av varer og tjenester og kundebehandling er ønskelig. Må være strukturert og opptatt av at alle oppgaver utføres på best mulig måte. Viktig å se menneskene og hva som skal til for at besøkende har det bra hos oss.
Det er en fordel med ung leder, aktivitetsleder- og/eller trenerkurs.

Oppgaver
- Ønske velkommen og ha kontroll på hvem og hvor mage som er inne i hallen til enhver tid.
- Selge billetter og kioskvarer.
- Rydde og vaske (smittevern).
- Aktivitetsleder som passer på at alle har det bra og setter i gang aktivitet.
- Lærer bort og viser ulike aktiviteter.
- Tilrettelegger for trygg og god aktivitet.
- Får alle til å opprettholde smittevernet.

Vi tilbyr 
- Lønn etter avtale
- Sporty og godt arbeidsmiljø
- God opplæring
- Minst tre uker sommerjobb
- Arbeidskontrakt og attest.

Kort søknad og cv sendes til leder@utleira.no
Fint om dere skriver hvilke uker dere kan jobbe i søknaden.0 Kommentar

Utleirahallen Treningsstudio holdes stengt til 12 august.

Postet av Utleira IL den 16. Jun 2020

Utleirahallen treningsstudio er stengt og vil ikke åpne før 12. august. Grunnen til at vi holder stengt i sommer er at det ikke er mulig med de smittevernskrav å holde et ubemannet senter åpent. I og med at Utleirahallen ikke er bemannet i sommer, verken med ansatte eller tilsynsvakter finner vi det ikke økonomisk ansvarlig å å ansette sommervikarer for å kunne åpne treningsstudio. 

Vi forstår at dette er uheldig for mange av våre brukere, men samtidig er det i sommermånedene treningsstudio tradisjonelt brukes minst. Vi vet at mange savner å komme inn på trening igjen og gleder oss til å få åpnet treningssenteret igjen 12. august.

Dere kan velge mellom følgende alternativ i skjemaet under. 

1) Utvide treningsperioden slik at den gjelder fra 12. august til 30. november
2) Ønsker å få innbetalt treningsavgift for perioden det holdes stengt tilbakebetalt.
3) Ønsker ikke noen av løsningene over, men å støtte idrettslaget i en økonomisk vanskelig tid.

Fyll ut skjema for kompensasjon her.
https://www.utleira.no/p/53153/kompensasjon-treningsstudio
Fristen er 31. august 20200 Kommentar

Utleira løpeuke - resultater og loddtrekning

Postet av Utleira IL den 9. Jun 2020

Takk til alle som deltok i Utleira løpeuke! Vi er kjempe imponerte over at hele 125 personer tok turen rundt Utleirahallen og nærmiljøet via våre oppmerkede løyper.

Loddtrekningen ble utført med 2 vitner.

Den heldige vinneren av Hoka joggesko ble Aksel Wormdahl.

Vinner av Northug Performance Gold briller ble Vidar Magne.

*Hoka sko og Northug briller hentes hos Sportshuset Melhus. Ta kontakt med Heiki Haugland og stikk innom butikken.


40 heldige vinnere av A-derma soothing foaming gel.  Disse premiene hentes i kiosken i Utleirahallen mellom 16:30-20:00 fra 10. juni. 

Vinnerne er: 

Mari Langaas

Magnus Kjenner

Aleksander Sagen

Ingrid Berg Uv

Linus E. Remseth

Wenche Flønes

Ingrid Fjellstad

Irene Wormdahl

Malin Brokhaug Moe

Tora Aune

Marthe Storrødsæther

Filip Tveit

Marius Nordlie Norum

Lone Stolpen

Skule Osmoen Haagensen

Kent Stensås

Stig Nilsen

Maren Høvde

Trygve Bjarkøy

Lars Nord

Frøydis Kvithyll Eriksen

Wilmhelmine Magne

Klara Høvde

Stine Finserås

Nina Flytør

Trine Magne

Håvard Høiaas

Henrik Næss

Stine T. Jensen

Anja Rønningen

Per Kristian Norddahl

Svein Erling Norum

Julian Dodig

Erle Vullum-Bruer

Andreas Stolpen

Inge Stene Olsen

Jonas Fuglseth

Jon Slørdal

Thomas Rønningen

Jorid Sunnset

Resultatliste Utleira løpeuke 2020.pdf


0 Kommentar

Se opptak fra Sunn Idrett konferansen

Postet av Utleira IL den 5. Jun 2020

Del 1: Organisasjonsnivå – anerkjennelse, forankring og samarbeid.

