Kampanjetilbud fra PROA Eiendomsmegling

Postet av Utleira IL den 30. Okt 2017

Vår gode samarbeidspartner PROA Eiendomsmegling kjører nå en svært prisgunstig kampanje for de som skal selge bolig i år og før sommeren neste år. Våre lokale Utleira-meglere Steinar Skaanes (mobil 970 59 239) og Tore Resell (970 59 222) treffes på mobil for nærmere info og gjennomgang av kampanjetilbudet» Vi anbefaler å ta kontakt med de så snart som mulig for å sikre deg kampanjetilbudet.





Handball.no omtaler Utleirahallen i en artikkel angående kritisk hallsituasjon

Postet av Utleira IL den 27. Okt 2017

HALL-pressemøte-241017.jpg
Øyvind Togstad (t.h.) og Svein Olav Øie fronter i Region Nord NHF sitt anleggsprosjekt.

Kritisk hallsituasjon

- Tilslutningen til håndball er stor; antallet spillere og lag er i sterk vekst i Region Nord.

- Landslagene våre har sin del av ”skylden”. Sporten øker i popularitet, men vi har én stor utfordring – mangelen på haller å drive idretten vår i.

https://www.handball.no/region...



Allidrett trening 1. November blir Utetrening

Postet av Utleira IL den 27. Okt 2017


Skolens gymsal er opptatt Onsdag 1. November grunnet forberedelse til forestilling. Derfor har Allidrett valgt å benytte muligheten til å gjennomføre trening i frisk luft på 7'er bane ved Utleira hallen (dvs den minste av de 2 kunstgress fotballbanene). Trening vil foregå på samme tid som ordinær trening. Ta på klær etter vær og møt opp :)

Velkommen til trening! :)



Husk at du er en rollemodell for barn og unge!

Postet av Utleira IL den 26. Okt 2017

Barn og unge som driver med idrett skal oppleve et trygt miljø og ha gode rollemodeller. Et godt miljø starter i klubbens ledelse og trenerapparat. Der legges grunnlaget for klubbens kultur og medlemmenes trivsel, og det er her man må ta den grunnleggende diskusjonen og utarbeidelsen av retningslinjene. Klubben kan velge om de lager egne retningslinjer for alkohol, eller om alkohol blir inkludert i de retningslinjer som allerede gjelder i klubben. 

1. Idretten skal være forebyggende

Idretten er en av samfunnets største og viktigste sosialiseringsarenaer. Her lærer barn og ungdom omgangsformer og samværsmønstre som vil prege dem store deler av livet. Måten vi drikker alkohol på påvirkes i stor grad av nærmiljøet. Vår drikkekultur er direkte og indirekte et resultat av vaner i vår omgangskrets. Noen av de viktigste rollemodellene for barn og unge, er individer og grupper som de er nært relatert til og har mye kontakt med – eksempelvis foreldre, venner og trenere. 

2. Idretten skal være trygg - også utenfor banen

I alle større barne- eller ungdomsgrupper finnes noen som har sett alkoholens skadevirkninger på nært hold, for eksempel i sin egen familie. Et anslag fra Folkehelseinstituttet viser at minst 90 000 barn har en forelder som har misbrukt alkohol det siste året. Det er nesten hvert tiende barn. I et idrettslag vet man sjelden hvem disse barna er. Enkelte ungdommer kan også selv ha utviklet et anstrengt forhold til rusmidler, og et «fuktig» miljø vil kunne akselerere dette problemet. For disse gruppene bør klubben være et fristed. 

3. Folk har stor tillit til idretten

Det offentlige, sponsorer og andre aktører støtter gjerne klubbene ut fra et forebyggingsmotiv. Klubbene er foregangsarenaer når det gjelder å skape trygge og sunne omgivelser for barn og unge. Spørreundersøkelser gjort for AV-OG-TIL viser at idrettslagene nyter stor tillit blant foreldre og befolkningen generelt. I dette ligger en forventning om at idretten er delaktig i det forebyggende arbeidet, ved at trenere og ledere opptrer som gode forbilder. 

4. Sikkerhet

Det er en stor tillitserklæring at tusenvis av foresatte overlater ansvaret for barna sine til klubbene. Berusede trenere, ledere, foreldre og/eller utøvere øker risikoen for skader, ulykker eller andre negative hendelser. 



Gjør deg klar for vintersesongen! - Nyhetsbrev fra Nor-Contact

Postet av Utleira IL den 21. Okt 2017

 

Adidas Tiro 17 Vinterjakke

Fotballjakke som passer perfekt til vintermånedene vi går inn i.  En varm jakke med et ytterlag som er vann og vindavstøtende.

KJØP NÅ

 

REFLEKSVEST MED KLUBBLOGO

Denne refleksvesten gjør deg meget godt synlig i både lys og mørke. Perfekt når du beveger deg langs trafikkerte veier etter mørkets frambrudd. Pris for vest med klubblogo - 49,-

KJØP

 

Sport Direkt Spillerhansker

Treningshansker med Nor-Contact Sport logo. Perfekt til vintertreningene. Silikon på fingertuppene for bedre grep på ball ved f. Eks. innkast.

KJØP

 

Fotballstrømper i ull

Fotballstrømper i Ull. Holder deg varm på føttene under hele treningsøkten.

KJØP

 

Heavy Duty Heel Cup

Den mest avanserte støtdempende hælkopp på markedet. To nivåer med støtdemping gir maksimal med avlastning for hælen m.m. Gir en avlastende demping på harde vinterbaner!

