Nytt medlemsregister Utleira IL

Postet av Utleira IL - Håndball den 18. Des 2018

Hei.

Utleira IL har jobbet en stund med å kartlegge et nytt medlemsregister for klubben. Et medlemsregister vi i håndballen også må ta i bruk når ting er klart. Det er flere grunner til at man må innføre et slikt system, men i hovedsak er samtlige idrettslag pålagt en medlemsregister som er integrert mot NIF sitt medlemsregister. Et slikt system har ikke klubben i dag.

Et nytt system vil da selvfølgelig inneholde mye mer enn akkurat en integrasjon. Et slikt system vil blant annet gi UIL bedre oversikt over medlemmene i klubben, kommunikasjon med medlemmer, oversikt økonomi etc etc. For styret og lagledelser i Utleira Håndball vil vi kunne få et system som samler klubben enda mer og gjør daglig drift enklere, bedre og mer oversiktlige for samtlige. Dvs spillere, foreldre, lagledelse, trenere, styre etc.

Idrettslaget har kommet såpass langt i prosessen at dem har identifisert 2-3 systemer som skal evalueres. Til dette ønsker vi at det deltar 2-3 ressurser fra håndball. Gjerne ressurser som har erfaring fra slike prosesser eller systemer eller som rett og slett har et ønske om å velge det systemet man mener er best for oss.

Meld din interesse snarest (frist 31/12) til haandball@utleira.no så får du beskjed om videre fremdrift.

Tusen takk for din interesse.

mvh

Styret i Utleira Håndball


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.