Arrangert live 13. mai 2020.


Del 2: Betydningen av gode forbilder i idretten

Arrangert live 27. mai 2020.


0 Kommentar

Ros-Mari slutter i Utleira IL

Postet av Utleira IL den 4. Jun 2020

Ros-Mari Emilsen har vært ansatt som prosjektleder siden 1. januar 2019. Hun er formelt ansatt hos oss frem til 31. juli, men på grunn av ferieavvikling er hennes siste arbeidsdag 26. juni. Vi ønsker å takke Ros-Mari for godt arbeid, masse engasjement, gode samtaler og en god latter. Vi ønsker henne alt godt når hun nå vender hjemover til Helgelandskysten, og kommer til å savne henne i tiden fremover. 

Takk Ros-Mari, for at du ville bruke din tid på å utvikle Utleira IL videre. Vi skulle ønske at du ville vært med på laget lenger, men i idrettens verden vet vi at overganger kan forekomme når man minst venter det. Lykke til på ditt neste stoppested.

Sluttord fra Ros-Mari
Utleira IL er et fremoverlent idrettslag med en veldig viktig rolle i nærmiljøet. Utleirahallen og idrettsanlegget ute er et naturlig møtested for veldig mange, både aktive i idrettslaget og andre. Det å skape idrettsglede og tilrettelegge aktivitet for barn, unge og voksne er et privilegium, både for oss ansatte og alle frivillige i idrettslaget. Det sosiale, fellesskapet, inkluderingsarbeidet og det å aktivt kunne delta i utviklingen i idrettslaget er givende på så mange måter, og jeg er takknemlig for muligheten jeg fikk i årsskiftet 2018/2019. Jeg velger å tro at jeg har vokst sammen med idrettslaget og at begge parter har hatt fordeler av samarbeidet. Jobben som prosjektleder er både utviklende, utfordrende og givende, og jeg har hatt stor glede av å delta på mange nye arenaer. Stoltheten av å bære Utleira logoen og representere et idrettslag som etterlever både sine verdier og sin visjon kommer jeg til å savne når jeg flytter heim. Lengselen etter familie og Helgeland ble for stor, og jeg har derfor valgt å si opp stillingen som prosjekt leder. Endringer kan være både gode og utfordrende, og jeg satser på at min avslutning gir både meg og min fremtidige etterfølger nye muligheter til utvikling og glede.

Jeg vil benytte anledningen til å takke alle dere frivillige som daglig stiller opp for barn, unge og voksne. Dere utgjør en stor forskjell og bidrar til et fantastisk miljø både i idrettslaget og i lokalmiljøet.

Takk til Pål, Vidar, Knut og Wenche for godt samarbeide og fine stunder. Takk til alle avdelinger, til ungdomsstyret og ikke minst, takk til hovedstyret som ga meg muligheten til å jobbe her.

Ros-Mari0 Kommentar

Friidretten oppfordrer lag til deltakelse i Utleira løpeuke

Postet av Utleira IL den 3. Jun 2020

Tirsdag 2. juni byttet Friidretten den ordinære treningsøkten ut med deltakelse i Utleira løpeuke. Ungdomsgruppen og deler av barnegruppen gjennomførte 5 km løpet sammen, og de konstaterer at det var ei god treningsøkt og at det var kjempe gøy!

I Utleira løpeuke kan du gå eller løpe 2 km, 5 km eller 10 km, og alt du trenger er å ta din egen tid når du gjennomfører gåturen eller løpet. Alle distansene har skiltet start på gangstien ved innkjørselen til Utleirahallen (Utleirvegen) og målstreken er markert mellom kunstgressbanen og Utleirahallen. Underveis i løypene er det godt oppmerket hvor du skal gå/løpe for din valgte distanse.

Utleira friidrett utfordrer alle lag i Utleira IL til å flytte treningsøkta ut i løypa. Alle som deltar er med i loddtrekningen om Hoka løpesko, Northug Gold performance briller og A-derma produkter.

Mer informasjon om deltakelse finner du her: https://www.utleira.no/blog/post/159845/utleiralopeuke-1.juni-tom-7.-juni?ispage=true 


 

0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline