Hjelp, det er toppseriekamp på Utleira Kunstgress til helga!

Postet av Utleira IL den 26. Mar 2018

Utleitra IL er stolt av å være arrangør og vertskap for Toppserie-kamper for Trondheims-Ørn våren 2018. Dette gir oss god erfaring og danner et godt grunnlag for et bedre samarbeid med Trondheims-Ørn i fremtiden. På kort sikt kan det gi litt penger i kassen, selv om vi ikke regner med å bli rik av å arrangere Toppseriekamper med gratis inngang. 

Vi har jobbet godt med å tilrettelegge for optimale forhold på banen, måket tribuner, satt opp fasiliteter for filming, kommentatorer og presse. Alt begynner å bli klart.

Det eneste som nå mangler er at vi trenger dugnadsfolk til førstkommende lørdag. Dersom du er hjemme, håper vi at du kan stille. Gjerne også flere fra samme familie. 

Vi har behov for 
3 personer til kiosk
10 personer til vakt
2 personer til parkeringsvakt
10 ungdommer som ballhentere

Totalt 25 personer som hver vil jobbe noen timer
Alle inntekter tilfaller Utleira IL.

Send en e-post til leder@utleira.no eller meld deg i komentarfeltet

Foto: Ragnhild Annette Enlid


4 Kommentarer

Inntekter til laget med støtt-klubben produkter

Postet av Utleira IL den 26. Mar 2018

Utleira IL jobber sammen med Explendo.no å finne flere gode dugnadsprodukter som vi kan tilby i vår nettbutikk. Følg med og det vil komme flere produkter etterhvert. Målsetningen er at vi kan tilby produkter som alle trenger og som folk flest kan kjøpe på denne nettbutikken og samtidig støtte laget. 

En annen meget positiv nyhet knyttet til denne nettbutikken er at det er sluttbrukeren som betaler og som får produktet sendt direkte hjem i sin postkasse. Kjøperen oppgir laget og navnet til den utøveren som kjøperen vil støtte. Dermed blir salget registrert på riktig person, uten at utøverens familie verken har hentet eller lagt ut for produktet. 

Dette kan dermed beskrives som en markedsføringsdugnad der det viktigste er å spre budskapet og be andre bidra til laget, klubben og familien. De varene man selv ønsker å kjøpe havner selvfølgelig i din postkasse etter at du har betalt varen på nettet. 

Det blir informasjonsmøte om denne dugnaden og mer om dugnader på infomøter 10. og 11. april.

Målet med denne lagsdugnaden er å unngå at foreldrene betaler egenandeler på lagsnivå. 

Butikken er allerede åpen på https://www.explendo.no/utleir...




TINE forlenger samarbeidet med Utleira IL

Postet av Utleira IL den 26. Mar 2018

TINE er meget godt fornøyd med samarbeidet med Utleira IL og er imponert over at klubben ønsker å satse på sunnere produkter i kiosken. TINE ønsker fortsatt å være profilert på Utleiraløpet og sponser spesifikt ski/Friidrett med kr 10000,- TINE ser et stort potensial i dette arrangementet og håper dette vokser videre i årene som kommer. 

Utleira IL er TINEs største kunde blant alle idrettslag i Trøndelag. For hele Midt-Norge kommer Utleira IL på en 2. plass. Dette vitner også om at Utleira IL og deres medlemmer er glade for at vi har et stort utvalg at TINE-produkter. 

Vi ser frem til et godt samarbeid i tiden fremover og håper å løfte omsetningen i Utleirahallen enda mer.  Utleira IL har også mottatt en del drikkeflasker og flaskeholdere for lag. Vi takker Tine for støtten. 




Supporterutstyr selges i kiosken og på nett

Postet av Utleira IL den 26. Mar 2018

Utleira Il har fått egen nettbutikk i samarbeid med Explendo.no. Her kan du nå finne supporterutstyr og praktisk utstyr for utøvere som f.eks sokkebånd.  Flere produkter kommer. Først ut er nye Utleira-skjerf.  Produktene kan du finne på https://www.explendo.no/utleir... Produktene kan også kjøpes i kiosken på Utleirahallen.



Utleira IL og Utleira skolekorps med unikt samarbeid om loppemarked

Postet av Utleira IL den 26. Mar 2018


Idrettslag og skolekorps har kommet frem til en avtale om å arrangere loppemarkedet i Utleirahallen, og at begge parter er deltakende for å markedsføre, samle inn lopper, rigge og selge varer. Utleira Il vil får ansvar for salg av idrettsutstyr og kiosk. Det er laget en avtale mellom partene, både når det gjelder hall-leie, arbeidsfordeling og økonomisk fordeling. 

Utleira IL vil få størst utbytte av dette dersom Idrettslaget klarer å tilføre loppemarkedet stor ekstraomsetning. Idrettslaget må få dekket sine kostnader, og korpset må sikre sine inntekter som de ville fått uten idrettslagets hjelp ved å arrangere på skolen. Dermed har ingen av partene noen stor risiko, men stor økonomisk utbytte om man lykkes med å lage Norges største loppemarked. 

Vi trenger hjelp fra ditt lag på dugnad i perioden 19.-20. april. Dugnadene er som følger:
Torsdag 19. april: 6 personer rigging til loppemarked og mottak av lopper.
Fredag 20. april : 10 personer rigging til loppemarked og kiosk, samt mottak av lopper.
Lørdag 21. april:  13 personer til kiosksalg og salg av idrettsutstyr.
Søndag 22. april: 13 personer til kiosksalg og salg av idrettsutstyr.

Ta kontakt med leder@utleira.no




Invitasjon til alle konfirmanter

Postet av Utleira IL den 21. Mar 2018

Vi inviterer årets konfirmanter til et treff i Klæbu sparebank mandag 16. april kl. 15.00-16.30. Det bruker å være god stemning og vi håper på fullt hus i år også.  Vi gir gode tips om Vipps og sparing. Vi serverer pizza og brus, og det blir Kahoot med premie til vinneren. Alle som deltar er med i trekningen av et nettbrett. Les mer om arrangementet og meld deg på NÅ! 


Årsplan, sportsplan og budsjett spill 2m 2017

Postet av Utleira IL den 19. Mar 2018

Årsplan

Sportsplan Utleira IL Basket 2017

Utleira Basketball - Budsjett for spill i 2m 2017



Bli Sprekere Kick-start 2018

Postet av Utleira IL den 7. Mar 2018

Vil du bli med på Kick-Off Bli sterkere sammen med Bedriftsidretten og Utleira IL? Lørdag 7. april kr 9.30-12.30 er både treningsrommet og sosialt rom utleid til kick-off arrangement i Bli Sterkere.  Utleira IL gir fem personer som trener på treningssenteret et plaster på såret, slik at de kan bli med på en maraton-økt sammen bedriftsidretten.  Ønsker du å få gratis deltakelse på økten, skriv i kommentarfeltet under. 

Bedriftsidretten skal kickstarte Våren 2018 med ei maratonøkt lørdag 7.april. 

Den består av flere deløkter. Alle kan delta på disse øktene men det er en fordel om du har trent en noe fra før for å få et godt utbytte av timene.

  • Maratonøkta vil inneholde ulike treningsøkter som Tabata, Cross Fit og Partner training, med flere energiske og positive instruktører. Her blir det smile-puls og møre muskler. Dette bør du ikke gå glipp av.

Sted: Utleirahallen,Utleirvegen 99, 7036 Trondheim Tid: 7.april kl. 09.30 – 12.30 Pris: 240 kr Antall: Begrenset antall (35 plasser) Påmelding: Trykk her

Gratis parkering!

Hvis du ønsker å kjøpe gavekort og gi det bort til noen kan du det. Spørsmål rettes til sissel@bedriftsidretten.no




Fotball G2004 med gull i Nils Arne Eggen Cup

Postet av Utleira IL den 6. Mar 2018

Vi gratulerer med solid innsats i futsal-cup i Orklahallen i helga 3-4.mars.  Resultatene viser at vi har et godt potensial i spillergruppa...og dersom vi får beholde alle spillere også i de årene som kommer, så fortsetter vi helt sikkert å få gode opplevelser sammen.   
Det så iallefall ut som alle stor-koste seg sammen i Orklahallen.  Dette var 25-årsjubileet for Nils Arne Eggen cup (NAE-cup), og vi stilte 2 lag i klassen G14.  Begge lag møtte hverandre i den ene semifinalen. Her vant Utleira1 knepent over Utleira2.
Utleira1 gikk dermed til finalen som de vant 4-1. 

Sterk prestasjon av begge lag, og i tillegg har vi nok litt å gå på :-)

Resultatene for begge lag i link under.




Gratis aktivitetslederkurs - Fortsatt noen ledig plasser

Postet av Utleira IL den 2. Mar 2018

Alle medlemmer i Utleira Il som ønsker å bidra som frivillig får gratis kurs.

Her kommer invitasjon til vårens aktivitetslederkurs i Trondheim, nærmere bestemt i Granåsen.

Det er viktig at de som er aktivitetsledere/trenere for barn er godt kjent med hva som kjennetegner god, norsk barneidrett og hvordan de skal tilrettelegge for gode mestringsopplevelser og fellesskap i barneidretten.

Kurset inneholder både teori og masse aktivitet, og det er også morsomt (sier tidligere deltakere)! Påmelding  snarest.

 Kurset passer for alle idretter, og gjennomføres over tre kvelder.

Les mer : https://www.idrettsforbundet.no/idrettskretser/trondelag-idrettskrets/kalender/aktivitetslederkurs-barneidrett5/

Aktivitetslederkurs barneidrett

Viktig informasjon til deltakere

Du er påmeldt til kurset som gjennomføres i Granåsen, Trondheim, 10., 18. og 25. april 2018. Vennligst les informasjonen nedenfor nøye:

Krav for å bli aktivitetsleder (få godkjent kursbevis)

  • Må være minimum 15 år, i løpet av inneværende år (2018).
  • Modulen Barneidrettens verdigrunnlag (E-læring) er obligatorisk og skal gjennomføres før første kursdag, slik at alle har et felles utgangspunkt. Man lagrer/skriver selv ut kursbeviset etter fullført modul.
  • Kursbevis for E-læringsmodulen framlegges for kurslærer, som krysser av for gjennomført E-læring
  • Aktiv deltakelse på minimum 75 % av kurset, hvorav modul 4 (den siste kvelden), krever 100 % oppmøte. Dette betyr i praksis at fravær første eller andre kurskveld kan aksepteres, hvis påkrevet.

(Snart 15 er ok)

Alle aktivitetsledere i barneidretten må ha politiattest som skaffes gjennom det lokale idrettslaget – les mer på www.idrettsforbundet.no – temaside Politiattest

E-læringsmodulen – hvordan komme i gang? (Anbefaler bruk av pc)

  • Gå inn på: https://ekurs.nif.no
  • Velg «Trenerløypa» - fane øverst til venstre, deretter Trenerløypa nivå 1.
  • Velg kurs – Barneidrettens verdigrunnlag (for direkte tilgang
  • Pålogging: Skriv inn brukernavn og passord, det samme som brukes på Min idrett. Hvis du ikke har en profil på «Min Idrett», klikk «Ny bruker» eller ta kontakt med IT-support telefon: 21 02 90 90. eller send e-post til support@idrettsforbundet.no, så vil de hjelpe deg.
  • Du blir nå ønsket velkommen til kurset. Les nødvendig informasjon om navigasjon etc. før du starter. Husk å fullføre alle delene i modulen (sjekk at du har kryss i hver rute).
  • Du kan påbegynne og eksempelvis avslutte halvveis i kursmodulen. Systemet registrerer der du avsluttet sist, slik at du fortsetter der du slapp en annen dag.
  • Kursbevis: Når du har gjennomført og bestått kurset finner du kursbeviset ditt i den blå lista til venstre på skjermen.
  • Du vil automatisk få kurset lagt til på din idretts-CV i Min idrett - dette kan ta noen dager
  • Kursbeviset må fremlegges for kurslærer i løpet av kurset, fortrinnsvis første kurskveld.

Skriv ut/lagre med én gang!

Hvis du glemmer det, må du logge deg inn på e-læringskurset på nytt,  https://ekurs.nif.no/course/view.php?id=1 og du vil da finne «Skriv ut ditt kursbevis» helt nederst på første side i kurset.

Huskeliste alle kursdager

  • Still i treningsklær til å være både inne og ute
  • Drikkeflaske til aktivitetene
  • Skrivesaker
  • Evt. mat og drikke (hver kurskveld er fra 18-22)

Ønsker dere et lærerikt, nyttig og morsomt kursJ

Velkommen!

For spørsmål, ta kontakt med Trøndelag Idrettskrets:

Trondheim:

Maj Elin Svendahl, mobil 419 00 107

maj.elin.svendahl@idrettsforbundet.no