Dugnadsmøte Håndball 4. desember - Euro 2020

Postet av Utleira IL den 30. Nov 2019

I forbindelse med EHF euro 2020 får Utleira håndball besøk av ca 300 barn/ungdom (10.- 13. januar). De skal ligge på Utleira skole, samt trene/spille kamper i Utleirahallen. Vi skal sørge for vakthold, frokost og lunsj.

Vil derfor kalle inn alle dugnad og arrangementsansvarlige til møte for informasjon. Ber om at alle lag kommer med minst en person.

Dag: onsdag 4/12 kl. 20.00 
Sted: Klubblokalet, Utleirahallen0 Kommentar

Pepperkakebake-konkurranse

Postet av Utleira IL den 29. Nov 2019

Søndag 15. desember skal vi ha juleavslutning i Utleirahallen. I den forbindelse skal vi lage en pepperkakelandsby, og trenger hjelp til å fylle byen med mange flotte pepperkaker i ulike fasonger og kreasjoner. Legger med invitasjon til skole, barnehager og andre interesserte

Det blir avstemning på Juleavslutningen og beste bidrag blir kåret og får stor premie. 

Vi håper på gode og kreative bidrag!


0 Kommentar

Ordensregler for treningsstudio

Postet av Utleira IL den 29. Nov 2019

 • Medlemskortet ditt er personlig. Ved overskridelse av dette vil både eier og bruker av kortet miste muligheten for videre trening hos oss. 
 • Av sikkerhetsårsaker har barn ikke tilgang til treningsstudioet og skal heller ikke tas med når du som foresatt er på trening. For foreldre med sovende småbarn anbefaler vi at barnevogn settes i gangen med baby call. Dersom det er mye aktivitet i gangen, kan barnevogna settes inne i treningsstudioet
 • I treningsstudioet er det ikke lov å slippe inn personer uten medlemskap, selv om de ikke aktivt skal trene.
 • Aldersgrensen for fullverdig og personlig medlemskap er 15 år.
 • Ungdomsmedlemskap kan benyttes av ungdommer fra det året de fyller 13 år. Dette medlemskapet genererer ikke eget medlemskort, da en voksen over 18 år (medlem med treningskort) skal være tilstede under treningene.
 • Utstyr skal desinfiseres etter bruk. Løst utstyr skal ryddes på plass og papir skal kastes i søpla.
 • Av hygieniske årsaker og sosiale grunner ønsker vi at alle bruker anstendig treningstøy (eks. t-skjorte, treningstights), samt rene sko (sko til innendørsbruk).
 • Vi har eget anlegg for musikk. For å skifte musikk, se egen manual på dør til anlegget. Det er ikke lov å spille musikk fra medbrakt høyttaler i treningsstudioet.
 • Garderobene følger hallens åpningstider og ligger i 1. etasje til høyre for inngangen.
 • Utleira IL fraskriver seg ansvaret for skader på personer, eller gjenstander som oppstår under eller som følge av opphold i senteret. 
 • Hos oss har vi null toleranse på bruk av dopingmidler. Se liste på www.rentsenter.no Dersom det er mistanke om bruk av doping kan vi kreve dopingprøver. Dersom man nekter for dette eller at det fremkommer positive prøver vil du bli utestengt for trening i Utleira IL. Medlemskapet ditt vil da bli hevet.
 • Tap av treningskort meldes snarest til drift@utleira.no. Tapt eller ødelagt kort erstattes mot en avgift på kr. 100.- 

 


0 Kommentar

Felles Juleavslutning 15. desember i Utleirahallen

Postet av Utleira IL den 29. Nov 2019

Utleira IL ønsker å invitere alle til juleavslutning søndag 15. desember kl 14.00-17.00. Her blir det servering av julegrøt, åpen hall, aktiviteter, underholdning, prisutdeling, premiere av en ny Utleirasang, premie og nissepose til alle i barneidretten. Sett av datoen og se opp for mer spennende informasjon.

Link til påmelding:  https://www.superinvite.no/#/invitation/69c7e73fea7ad35e9000ce41e16220360 Kommentar

Julelunsj mandag 2. desember

Postet av Utleira IL den 17. Nov 2019

Alle seniorer i Utleira og omegn inviteres med dette til en sosial sammenkomst mandag 2. desember. Vi møtes i klubbhuset kl. 11.30-12.30.


0 Kommentar

Danseglede - Nytt tilbud på torsdager kl 10.00

Postet av Utleira IL den 17. Nov 2019


0 Kommentar

Husk Hjertestarterkurs tirsdag 12. november kl 20.00 (I kveld)

Postet av Utleira IL den 12. Nov 2019

Hjertestarterkurs i Utleira idrettslag.

Riktig bruk av hjertestarter kan redde liv. Behandling med hjertestarter i løpet av de første minuttene etter en plutselig og uventet hjertestans vil dramatisk øke sjansen for å overleve.
I Utleirahallen har vi en hjertetstarter, og den ønsker vi at så mange som mulig av våre medlemmer skal lære seg bruken av.
Steinar Bakke skal lære oss om riktig bruk og andre viktige førstehjelpsprinsipper. Med sine 25 års erfaring i ambulansetjenesten (Vinje ambulanse tjeneste, Vinjes Instruksjon) er Steinar en inspirerende og dyktig kursholder.

Steinar kommer også til å gjennomgå flere viktige tema innenfor førstehjelp:

- Skadested og organisering
- Varsling og hva skjer
- Hjerte- og lungeredning
- Førstehjelpstiltak

For å delta på dette kurset registrerer du at du SKAL på dette arrangementet. Kurset blir avholdt i Klubbhuset.


0 Kommentar

Teppecurling og Boccia i Utleirahallen!

Postet av Utleira IL den 12. Nov 2019

Uke 46 og 47 har vi den glede å invitere til lek og moro for alle i Utleirahallen!

Idrettsforbundet låner utstyret til oss i Utleira IL og vi håper at mange kommer for å prøve ut aktivitetene teppecurling og boccia.

Onsdag 13. november kl. 17.30-18.30. Åpent for alle som vil prøve. Per-Einar fra idrettsforbundet er med som instruktør.

Torsdag 14. november kl. 12.00-13.30: Åpen for alle som vil prøve. Per-Einar fra Idrettsforbundet er med som instruktør.

Torsdag 21. november kl. 12.00-13.30. Åpent for alle.

Fredag 22. november kl.19.00-21.00. Ungdomskveld i Utleira. 

Lørdag 23. november kl. 11.00-14.00. Åpen hall for både medlemmer og ikke medlemmer.


TEPPECURLING: Konseptet er likt vanlig curling. Banen er noe mindre og det spilles på filtmatter i stedet for is. «Steinene» er kjegleformet, og ikke runde som i vanlig curling. 

BOCCIA: Konseptet er likt Petanque ( som typisk spilles om sommeren). Boccia er et innendørs spill hvor målet er å kaste kuler (av lær) og komme nærmest målballen ("grisen"). 0 Kommentar

Baskettinget 2020

Postet av Utleira IL den 6. Nov 2019

https://basket.klubb.nif.no/nyheter/Sider/Basketballtinget-2020.aspx


0 Kommentar

Levert avIdrettenOnline