KJØP

Rehband Fotballsåle

En støtdempende såle i Technogel®, spesielt egnet for fotballsko takket være den anatomiske og smale passformen. Brukes ved f.eks overbelastningsskader i fot, kne, legg, hoft eller rygg.

KJØP

 

Er du klar for vinteren?

Vinteren nærmer seg med stormskritt og da behøves det litt annet utstyr enn når det er varmere i lufta. Det er viktig å ha et godt sett med sportsundertøy som holder på varmen, en god lue og et par gode spillerhansker slik at du ikke blir kald på fingrene. Ikke minst er det lurt å bruke fotballstrømper i ull slik at du ikke fryser på føttene.  Vi har samlet alt du trenger av utstyr for å holde deg varm og god gjennom vintersesongen på en plass. Sjekk det ut!

SE HER



Skotthyllklubben Neptun med gave til Utleira IL

Postet av Utleira IL den 19. Okt 2017

Vi ønsker å takke skotthyllklubben Neptun for en pengegave på kr 9912,- Klubben er dessverre nedlagt og det var tidligere medlemmer av klubben som har vedtatt å overføre klubbens resterende penger til Utleira IL.  Vi takker for dette bidraget. Det er ikke tatt stilling til hva disse pengene skal brukes til.



Har du fått klubbkatalogen?

Postet av Utleira IL den 17. Okt 2017

Over 1000 klubbkataloger har blitt hentet i Utleirahallen i løpet av denne høsten. Mange har derfor et forhold til denne katalogen, men det er ikke sikkert at alle har skaffet seg en kalender. Siste opplag er lagt ut på klubbhuset og i vestibylen. Førstemann til mølla. 




Har ditt barn fått allidrett T-skjorte?

Postet av Utleira IL den 17. Okt 2017

Alle barn skal ha fått allidrett t-skjorte, men det er ikke sikkert at alle har mottatt denne enda. Det er fortsatt noen igjen og vi vet at det har kommet til noen etterpåmeldte. Ta kontakt med Marius (aktivitetsleder) onsdag eller torsdag. han er i gymsal/hall begge dager. 

Det er fortsatt noen ledige plasser på allidrett, om dere vil tipse venner av barne om å bli med på aktiviteten. 
Påmelding her: https://www.superinvite.no/#/i...



Årets julegave - tegning av Utleirahallen

Postet av Utleira IL den 17. Okt 2017

Tegneren Leif Otto Furseth har tegnet Utleirahallen. Dette er ekte håndverk, med fantastiske detaljer. Leif Otto har brukt over 100 timer for å få bildet så detaljert som mulig. Nå kan du kjøpe et trykk av bildet i begrenset opplag.  Vi tilbyr tre størrelser ferdig innrammet. Bildene henger utstilt i vestibylen i hallen.

30*40 cm 
i glass og ramme, nummerert og signert, begrenset opplag på 100 stk
kr 1000 

40*50 cm 
i glass og ramme, nummerert og signert, begrenset opplag på 100 stk
kr 1500 

50*70 cm 
i pvc, nummerer og ramme, nummerert og signert, begrenset opplag på 25 stk
kr 2000 

Kjøp i dag og sikre deg et lavt nummer.

Bestilling skjer her: https://www.superinvite.no/#/i...



Utlevering av toalettpapir i kveld 17. oktober kl 18.00-19.00

Postet av Utleira IL den 17. Okt 2017

Husk utlevering av toalettpapir i kveld tirsdag 17.10 kl 18.00-19.00. Dette gjelder for alle de som ikke har hentet toalettpapir denne høsten. Betales via superinvite frem til kl 16.00 eller med Vipps på stedet. Velkommen til henting.

Link til superinvite for bestilling/betaling.
https://www.superinvite.no/#/i...




Allidrett tar høstferie

Postet av Utleira IL den 9. Okt 2017


Allidrett følger ferieplanen til skolen bortsett fra rund Jul- og sommer ferie der vi avslutter litt før. Dermed blir det ingen allidrett høstferieuken. Velkommen tilbake til trening uke 42.

Ønsker alle en god høstferie! 

Hilsen Avdelingsstyret Utleira Allidrett.



Frokostmøte: Norske idrettslag - utfordringer og strategier framover.

Postet av Utleira IL den 6. Okt 2017

 Onsdag 1. november arrangerer Sør-Trøndelag idrettskrets frokostmøte på Comfort Hotel Park, Prinsens gate 4A. Tid: 08:30 – 10:30. Vi starter med mat og litt småprat. Deretter blir det en gjennomgang av Ørnulf Seippels forskning på norske og europeiske klubber, med fokus på inkludering og frivillighet. Det blir god mulighet til spørsmål og diskusjon etter presentasjonen. Påmelding innen fredag 20. oktober på e-post til Anders Hoff: anders.hoff@idrettsforbundet.no, mobil 419 00 293 eller Maj Elin Svendahl: maj.elin.svendahl@idrettsforbundet.no, mobil 419 00 107




Seminar: Talentutvikling i idrett - betydningen av de mentale faktorene

Postet av Utleira IL den 6. Okt 2017

Talentutvikling i idrett - betydningen av de mentale faktorene. 18 oktober på NTNU dragvoll kl 13-17. Seminaret har invitert ledende forskere i Norge med forskning fra forskjellig idretter. Seminaret er gratis. Les mer om seminaret på https://www.ntnu.no/iss/seminar-talentutviklin https://www.facebook.com/events/117477282277832