Informasjon om videre drift i håndballavdelingen i Utleira IL

Postet av Utleira IL den 26. Jan 2018

Hovedstyret mottok denne uken melding at leder og styre for håndball fratrådte sine stillinger.  
Hovedstyret følger opp alle forhold knyttet til deres fratredelse.
I oppfølging av saken har det blitt klart at fire personer fortsetter i styret for håndballavdelingen ut perioden.
 
Hovedstyret takker alle i håndballavdelingen, avtroppende leder, styremedlemmer, og de som velger å fortsette i sine verv for deres engasjement og arbeid for Utleiras medlemmer.
Hovedstyret følger opp håndballstyret tett og har iverksatt tiltak for å sikre at håndballstyret får den støtten det trenger for å gjøre en best mulig jobb for avdelingens medlemmer.


Håndballstyret med bistand fra hovedstyre, kontrollkomite og valgkomite vil snarlig konstituere ny leder for avdelingen. Egen informasjon om dette vil bli lagt ut på vår hjemmeside.
 
I Mars avholdes valg på nytt styre for håndball, alle som kan tenke seg å bidra oppfordres til å kontakte valgkomiteen ved Kari Aasly.
 
Håndballavdelingen vil ha aktivitet som vanlig fremover


Med vennlig hilsen,
Hovedstyret


0 Kommentar

13 lag til Røros-cup!

Postet av Utleira IL den 25. Mar 2014

Utleira J02 består av 16 glade og ivrige jenter som vet å prissette gode håndballopplevelser. De fleste av jentene har spilt håndball på laget i fem, seks år og de samme trenerne har stort sett fulgt dem hele veien. Det har ført til en sammenspleiset og trygg gjeng.

Det sosiale er selvsagt en viktig motivasjonsfaktor og drivkraft for jentene, og derfor setter vi høyt at godt humør, høyt engasjement og positivitet preger de håndballaktivitetene vi deltar på. Vi synes at et godt bevis på dette var da vi, blant ca. 2000 tilskuere, vant prisen for beste heiagjeng i en kamp mellom Byåsen – Larvik i Trondheim Spektrum før jul: «Prisen utdeles klubben som har vært særdeles flink til å gi Byåsenjentene støtte på matta, med jubel og skikkelig kampglede».

I støttegruppa rundt Utleira J02 er også en meget engasjert og tilstedeværende foreldregruppe. Under kampene har vi alltid en stor og høylytt heiagjeng på tribunen og flere foreldre er gjerne også tilstede og observerer treningene. Vi ser at det betyr enormt mye for jentene med positiv støtte og tillit fra sidelinjen, i medgang og motgang.

Ved å ha et godt miljø er mye av grunnlaget for idrettslige prestasjoner lagt. Vi meldte på to lag i serien sist sesong. Lagene har ikke vært faste men satt opp etter et rulleringsprinsipp. Vi synes det har vært viktig for miljøet at alle får spille sammen, samt at rullering av spillerne gjør laget mindre sårbart ved skader eller sykdom. Jentene møter til kamper med selvtillit og vinnermentalitet og serien bød på mange kamper med tall på resultattavlen i vår favør. I motsatt tilfelle har vi hatt andre mestringsopplevelser vi har fokusert på slik at vi kan forlate håndballbanen med et smil også etter tap.

Vårt håndballmessige høydepunkt var cupen på Røros 2013. Det var et veldig godt gjennomført arrangement! Det bød på spillmessige utfordringer å møte lag der spillerne var et år eldre, men det la ingen demper på spillegleden. Vi har reklamert så mye for cupen at Utleira stiller med 13 lag på årets Røros Cup.

Utleira idrettslag består av håndball, fotball, ski samt basistrening for de yngste. Totalt har vi i underkant av 900 medlemmer, og vi får stadig tilsig av nye.

Utleira Topphåndball har seniorlag for damer som spiller i 1. og 2. divisjon, samt J18 som stiller i Landsserien. Vi har mange talenter i klubben og noen er også tatt ut på yngre landslag. Utleira har spennende tider i møte når det gjelder nytt idrettsanlegg. Vi har nettopp fått et flott fotballanlegg med en 11èr og 7èr kunstgressbane. På samme anlegg skal vi straks sette i gang med bygging av ny idrettshall. Utleira IL blir eier av hallen som bl.a. skal inneholde 2 håndballflater, trimrom, sosialt rom, klubblokale m.m. Hallen skal stå ferdig i august 2015.

Utleira kommer til å høres og sees med sine oransje drakter og effekter på bane og tribune. Vi gleder oss til Røros cup 2014.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline