Oppstart av Utleira Innebandy

Postet av Utleira IL den 29. Sep 2017

Utleira IL inviterer barn fra 1.-5. trinn samt voksne fra 16 år til å bli med på innebandy!

Det er én trening i uka, og den varer i 45 min for barn og 1,5 time for voksne.

Barn

Sted: Utleira hallen

Tid: Onsdager kl. 17.30 – 18:30

Oppstart høst 2017: 4. oktober

 

Voksne

Sted: Gymsal i Hoegen skole

Tid: Mandager kl. 20.30 – 22:00  

Oppstart høst 2017: følg med på facebook gruppe Utleira IL Innebandy


Påmeldingsskjema og praktisk info finner dere på www.utleira.no

Alle som skal delta på innebandy, må betale medlemskontingent (kr 400,- pr. kalenderår) pluss treningsavgift (kr 400,- pr. semester). Følg linken på hjemmesiden. 



Åpen hall med basketballaktivitet - for alle i 5. -7. trinn. lørdag kl 10.00-12.00

Postet av Utleira IL den 27. Sep 2017

Gratis lavtersel-arrangement for alle som synes basketball er kult og går i 5.-7. trinn. Se noen av Norges beste basketballspillere fra BLNO-klubben Nidaros Jets. Flere instruktører kommer fra USA for å lære bort basketball til barn og ungdom, samt spille i BLNO. 

Målet er at så mange som mulig har lyst til å trene basketball en time hver uke, og etterhvert spille easybasket-kamper en gang i blant. Å spille basket skal være kult. Dette skal gjerne kunne kombineres med andre idretter i Utleira IL. Aslak stiller på stand, slik at foreldrene kan stille litt spørsmål om basketaktiviteten i Utleira IL. Vi sees i hallen på lørdag.

Det finnes også et tilbud for ungdommer og voksne fra 15 år og oppover. De spiller i 2. divisjon (lokal serie).





Planer for utbygging av Vestre Utleira

Postet av Utleira IL den 22. Sep 2017

Her finner du planer for Utleira Vestre, melding om offentlig ettersyn av arealplanlegging
https://www.trondheim.kommune....

Dersom du har kommentarer knyttet til dette, er det fint om dette meldes inn til Utleira IL ved daglig leder Pål Wahl. Send e-post til leder@utleira.no




Påmelding - Fotball før skoletid Høsten 2017

Postet av Utleira IL den 21. Sep 2017

Fotball før skoletid er ekstratrening for fotballspillere i Utleira IL, som er 12-15 år og vil litt ekstra. Det er 13 treninger på tirsdag og torsdag morgen kl. 06.00-07.30 i perioden 17. oktober-28. november. Treningene ledes av spillerutvikler Espen Schmitz, samt trenerne Stian Rønningen og Pål Kammen. Alle treninger er innendørs i Utleirahallen. Ungdommene vil få mulighet for dusj etter treningen, samt få med seg en bra frokost. Egenandelen pr spiller er kun kr 200 + billettavgift. Tilbudet substitueres av Utleira Fotball.

Det er førstemann til mølla. Kun 30 plasser. Påmelding skjer ved registrering og betaling i Superinvite. Siste påmeldingsfrist er 13. oktober.

Påmelding gjøres via Superinvite:
https://www.superinvite.no/#/invitation/b2004314aa49d95302179246148e0326





Fordeling av kiosk og tilsynsuker i Utleirahallen

Postet av Utleira IL den 19. Sep 2017

Her er en oversikt over hvilke lag som har kiosk og tilsynsvakt i perioden uke 38 2017 og uke 15 2018.



Endringer i banekalenderen på grunn av flere Klæbu-kamper i kommende periode.

Postet av Utleira IL den 18. Sep 2017

Klæbu Il har fortsatt problemer med forsinkelser ved utbedringer av sin kunstgressbane. Dette betyr at Klæbu Il vil spille en del av sine hjemmekamper på Utleira kunstgress de nærmeste ukene, og at det dermed blir litt endringer i vår banekalender. Dette gjelder både 7'er og 11'er. 

Selv om man har gitt en del tid til Klæbu i denne perioden, har man forsøkt etter beste evne å opprettholde treningstidspunktene, men det viktigste har vært å opprettholde treningsmengde. Det viktigste er at dere sjekker banekalenderen slik at dere får gitt beskjed om endringene til spillere og foreldre. 




Påmelding til inkluderende idrett (tidl. fargerik idrett)

Postet av Utleira IL den 7. Sep 2017

Inkluderende idrett starter mandag 11/9 kl 14.30. Deretter hver mandag til samme tid i september, oktober og november, foruten i høstferien.

Inkluderende idrett er et gratis lavterskeltilbud til barn i grunnskolen, som ikke deltar i organisert idrett på grunn av økonomiske, sosiale, kulturelle eller fysiske barrierer. Vi ønsker å skape bedre folkehelse, bedre inkludering, bedre fellesskap for barn som ikke er med i idretten fra før, uansett årsak. Vi tilbyr dette til elever ved Steindal, Utleira og Ila skole. 

Deltakerne hentes på skolen, får et måltid, aktivitet med aktivitetsledere i hallen, frukt og busstransport i retning skolen eller hjem. 

Dette er helt gratis og støttes av Trondheim Kommune, Idrettsrådet, BUFetat, idrettskretsen og fotballkretsen.

Link til påmelding. https://www.superinvite.no/#/invitation/14e422f05b68cc0139988e128ee880df





Olympiatoppen Midt-Norge og Sunn Idrett arrangerer seminar for idrettsforeldre

Postet av Utleira IL den 6. Sep 2017

Foreldrene er viktige støttespillere som vi trenger på laget for å spre riktig kunnskap og gode holdninger til idrettsungdommen.

Derfor har Sunn Idrett og Olympiatoppen Midt-Norge nå gått sammen om å arrangere et kveldsseminar for idrettsforeldre. Trenere, studenter og andre interesserte er også velkomne til å delta.

Tema er trening for unge utøvere med hensyn til vekst og utvikling, og hvordan du som forelder (evt. trener) kan bidra til å gi de unge gode kostvaner, en god selvfølelse, mestring og glede gjennom idretten. Dette er i tråd med det vi er opptatt av å formidle til unge idrettsutøvere.

Bidragsytere er Frode Moen (avdelingsleder i Olympiatoppen Midt-Norge), Øyvind Sandbakk (fagansvarlig ved Olympiatoppen Midt-Norge, daglig leder og professor ved Senter for Toppidrettsforskning ved NTNU) og Marianne Strand-Udnæseth (fagansvarlig for ernæring i Sunn Idrett). Se vedlegg med detaljert program.

Når: Torsdag 28. september kl. 18:00-21:30

Hvor: Toppidrettssenteret i Granåsen, Smistadvegen 11, 7026 TRONDHEIM

For hvem: Foreldre og trenere av unge idrettsutøvere av begge kjønn. Studenter og andre interesserte kan også melde seg på. Seminaret er for både menn og kvinner.

Påmelding og prisKlikk her for påmeldingsskjema. Deltakeravgift er kr. 200. Utleira IL dekker kursavgiften.




Oppstart Allidrett for førskolebarn (født 2012)

Postet av Utleira IL den 5. Sep 2017

Allidrett for førskolebarn har oppstart på Utleira skole 6. september. Det er to grupper hvor den ene starter kl 16.45, og den andre klokken 17.30. Oppmøte fem minutter får aktivitetsstart. Samtidig som barna har aktiviteter og bli-kjent leker i gymsalen er det foreldremøte, som også holdes på Utleira skole.  Her vil dere få møte daglig leder i idrettslaget og styret for Allidrett, som vil informere om Utleira IL generelt og Allidrett spesielt. Vi kjører to møter, ett for hver av gruppene.

Ungene må ha med drikkeflaske, ha på klær som er gode å bevege seg i, og ha gymsokker på beina, ev. gå barbeint (det er ikke lov med sko eller vanlige sokker).

Basis for barn født i 2012 vil være aktiviteter basert på lek og mestring, hvor målet er at barna skal ha det morsomt og lære mange nye leker. For førskolebarn vil det være faste trenere som skaper trygghet og aktiviserer barna på en positiv måte. Det vil være mye lek, men også noen ellementer fra ulike særidretter.

Aktiviteten vil foregå på Utleira skole på torsdager mellom kl 16..45-18.15, fordelt på to grupper a 45 minutter. Prisen for deltakelse er kr 400 på halvår. I tillegg til dette kommer medlemsavgiften i Utleira IL.




Refusjon av treningsavgift for ungdom i flere idretter

Postet av Utleira IL den 4. Sep 2017

På årsmøtet i mars 2016 ble det vedtatt at utøvere fra 13 år som deltar i flere idretter kan søke om å få tilbakebetalt 25% av alle treningsavgifter gjennom året. Dette forutsetter at utøveren minimum er 13 år eller blir 13 år i søknadsåret, har deltatt i idretten gjennom hele året, og at alle treningsavgifter er betalt.

Målsetningen med ordningen er tilrettelegge for at flere kan delta i flere idretter lengre. Vi ønsker ikke at økonomi skal være grunnen for at utøvere slutter i en idrett. Utøvere fra 13 år vil ikke kunne benytte treningsopplegget i alle idretter 100% gjennom hele året. Dette forsvarer også at de får en rabatt i de ulike idrettene.

Hovedlaget støtter dette prosjektet og påtar seg kostnadene ovenfor avdelingene. 

Her finner du søknadsskjemaet:
https://www.utleira.no/p/23635...




Søknad om fritak fra treningsavgift.

Postet av Utleira IL den 4. Sep 2017

Utleira IL er et inkluderende idrettslag der alle barn og ungdommer skal få så like muligheter som mulig. Vi er opptatt av å legge til rette for at barn og ungdom fra økonomisk vanskeligstilte familier skal få delta på idrettsarenaen uavhengig av økonomi. Utleira Il søker årlig midler fra ulike instanser, for å støtte aktiviteten til de som selv ikke klarer å betale. 

Alle må betale medlemskontingent, og til lagskassen for de ekstraaktiviteter man er med på. Treningsavgiften er det hovedlaget har fokus på å støtte. Eneste unntak er å få støtte til ferieaktiviteter som føregår i nærmiljøet, f.eks idrettsskole eller idrettsleir.

Hovedlaget vil innvilge søknader om fritak. Hovedlaget overfører da penger til den gjeldende avdelingen, og registrerer utøveren som betalt i superinvite. Det er derfor viktig at alle som ikke kan betale via superinvite pga lav inntekt, søker slik at utøverne blir registrert i superinvite. Alle på et lag eller en treningsgruppe skal være registrert i superinvite, enten gjennom betlaing eller fritak.

Man må søke fritak hver sesong.

Søknad leveres her
https://www.utleira.no/p/28577...



Utleira IL arrangerte jentecamp for tredje år på rad

Postet av Utleira IL den 1. Sep 2017

Gode venninner og topp stemning på jentecamp!

Utleira IL Ski/friidrett inviterte helgen 19.-20. august til jentecamp for ungdom 13-16 år. Nesten 50 jenter fra 18 klubber i hele Sør-Trøndelag deltok. Til tross for ufyselige værforhold under deler av helga, så viste jentene flott innsats under mottoet «for tøffe jenter - av tøffe jenter».

De to dagene ble fylt med artige og sosiale øvelser, muligheter til å treffe nye og gamle venner, samt god mat. Det var mye moro med både styrke, koordinasjon, samarbeid, sykling og tabata. Søndag fikk gjengen bryne seg på løping i de blaute myrene i Estenstadmarka. Før lunsj på lørdag kom det en overraskelse. Tiril Udnes Weng fra Norge U23 (rekruttlandslaget) stakk innom jentecampen til glede og inspirasjon for alle. Hun ble med på flere av øvelsene, og avslørte blant annet et hittil ukjent talent i legobygging etter hukommelse….

Utleira IL Ski retter en stor takk til alle som bidro til å gjøre jentecampen til fin opplevelse for både deltagere og arrangører. 12 spreke Utleira-damer og juniorutøvere sto for treningsøkter og servering gjennom 2 hele dager. I tillegg bidro flere til arrangementet gjennom planlegging, rigging, transport osv. Det aller viktigste var likevel det gode humøret og innsatsen som deltagerne bidro med.

Utleira IL Ski/friidrett gleder seg allerede til ny jentecamp i 2018!!!


Tiril Udnes Weng (Norge U23) sammen med noen av arrangørene fra Utleira